bugün
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı26
- 30 ağustos zafer bayramı7
- mustafa kemal atatürk3
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- seri eksicimin iki entry atlaması2
- radyo fenerbahçe2
- online yazar sayısında azalma2
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek2
- gebze fm3
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- sarapci koala73
- güne bir atatürk sözü bırak2
- rafael leao31
- 30 ağustos kurtuluş savaşı'nın sonu2
- sözlük yazarlarının nahları9
- ben geldim naneler8
- salih mirzabeyoğlu5
- arkadaşlar hesabı silicem14
- antipanik12
- aleksey batrakov9
- menzil cemaati ne üretiyor7
- tai lung36
- günün sözü24
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- velvet23
- fenerbahçe23
- para harcamayı sever misiniz6
- büyük taarruz4
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- alevilerin atatürk sevgisinin abartılması4
- kıza aşık oldum ne yapacağım4
- bir şey soracağım5
- türkiye18
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi24
- melih gökçek6
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- galatasaray8
- hayatı dar eden aile4
- cem yılmaz'ın kalp krizi geçirmesi3
- radyo mavi2
- futbol9
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- ateistlerin yaşama amacı28
- kapadokya27
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- legacy kod2
Muhtemelen radar olarak aselsanın geliştirdiği murad 100 muadili yeni nesil son derece gelişmiş aesa radar ile hava kuvvetlerine gelecek olan, Eğitim ve hafif taarruz uçağı olacağına göre de taarruz varyantı en az bir f16 kadar hava hava görevi icra edecek ve etkili taaruz görevlerini de başarılı bir şekilde gerçekleştirebilecek uçak olacaktır , biz yaptık diye söylemiyorum gerçekten tasarımı oldukça karizmatik dinamik gayet etkileyici ve hoştur ,Diğer akranları olan Eğitim uçakları gibi ucubeye benzemez, tasarımında real bir savaş uçağının tesiri ve aurası vardır . Şunuda burada belirtmek isterim ki aesa radarı bulunmayan tüm Rus harp uçaklarını özelikle MiG serisi ve su serisi 3 ve 4 'üncü nesil savaş uçaklarını çok rahatlıkla indirebilir, hafif taarruz uçağı diye basite indirgemeyin ...
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
aralık ayından ilk uçuşunun gerçekleştirilmesi planlanan jet eğitim uçağı...
Bir f16 olmayacak ama iş yapar. Zaten 30 seneye kalmaz pilotlu savaş jetleri de tarih olacak.
f-16 filosunu desteklemesi mevzusu doğru. zaten supersonic olması ve hava hava kabiliyetinin olması bile büyük avantaj. datalink sistemine entegre hürjetlerle güzel işler yapabiliriz. allahım nolur gerçek olsun. tabi nitelikle birlikte niceliğe de inanan bir vatandaş olarak, en az 100 unit serial production istiyorum. lütfen bu projede çalışan mühendisler işçiler vs. geceleri falan uyumasın.
Altay tankı gibi motorsuz kalmamasını umduğumuz uçak.
Yerli savunma sanayii her ülkenin can damarıdır, dışa bağımlılık ne kadar azalırsa kalkınma o kadar hızlı olur.
Gerçi savunma sanayii gelişirken yurt içinde kalan paraların hazinede kalabilmesi de gerekiyor.
Yerli savunma sanayii her ülkenin can damarıdır, dışa bağımlılık ne kadar azalırsa kalkınma o kadar hızlı olur.
Gerçi savunma sanayii gelişirken yurt içinde kalan paraların hazinede kalabilmesi de gerekiyor.
1.4 mach ve 45.000ft insanı heyecanlandırıyor. yapabilirlerse güzel olacak. hürkuşta takıldık. umarım bunda da takılmayız.
http://m.yeniakit.com.tr/...aya-cikti-401126-amp.html
Haberde yeni görüntü diyince heyecanlandım prototip üretip deneme uçuşuns mı başladılar diye ama yok emenike adamlar gaz alıyor paintten hallice bir gorsel o kadar siyasal islamcıların üç kağıtçılığı bitmiyor.
Haberde yeni görüntü diyince heyecanlandım prototip üretip deneme uçuşuns mı başladılar diye ama yok emenike adamlar gaz alıyor paintten hallice bir gorsel o kadar siyasal islamcıların üç kağıtçılığı bitmiyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar