bugün
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak34
- çok uykum var sözlük6
- müslüman ülkelerde ahlaksızlık neden yaygın9
- arkadaşlar bdsm bitti ise ben gidiyorum8
- akp nin izmir i ele gecirme politikasi4
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri17
- bir bela geliyor9
- sabahları sevilen şeyler11
- kızla buluşmaya yanında erkek getiren erkek5
- kaslı erkeklerin çükü kısa olur6
- fransada büyük iç savaş çıkarsa olacaklar7
- izmir'in mis gibi kokması10
- fake yazar anlama kılavuzu5
- eski sevgilisine dönenlerden tavsiyeler9
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi10
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi8
- eski sevgiliye dönmek mantıklı mı sorunsalı6
- salat namaz değildir12
- bana müsaade2
- aykolik ismet masklavi ne yapıyor şu an3
- kuran allah kelamı olarak ezeli mi6
- atsızı sevmeyen türk2
- özelden alet fotosu atan erkek yazar7
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi6
- bir gün herkes ak partili olacak14
- mezut barzani nin yahudi olması18
- the odyssey4
- g i l d e d l i l y3
- emrah safa gürkan2
- fransa6
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- iyi geceler6
- meksika açmazı macerası15
- yüksek enflasyon4
- enayimiknatisi9
- bu durumda ne yapardınız9
- hiç uykum yok amk3
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması9
- arkadaşlar çüş6
- çocuğa israil diye isim koymak17
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- anın görüntüsü31
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı17
- okul saldırısı7
- sarhoş olmak2
- alfa romeo4
- cemil tugay7
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi14
- tombik döner dünyanın en iyi sandviçi5
- televole kültürünün dilimize kazandırdığı terimler9
Su uyur,Hulisi Akar.
allahın koruduğu komutanımızdır.
Bu adamda çözemediğim bi gizem var hala...
gecelere akmaktadır.
Niye hep amınıza koyarım gibi bir bakışla bakıyor çözemedim.
tarihe Türk ordusunu dağıtıp bakanlıklara bağlayarak sonunu getiren beceriksiz paşa olarak ismini yazdıracak genelkurmay başkanıdır.
bu saatten sonra genelkurmay başkanlığı hiçbir şey ifade etmez. binali den daha fazla Tayyip'e bağlıdır.
bu saatten sonra genelkurmay başkanlığı hiçbir şey ifade etmez. binali den daha fazla Tayyip'e bağlıdır.
Burnunun dibindeki düşmanı fark edemeyen orgeneral.
Tüm zamanların en yakısıkli en asil genelkurmaybaşkanıdır.
Kim olduğunu anımsayanadım!!
game of thrones in 8 sezonunu toplasan 10 ile çarpsan ülke gündeminin 10 dakikası etmez yeminle. şuan ortaya çıkacak hangi haber olursa olsun gram şaşırmam.
hilmi özkök, necdet özel ve kendisi kuruluşu m.ö. 203 yılına dayanan türk ordusunun en kötü 3 komutanıdır. evet.
Diazemli gibi dolaşıyor. Konuşmuyor. Garip bir tarihi kişilik.
ben bile vatandaş olarak kendisi kadar pasif değilim.
sevenlerine tek bi sorum olucak bu adamla savaşa gider miydiniz?
sevenlerine tek bi sorum olucak bu adamla savaşa gider miydiniz?
istifa edememiş genelkurmay başkanı.
kendisinin görev süresinde türkiye cumhuriyeti tarihinin en kanlı darbe girşimi yaşanmış, 28 temmuz yaş toplantısı sonucu istifa etmesi beklenen, ama etmeyen genelkurmay başkanı.
umarım kısa süre içerisinde zorunluluk emeklilik yapmak zorunda kalır. ciddi şekilde tiksiniyorum bu heriften. şerefsiz birinde aldığı madalya olsun, akp torpili ile genelkurmay başkanı olmuş olsun. bu gibi sebepler yüzünden hiç sevmiyorum bu herifi.
darbe süreci boyunca kimse takmadı zaten. paketleyip koydular kenara. o zaman tek dileğim bu adamın darbe sırasında başında duran albaylardan biri tarafından infaz edilmesiydi. tabi darbeci olacak bozguncular da böyle yürek olmadığı için gerçekleşmedi.
umarım darbe konusunda başarısızlığı yüzünden bir an önce zorunlu emekliliğe uğratılır. bu ülkenin ordusunun başında olmayı hiç ama hiç hak etmiyor.
darbe süreci boyunca kimse takmadı zaten. paketleyip koydular kenara. o zaman tek dileğim bu adamın darbe sırasında başında duran albaylardan biri tarafından infaz edilmesiydi. tabi darbeci olacak bozguncular da böyle yürek olmadığı için gerçekleşmedi.
umarım darbe konusunda başarısızlığı yüzünden bir an önce zorunlu emekliliğe uğratılır. bu ülkenin ordusunun başında olmayı hiç ama hiç hak etmiyor.
Beğeniyorum kendisini hareketleri tavırları çok kibar. Amaaa neci olduğunu tam anlamadım akpliyse de fetöcüyse de kötü. Tarafsız olsun işini öyle yapsın.
severim sayarım lakin bu makamda artık durmamalı.
darbede parmağı olmasa bile bunca yapılanma varken bunlardan habersiz olması veyahutta göz yumması bile yeterli bir sebep makamından indirilmesi için.
darbede parmağı olmasa bile bunca yapılanma varken bunlardan habersiz olması veyahutta göz yumması bile yeterli bir sebep makamından indirilmesi için.
muhtemelen fethullah gülen'in son mermisi olan genelkurmay başkanı. sanki fetö tarafından kendisine "fethullah karşıtı gibi görün, sen bize lazımsın" denmişçesine bir sinsilik var adamın sıfatında. o kadar ergenekon, balyoz gibi kumpas davalar ordunun içindeki vatansever askerleri atıp, yerlerine fetöcü askerler yerleştirmek için yapılmadı mı?
bu adamın genelkurmay başkanı olarak kaldığı her saniye yeni bir darbe girişimine olanak sağlayacaktır.
bu adamın genelkurmay başkanı olarak kaldığı her saniye yeni bir darbe girişimine olanak sağlayacaktır.
darbecilerle birlikte olmadığı için birtakım darbe seviciler tarafından basitleştirilmeye çalışılan gelmiş geçmiş en cesur ve en sağlam genel kurmay başkanıdır. sevin sevmeyin saygı duyacaksınız. yaşadıklarını yaşasanız birçoğunuzun dili götüne kaçardı.
Selam tatlım naber.
Seninle ilgili düşüncelerimde haklı çıkmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Sende 1 dolar var mı?
Banknot değil coin olsun. O da olumlu.
Seninle ilgili düşüncelerimde haklı çıkmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Sende 1 dolar var mı?
Banknot değil coin olsun. O da olumlu.
kara kutu, ele geçirilirse patlayabilir.
Friedrich Fromm
hilmi özkek'^ten sonraki ikinci vaka.
hilmi özkek'^ten sonraki ikinci vaka.
bu adam g.kurmay baskaniysa ben de Kendall jenner'im
ben ne kadar Victoria secret mankeniysem o da o kadar asker.
ben ne kadar Victoria secret mankeniysem o da o kadar asker.
http://kozmopolitik.com.t...ladi-olacak-17072016.html
yazılanlar ne derece doğrudur bilemiyorum ama hakkındaki iddialar oldukça ilginç.
yazılanlar ne derece doğrudur bilemiyorum ama hakkındaki iddialar oldukça ilginç.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar