bugün

doğum günü kutlu olsun yazarı.**
korkutmuş yazardır.. kendisi bilir efendim.. ankara zirvelerinin birinde tanışılmıştır. kibardır gazilidir. bir de keşke nefese de gelse dedirtmiştir. bir sonraki zirvede görüşmek dileğiyle diyor ve sözü hporiot34 e bırakıyorum *
beni dinleyen yazardır. Allah razı olsundur.
hafif peltekliğin kendisine yakıştığı yazar.

o değil de, olum benim bileği sen mi ezdin?
tek suçu iktidarsız jigoloile aynı takımda olamamak olan yazar. olsun yine de çabaladı sanki. *
sonuçta attı golü sağ kanattan.* *
bir guiza değil tabi ama onunda kendine göre meziyetleri var. severim iyi adamdır. sağolsun kaleci olduğumdan ötürü beni pek zorlamadı.
ankara da halı sahalanıyoruz zirvesinde 2 şut çektim 1i gol oldu, onunda asistini bu yazar yaptı. çünkü önceki zirvelerde bir bağ kurmuştuk, nasıl unutulur ki şimdi bu gol. hem de fenerbahçeli gönlümde tahtı kurdu bile.
nick altıma yazdığı entrysiyle gecenin şu vakti beni fazlasıyla güldürmüştür. canımdır, iyi ki vardır.**
doğum günü kutlu olsun yazarı, kendisini seviyoruz sevgilerimizi iletiyoruz.
düşünüyorum da düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp... off hayır hayır, o bu değildi. düşünüyorum da şu sözlükte tanışıp acayip çok ve garip bir şekilde sevdiğim nadir hatta çok çok nadir insanlardan kendisi.iyi ki buldum,çocuuğum benim.*
© copyright 2005 - 2026