bugün

kendi kendine gelin güvey olma konusunda bir dünya markası olan yazar. kimse siklemiyor olmasına rağmen milletten eksi oy dilenmeye başladı. hani şu trollüğü bile beceremeyen denyoların yaptığı var ya o işte...

kaç yaşında adamsın uğraştığın işlere bak amk; allah akıl, fikir, izan ve en önemlisi utanma nasip eylesin...
Dün en az acı çekeceğim intihar yöntemini ve paramı nasıl dağıtacağımı düşünürken yan masamda aşık bir çift oturuyordu. Bu olay da hayatın kendisi kadar anlamsızlıkla doludur. Maşallah ben hariç herkesin çıktığı ve yattığı bir kadın var gibi geliyor. Yalnızlıktan yakınan adam bile eskiden kim bilir kaç kişiyle çıkmıştır ?
Kadınlara da teşekkür ediyorum, asla o ideal ve olağanüstü özelliklere sahip olamadık onlar için. Ufak bir şansı bile çok gördüler. Hem zaten sadece kadınların kalbi kırılıyor değil mi ?
Siz yine siktir edin, beni toplu ve seri eksi oylayın, günün en kötü entrylerine gireyim. Gerçek hayatta da farklı bir şey yaşamıyorum zaten. Ben ne hissediyorum ve düşünüyorum kimin umurunda ki ?
Sözlüğün en kötü adamı ve kafayı yemiş bir fanatik olan yazar. Fare imleçleri eksiye !
Kendisini seri eksi oylamak, zekice ayarlar verip bol bol artı almak ve günün en kötü entrylerine dahil etmek için 2.5 saat kaldığını hatırlatmak isteyen yazar.
Kendimi değil sizi seviyorum. Sizin iyi niyetinizi hak etmiyorum. iyi ki varsınız.
Samimi içten bir yazar arkadaş. Delisi de dolusuda dışına.
Kendisini eksiye boğarak ve günün en kötü entrylerine sokarak haddini bildirmek için sürenin 20 dakika önce başladığını önemle belirtmek isteyen yazar.
Lütfen kafayı yemiş bir holigan, aynı zamanda da kötü bir adam olan bana zekice ayarlar ve bolca eksiyle tepki gösterin. Sizin sevginizi hak etmiyorum.
Fb'nin galibiyeti kendisine aci vermistir. Swh.
Nefret edilen antipatik yazar. Bütün ayar ve eksilerinizi hak ediyorum. Her zaman haklısınız.
görsel
hep amı yok diye böyle oluyor, kaç para lan bi kuku nakli?
Değerli yazarların zekice, isabetli ayarlar ve seri eksilerle kendisinin haddini bildirmesi ve günün en kötü entrylerine dahil etmesi için geriye 13.5 saat kalmış yazar.
Sadece sözlüğün en büyük futbol otoritesi olan fenerbahçeli yazarlar hakkında kırıcı çıkışlar yaptığım ve onların nick başlığı galerisine sinir bozucu fotoğraflar eklediğim için bile sözlük yazarlarının beni sevmemesini haklı buluyorum.
Siz mutlu olun ama, sizi çok seviyorum.
bende fenerbahçeliyim bau ama ne yazdığın ne gönderdiğin sikimde değil fenerbahçeyi senin kadar seviyorum.

bu takım tutma işleri fanatiklik falan bana inanılmaz uzak şeyler.
Bugün de ego gösterilerinden bolca zihin yorgunluğu depolamış yazar. Sözlükte de en kötü adam ve en çok kafayı yemiş holigan olduğuna göre bu sefer hak ettiği nefreti çekiyor.
Az önce parkta oturup en acısız intihar yöntemini sorguladığımı dehşetle fark ettim. Bu sırada önümden evli bir çift geçiyordu. Nedense bunlar hep bana denk geliyor.
Galiba çok ciddi bir günah işledim ve istemediğim bir hayat yaşıyorum. Başka açıklaması yok.
Ahlaki yönden zayıf bir 6s' li sezon sonu kahrolması ümidiyle.
“ rica etsem beni eksileyip zekice ayarlar vererek günün en kötü entrylerine dahil eder misiniz ? “ diye sormak isteyen sözlüğün en kötü ve sevimsiz adamı. Sizin gibi iyi niyetli ve sempatik olamadığım için özür dilerim.
kim üzdü yine benim pampur taşşaklımı.
sözde çok düzgün bir insan imajı çiziyor ama başka birisi yapsa karaktersizlik veya varoşluk atfedeceği şeyleri sırf kendinden diye veya sevdiği beğendiği birisi için her daim bahsettiği kesin sınırlarını epey bir aşabiliyor.

bu da ikiyüzlülüktür. tıpkı iki karakterinin olması gibi. evet.
abberline nickli deli değildir.
Gerekirse tüm sözlük yazarlarının hatalarını üstlenebilecek kötü kalpli yazar. Yeter ki siz mutlu olun, kendinizi iyi hissedin, egonuzu doyurun. Neticede kötü bir insanım ben.
Ayrıca beni seri ve toplu eksileyerek günün en kötü entrylerine dahil etmeniz için geriye 4.5 saatin kaldığını önemle hatırlatmak istiyorum. Bunu hak ediyorum.
Haddim olmasa da saygılarımı sunarım.
Kafayı yemiş bir fanatik, kötü kalpli bir adam ayrıca şampiyonlar ligi gruplarında sıfır çekip futbolda hiç avrupa kupası kazanamamış galatasaray’ ın taraftarı olarak yazarlardan ve fenerbahçeli, beşiktaşlı futbol otoritelerinden sert ve yerinde ayarları, seri ve toplu eksileri sonuna kadar hak eden sevimsiz yazar.
Son 3.5 saate girdik. Lütfen beni günün en kötü entrylerine dahil edin. Sevmeyin beni. Bunları hak ediyorum.
Bilirsin kocum seni hic kirmam. Verdim eksini.
Sözlüğün en iyi yazarlarından biri.
yeni güne girerken duyarlı, iyi niyetli, futbol otoritesi, centilmen, hatasız değerli sözlük yazarlarının seri ve toplu eksilerini, zekice, had bildiren ayarlarını beklediğini belirtmek isteyen, sözlüğün en kötü ve sevimsiz adamı olan yazar.
hatalarınız varsa hepsini bana verin, siz mutlu olacaksanız onları seve seve taşırım. yeter ki kendinizi iyi hissedin.
pampur taşşaklıma ebru gündeş ten sende benim hatalarımdan birisini armağan ediyorum.
Diğer kulüp taraftarları yazarları tahrik etmek için eski nicklerini ısrarla kullanan, nick başlığı altına sinsi ve zeka dolu ayarlar, üzücü fotoğraflar ekleyerek onları sürekli kızdırmaya çalışan kafayı yemiş bir fanatik, kötü bir adam olan sevimsiz, antipatik yazar.
Lütfen seri ve toplu eksilerle beni günün en kötü entrylerine dahil edin ve haddimi bildirin. Sizin gibi asil ruhlu ve ince düşünceli insanların arasında mutlu olmayı hak etmiyorum.
Haddim olmasa da sizi çok sevdiğimi belirtmek istiyorum. iyi ki varsınız. Bana çok şey öğrettiniz.
millete edep ahlak dersi verip başkalarından gördüğü sahlebi bana istinaden yazan zevat kimseyn hakaret etmeyin palavrası atıyor sonra gelip sahlep yazıyor bunu anana sorsana delikanlı oda bozayı çok severdi sor sana söylesin. bin sefer yazdım bunu cümleyi kim kurarsa onun anasına ben içirdim diyorum ?