bugün
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz8
- bir kilo patatesin 50 lira olması12
- dm de hadi biraz yaramazlık yapalım diyen kız3
- en güzel sevişme11
- akciğerden gelen cikleme sesleri4
- enayimiknatisii9
- ibne miyim acaba diye sorgulamak7
- güne bir şarkı bırak11
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- aylık 5 bin tl iyi para mıdır sorunsalı6
- sigmund freud vs carl gustav jung3
- namazında niyazında erkek10
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar14
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması8
- tai lung9
- bu koyden olsam ne olacak18
- yeni parti33
- nervio35
- vermio11
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- true çaylak olsun kampanyası9
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- schopenhauer ve istenç kavramı2
- sözlükte birbiriyle kavga eden yazarlar5
- true'yi yedirmeyiz7
- sinsice kavga izleyen yazarlar9
- ahmet sezer bey'in esprilerine gülmeyen insan6
- pinhani4
- insan olmaya ceyrek kala19
- geceleri ne yapılır4
- chp nin camileri ahır yapması6
- ben ahbap derneğine güveniyorum17
- imamların maaşı çok diyen öğretmen10
- 2 zamanlı motosiklet sesi2
- fuhuş yapmayan içki içmeyen kumar oynamayan insan3
- ahmet sezer bey15
- sözlükte aşık olmam3
- velvet53
- ioçk'nın müziği4
- true'yi eskorta emanet etmek10
- boyumun kaç cm olduğunu itiraf ediyorum3
- seri gizli artı oy veren melek15
- pire için yaktığınız en büyük yorgan4
- kirazın kilosunun 150 tl olması4
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz7
- nervionun merak ettiği yazar21
- dikkat dikkat ismet efendi ülkeye giriş yapmıştır3
- erecto birader del kopar4
- rizeli kızlar3
- beni kim artılıyor amk5
she ra ki he man in bacısıdır. işte he man için iskeletor neyse hordak da she ra bacımız için o dur.
görsel
görsel
Hoj bulduk. Kendisi kız değildir. Vesselam adamdır.
Guzel qislar eqlesin.
Guzel qislar eqlesin.
Yeni bir paralı aktroll şiddetle donuza alınmalıdır.
Başkanlığın gelmesini istemeyenlerin bombalar patlattığıni söylediği için ikiyüzlü kemocanlar tarafindan acimasizca eleştirilen yazar.
Siz de diyorsunuz ki, baskanlik icin devlet sehirleri patlatıyor.
Beyin taşıyorum diye seviniyor bu garipler.
Siz de diyorsunuz ki, baskanlik icin devlet sehirleri patlatıyor.
Beyin taşıyorum diye seviniyor bu garipler.
kalitesiz bir aktroll.
bazı tespitleri doğru olan, karşı argümanlar üretileceğine, aktroll donuzlayın, yalvarırım yazmayın şuna gibi garabetlerle sesi kesilmeye çalışılan, azimle sıçanın taşı deleceğine delil, evlere şenlik, dönere ketçap, sütlaca tarçın, yeni geline sik, renkli, tahrik edici, iğneci, emmeli ve basmalı trifaz yazar.
klasik siyasal islamcı kimliği altında liberal ve rant peşinde iktidar aklayıcısı bir yazar. bu tip insanlar siyasl olarak öyle bir yapıya sahiptirler ki güç ve iktidar kimdeyse onun yanında biterler. öyle ki yarın komunistler iktidara gelsin elde çekiç orak meydanlarda rage against the machine dinlerken bile görebilirsiniz bunları. donuzlanmasına da gerek yoktur, görmek gerekir ki tanıyarak bir kez daha şükretmeye nedeniniz olsun.
sayın 9. nesil teneke; bunu yazdığına göre, asıl mesele cahil olmanız değil, cahil olduğunuzu bilmemenizdir.
mizahtan anlayacak beyninizin olmadığını zaten kendiniz ifade ediyorsunuz. dolayısı ile, farklı fikirlere saygı göstermeniz de beklenemez.
edit: kaçtı.
mizahtan anlayacak beyninizin olmadığını zaten kendiniz ifade ediyorsunuz. dolayısı ile, farklı fikirlere saygı göstermeniz de beklenemez.
edit: kaçtı.
Neden hagi'den sağlam bi ayar yemiştir. A haber sempatizanı olduğu haberine kaynak eklememesinden bellidir.
Neden hagi'den sağlam bi ayar yemiştir. A haber sempatizanı olduğu haberine kaynak eklememesinden bellidir.
bari linki düzgün yazabilseydin be cahil beyin fukarası.
Kalitesiz bir aktroll. Cok refere ettiği 2001 krizinde kuvvetle muhtemel kıçında ultra prima çocuk beziyle dolanıyordu ortada ama sorsan o günlerin acısını dün gibi hatırlıyordur. Oradan buradan yarım yamalak okuduklarıyla gelmiş burada artislik yapıyor. O nedenle fazla ciddiye almayın tabi.
bir laikçinin entelektüel derinliği yoktur, sığdır, bütün argümanları hakaret ve sinkaf üzerine kuruludur. ona bir açmazını, zayıf noktasını, handikapını gösterdiğinizde, yüzüne vurduğunuzda doğrudan hakarete başlar.
bu sözlükte yaptığım, laikçilerin açmazlarını, çelişkilerini, handikaplarını yüzlerine vurmak.
bu yüzden entrylerimin altına yazılanların çoğunluğu şahsıma olmak üzere hakaret ve sinkaftan oluşmasına ve sıfır bilgi içermesine rağmen gelip bu başlık altında beni hakaret etmekle ve trollük yapmakla suçluyorlar. bu en hafif tabiriyle ikiyüzlülük, ağır tabirleri burada saymayayım iyisimi. dünyanın en eski mesleğini kimsenin validesine yakıştırmak istemem.
bu sözlükte yaptığım, laikçilerin açmazlarını, çelişkilerini, handikaplarını yüzlerine vurmak.
bu yüzden entrylerimin altına yazılanların çoğunluğu şahsıma olmak üzere hakaret ve sinkaftan oluşmasına ve sıfır bilgi içermesine rağmen gelip bu başlık altında beni hakaret etmekle ve trollük yapmakla suçluyorlar. bu en hafif tabiriyle ikiyüzlülük, ağır tabirleri burada saymayayım iyisimi. dünyanın en eski mesleğini kimsenin validesine yakıştırmak istemem.
http://m.uludagsozluk.com/e/35690372/
Entelektüel birikimi, derinliği olup açmazları yüzümüze vuran kültür abidesinin girdiği entrye bak.
(bkz: maaşallah baştan aşağı güzellik abidesi)
Entelektüel birikimi, derinliği olup açmazları yüzümüze vuran kültür abidesinin girdiği entrye bak.
(bkz: maaşallah baştan aşağı güzellik abidesi)
meğer vakti zamanında paçası sıkışınca iskeletor'u bırakıp kaçmış olan hocası. o yüzden araları kötüymüş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar