bugün
- 14 temmuz şempanze günü7
- mason greenwood18
- gocu18
- ben geldim naneler33
- ellerine kurban olduğum sözlük kızı6
- hesabıma yatan 15k para3
- bu sene de iyi kur yaptı3
- velvet korumam altındadır4
- diamond bosphorus6
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek22
- turistin hesabına eklenen gönüllü bahşişe isyanı2
- sabahın köründe kalkmak zorunda olmak5
- var olma zorunluluğu4
- fake hesaplarla eksi verenler3
- şeytan3
- allah6
- kalbin hafızası2
- gulmekicinyaratilmis3
- ilk olgun erkek3
- kadidi çıkmak2
- tepkiselbiri3
- sigma olomouc2
- karşı cinsle her münasebetinde kur yapan insan2
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın6
- ilk buluşmada onlar konuşur akp yapar diyen kız2
- bir oh çekmek2
- geceye bir şarkı bırak15
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi5
- bunalımdan çıkmaya karar verilen an3
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi12
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- anne olan kadın2
- sinir bozucu şeyler10
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- zengin kızların güzel olması7
- haluk levent'e para emanet etmek23
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- sözlük için ne yapabiliriz10
- özel'in yeni parti planı2
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar4
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki7
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- sözlükte kalp krizi geçirmek5
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- clydeless bonnie8
melih gökçekle akraba olması muhtemel kişi.
edit: kötülenmiştir.
edit: kötülenmiştir.
(bkz: osman gökçek)
ukte olmadığı halde entrylere ukte diye not düşen yazar.. nasıl bir mantıkla çalıştığını anlamak mümkün değil..
(bkz: sozlukte bulunan gereksiz bilgi kumeleri)
(bkz: yanyana oturan insanlar kavga edemez)
(bkz: morganize isler vs turbanli)
(bkz: seovi nin annesi)
gibi birkaç başlıkta info bilgisi ile görülebilir..
ayrıca 5 ve daha fazlası kelimelerden oluşan başlıklar ukte olarak verilemiyor.. sistem buna müsade etmiyor.. bilmesi gerekir..
(bkz: sozlukte bulunan gereksiz bilgi kumeleri)
(bkz: yanyana oturan insanlar kavga edemez)
(bkz: morganize isler vs turbanli)
(bkz: seovi nin annesi)
gibi birkaç başlıkta info bilgisi ile görülebilir..
ayrıca 5 ve daha fazlası kelimelerden oluşan başlıklar ukte olarak verilemiyor.. sistem buna müsade etmiyor.. bilmesi gerekir..
kitap dostu yazar. öyle saçma sapan şeyleri değil akıl, ilim ve mantığın insanlığa sunduğu altın değerindeki eserleri okumakta. senin izinden gelemiyoruz affet, bize de yol gösterirsen memnun oluruz.
nt mağzalarını ve işleyişini eleştirmeyi doğal karşılayanların sırf nt oluşumunu övdüğü için doğal karşılamadığı yazar. çok ilginç vesselam bir şeyi yermenin doğal hissedildiği yerde övmenin anormal hissedilmesi.
nt mağazası yetkililerince kendisi için kırmızı arama emri çıkartılmış yazar.
nt yi bilmeyenlerin veya hazzetmeyenlerin artık ondan nefret etmelerini sağlayan yazar. bu yüzden bir teşekkür borçluyuz kendisine.
nt mağazalarını mütemadiyen öven birisi. bu davranışına anlam verememiş vaziyetteyim. kendisi son on entrysi ile nt mağazalarını överek sanırım durmadan nt'den alışveriş yapmanın mutluluğunu mu yaşıyor yoksa herkesin nt'den alışveriş yapmasını istediği için mi birçok nt mağazalarını öven entry girip başlık açıyor anlamış değilim. bir insan durup dururken bir şirketi bu kadar överse bunun neden olduğu pek de anlaşılmaz sanırım.
nt mağazalarının rakiplerinin adına çalıştığından şüphelendiğim, şu anda nt'ye zarar verme * durumunda olan yazar. Yarından itibaren nt'nin cemaat dışı pazarında ciddi bir daralma görülebilir.
küçükken * juventus'la yaptığı maçta rakibe çok fena geçirmiş yazar. ayrıca karmasına hastayım;
(bkz: kojiro hyuga)
(bkz: kojiro hyuga)
art arda açtığı başlıklarla koyu chp'li olduğunu anladığım yazar. bik bik konuşup chp güzeldir demek yerine, partinin hatalarını ortaya çıkartıyor. şüphesiz ki yerel seçimler önce olumlu bir gelişme.
iyi insan olduğunu düşündüğüm yazar.
benim şakirt olduğumu söylüyor. yok valla değilim yaa diyorum inanmıyor. ben de vazgeçtim. napiyim öyle sansın. herkesin bir fikri var kendince değil mi. kime neyi zorlayalım. iyi çocuk ama en azından saygılı konusuyor bazı denio'lar çok saygısızca konuşuyor.
askerliğinin nereye çıktığını bile söylemeden uçup gitmiş yazardır. biraz kızgın olmakla birlikte kendisine hayırlı tezkereler dilerim.
çok yararlı noktalara değinen , okumaktan zevk aldığım yazar. (bkz: bir yazar okudum bünyem değişti)
(#3122793) entry si ile çok doğru bir noktaya parmak basan uuser.
abbas güçlü'yle genç bakış programını satır satır bizimle paylaşan yazar. kapattım tv'yi onun açacağı başlıkları bekliyor der selam ederiz bu değerli yazara.
gördüğüm en objektif sözlük yazarı.
kutsal günah.
ayıp etmiş yazardır.
ortalıkta yeni görmeye başladığım için 4. nesil sandığım fakat 3. nesil yazar. an itibarıyla eski entryleri dahil incelemeye almış bulunduğum yazardır. güzel yazan yazar.
teşekkur ettiğim, tanımadığım ama dışarıya iyi insan imajı veren yazardır.
sözlük karşılama komitesinin unuttuğu 3. nesil yazar. hoşgelmiş nesildaş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar