bugün
- komik olmayan komedyen2
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor3
- manifest dinleyen erkek11
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- sudekiray3
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- berrak tüzünataç3
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- mesele ne senin benden ayrılman3
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- taşak sütyeni2
- türkiye7
- mohamed salah ghaly13
- tofaş2
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- insan zamandan ibarettir3
- trabzonspor7
- yaz yemekleri5
- gocu4
- mauro icardi3
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- birleşik krallık3
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- spiderman mi döver batman mi5
- gulmekicinyaratilmis11
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- stres yönetimi6
- almanya5
- ona bir şey söyle7
- dost2
- ispanya7
- falkland yasası3
- murphy yasası2
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- gocu bay bey birader3
- elalem ne der4
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi15
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- petrol4
2012 güney kore yapımı filmin yönetmenliğini Lim Sang-Yoon üstlenirken, başrolünü Hyun-ju Oh üstlenmiştir. derinlikli ve bol alt metinli güney kore filmlerine görece sığ kalan film, konusu ve işleniş biçimi yanı sıra oyunculukları ile göz doldurmaktadır..
plazaları süsleyen o bol parfümlü ve bol makyajlı hanımların sadece dedikodu yapmaktan ve e-alışveriş sitelerinde fink atmaktan başka işleri de olabilir. mesela mesailerinin bir kısmını arazi görevinde, iş icabı ve gereği daha önce hiç tanımadıkları birilerini şişlerken ya da kafalarına tek kurşun sıkarken hayal edin. nasıl ama? bu iş tanımı benim çok daha hoşuma gitti. hem alımlı hemde son derece jedi... bir elf kadar beyaz ve bir mustang kadar yabani.. neyse efendim, benim filmin özünde ihtiva etmesini dilediğim unsurları bir kenara bırakıp, filmin özüne dönelim..
g.kore filmleri denince herkesçe akla gelen ilk beş filmin üçünde bol kanlı sahneler ve aşırı şiddet yer alır. bu filminse konusu direkt olarak şiddet ve cinayet olmasına rağmen, filmin sonuna değin çok naif ve neredeyse yok denecek kadar az şiddet sahnesi yar almaktadır. film şiddet açısından tam anlamıyla sonunda kopmaktadır. 96 dakikalık filmin ilk 70 dakikalık kısmında sekiz on adam ölürken. bizim taze aşık baş rol oyuncumuz, Ji-Sub So sayesinde 20 dakikada 3500 kişi filan ölmektedir. sayın türk beyleri ve hanımları bu korelilerin melek yüzlerine aldanmayın. bunlar dellendimi içlerinde sekiz on tane rambo çıkıyor. sonra sizi keserler falan neme lazım uzak durun anacım. filme dönecek olursak. içerik itibariyle sığ olmasına rağmen kendini izleten ve konu itibariyle sıra dışı bir film. bu arada film şiddet filmi olmasına rağmen, sıfır cinsellikle iran sinemasıyla yarışabilir konumdadır..
son olarak, insan sevince güzel diyor ve Yuk Mi-yeon'un gözlerinden öpüyorum..
plazaları süsleyen o bol parfümlü ve bol makyajlı hanımların sadece dedikodu yapmaktan ve e-alışveriş sitelerinde fink atmaktan başka işleri de olabilir. mesela mesailerinin bir kısmını arazi görevinde, iş icabı ve gereği daha önce hiç tanımadıkları birilerini şişlerken ya da kafalarına tek kurşun sıkarken hayal edin. nasıl ama? bu iş tanımı benim çok daha hoşuma gitti. hem alımlı hemde son derece jedi... bir elf kadar beyaz ve bir mustang kadar yabani.. neyse efendim, benim filmin özünde ihtiva etmesini dilediğim unsurları bir kenara bırakıp, filmin özüne dönelim..
g.kore filmleri denince herkesçe akla gelen ilk beş filmin üçünde bol kanlı sahneler ve aşırı şiddet yer alır. bu filminse konusu direkt olarak şiddet ve cinayet olmasına rağmen, filmin sonuna değin çok naif ve neredeyse yok denecek kadar az şiddet sahnesi yar almaktadır. film şiddet açısından tam anlamıyla sonunda kopmaktadır. 96 dakikalık filmin ilk 70 dakikalık kısmında sekiz on adam ölürken. bizim taze aşık baş rol oyuncumuz, Ji-Sub So sayesinde 20 dakikada 3500 kişi filan ölmektedir. sayın türk beyleri ve hanımları bu korelilerin melek yüzlerine aldanmayın. bunlar dellendimi içlerinde sekiz on tane rambo çıkıyor. sonra sizi keserler falan neme lazım uzak durun anacım. filme dönecek olursak. içerik itibariyle sığ olmasına rağmen kendini izleten ve konu itibariyle sıra dışı bir film. bu arada film şiddet filmi olmasına rağmen, sıfır cinsellikle iran sinemasıyla yarışabilir konumdadır..
son olarak, insan sevince güzel diyor ve Yuk Mi-yeon'un gözlerinden öpüyorum..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar