bugün

/13
ışık içinde yatsın.
allah rahmet eylesin.
gencecik bir delikanlı. allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.
lanet bir arabanın içinde yanarak ölmek ölümlerin en kötüsü herhalde. allah rahmet eylesin demekten başka bir şey gelmiyor elden.
(bkz: ruh uçar entry kalır) allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun.
gencecik bir kardeşimizmiş, vakitsiz ölümün kollarına düşmüş. allah rahmet eylesin, ailesine ve yakınlarına sabır versin.

allahım benim de evladım günün birinde o yaşa gelecek, o da benden araba isteyecek; arabaya, hıza heves edecek. düşündükçe kahroluyorum. allah kimseye evlat acısı göstermesin.
bir trafik canavarı olan arkadaş dediği insanın kurbanı olmuş uludağ sözlük yazarlığı yapmış genç kişidir. allah böyle arkadaşları düşmanlarımızın bile başına vermesin. allah rahmet eylesin.
mekanı cennet olsun.
mekanının cennet, toprağının bol olmasını dilediğim yazar.
allah rahmet eylesin. Kalanlara allah sabırlar versin.
adını bile duymamışım, ne yazık. mekanı cennet olsun.
huzur içinde uyusun...
hani ağlamak isteyipte boğazına düğümlendiği olur ya, öyle bir durumdayım işte. mekanın cennet olsun kaptan...
allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin, mekanı cennet, kabri nur dolsun. başımız sağolsun.
(#2100024) bir arkadaşının bu entry'sini babasına okutmasını dilediğim yazar. mekanı cennet olsun.
6-7 ay içinde kaybettiğimiz 3. yazar arkadaşımız. mekanın cennet olsun demekten başka çaremiz yok maalesef.
huzur içinde yat dostum tanımam etmem ama bu hayat senin canını aldıysa eminimki iyi bir insandın. tekrar huzur içnde yat.
allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin...
allah rahmet etsin. başımız sağolsun.
allah rahmet eylesin.
mekanı cennet olsun. ailelerine allah sabır versin.
© copyright 2005 - 2026