bugün

/13
allah rahmet eylesin.
hani ağlamak isteyipte boğazına düğümlendiği olur ya, öyle bir durumdayım işte. mekanın cennet olsun kaptan...
huzur içinde uyusun...
adını bile duymamışım, ne yazık. mekanı cennet olsun.
allah rahmet eylesin. Kalanlara allah sabırlar versin.
mekanının cennet, toprağının bol olmasını dilediğim yazar.
mekanı cennet olsun.
bir trafik canavarı olan arkadaş dediği insanın kurbanı olmuş uludağ sözlük yazarlığı yapmış genç kişidir. allah böyle arkadaşları düşmanlarımızın bile başına vermesin. allah rahmet eylesin.
gencecik bir kardeşimizmiş, vakitsiz ölümün kollarına düşmüş. allah rahmet eylesin, ailesine ve yakınlarına sabır versin.

allahım benim de evladım günün birinde o yaşa gelecek, o da benden araba isteyecek; arabaya, hıza heves edecek. düşündükçe kahroluyorum. allah kimseye evlat acısı göstermesin.
allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun.
(bkz: ruh uçar entry kalır) allah rahmet eylesin.
lanet bir arabanın içinde yanarak ölmek ölümlerin en kötüsü herhalde. allah rahmet eylesin demekten başka bir şey gelmiyor elden.
gencecik bir delikanlı. allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.
allah rahmet eylesin.
ışık içinde yatsın.
mekanı cennet olsun. allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.
allah rahmet eylesin.. ölüm bir yazarımızı daha zorla çekip aldı bizden, tanrı yakınlarına ve bize sabır versin...
allah rahmet eylesin...
başımız sağolsun.
ne diye aşırı hız yaparsınız be diye tatlı bir sitemle uğurladığım, hiç tanımadığım yazar arkadaşım.
hiç tanımamama rağmen acayip üzdü beni. allah yakınlarına sabır versin.
air20 nickli yazar ve başka arkadaşlarıyla birlikteyken başlarına gelen bir trafik kazasında araç içinde sıkışıp yanarak can vermiş olan yazar.
üzüntü içindeyim.
allah rahmet eylesin. tüm sevenlerinin başı sağolsun.
güle güle genç. biraz erken davrandın sadece.

ailesine ve sevdiklerine sabır diliyorum.
(#3239526) nolu entry ile duygulandıran, aramızdan göçüveren yazar dostumuz.
© copyright 2005 - 2026