bugün
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat11
- nasıl birisiniz6
- ok mesajına cevap veren erkek8
- napıyorsunuz9
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- sözlük gıybeti13
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz4
- hangi tatlısınız10
- gunluklerim aylik olmus11
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz3
- çok kötüyüm arkadaşlar4
- geceye bir tespit bırak5
- adana osmaniye depremleri ve uzman uyarısı3
- 5 ekim 20262
- arkadaşlar naber ya8
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- futbol19
- uefa uluslar ligi13
- 4 ekim 2026 hollanda sırbistan maçı4
- anın görüntüsü21
- yazarların kötü alışkanlıkları4
- fatma betül sayan kaya44
- the merich7
- şiiri ayak kokan kadın2
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- odysseus2
- fransa5
- arkadaşlar ben sapık mıyım3
- akp seçmeni16
- yazarların güncel flört listesi7
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- sözlük yazarlarının istediği çocuk sayısı3
- mesajlaşırken btw yazmak9
- sözlük yazarlarının pudingleri5
- yıllar önce girdiğiniz entrynin oylanması4
- bir vuruş kaç kuruş diye mesaj atan sözlük kızı2
- hangi aktörle aynı filmde oynamak isterdiniz8
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- toksik insan4
- yazarların sıkıldıklarında yaptıkları şeyler8
- hobi olarak seks yapmak5
- eşkıya dünyaya hükümdar olmaz4
- arkadaşlar ben neden sallanmadım7
- pazartesi5
- ismet gürbüz spam yapma yeter2
- göz teması kuramama9
- sevilen kızın zorul zorul osurması5
- sigara yasağı2
- diamond temanın çocuğu3
- 4 ekim 2026 portekiz norveç maçı2
"sen kimsin ki bana hesap soruyon len" şeklinde cevap verilmesi gereken hede.
(bkz: istisnalar kaideyi bozmaz)
(bkz: istisnalar kaideyi bozmaz)
birbirine sorumlu kişilerin çeşitli olay ve durumlar karşısında birbirine neden ve nasıl şeklinde açıklama almak üzere sordukları soruların tümüdür.
1 - ) kötü niyetli eylemlerde bulunan birine amacını sormak,
2 - ) lokanta ya da kafede garsondan hesap istemek.
2 - ) lokanta ya da kafede garsondan hesap istemek.
size yapılan bir kötülükten sonra bu kötülüğü yapana ayar vermek olarak da nitelendirilebilir. doğru yapılıp amaca ulaşıldığında insana kendini çok iyi hissettiren bi eylemdir. ısrarla bayinizden isteyiniz.
iki kişi arasındaki ilişkilerin, yaşanılan olayların, yaşanılmış ve unutma sonucu ortaya çıkan konular veya durumların bir açıklamasını ve neden, niçin, nasıl gibi soruları içinde bulundurulan soru öbeyi...
geçmişte olan her türlü olayın intikamını alan akp'liler yapınca başarı aleviler yaparsa tüh size hala bunun peşinde misiniz geçmişte bırakın artık şunlarıdır türkiye'de hesap sormak.
bazen tüm iyi niyetini suistimal etmekten bıkmayan insanlara oturtup yapılması gereken diye düşünüyorum. iki kişiden çok feci hesap sorma niyetindeyim artık tecrübelerimi, gerekip gerekmediğini yazarım buraya.
Ya geri zekalı insanlar size ne kötülük yaptım acaba? Birinizi asosyalliğinin içinden çıkarıp arkadaşlarımın arasına soktum, stajı için hocayla görüştüm ya. Kendi gitme ihtimalim düşük olduğu halde daha hiç tanımadan, hiçbir çıkar sağlamayacağım halde tutup kolundan hocanın odasına götürdüm. Derdini ne zaman anlatmak istese işimi gücümü bırakıp dinledim. Ders çalıştırdım. Nereye çağırılsam yalnız kalmasın diye onu da yanımda götürdüm. Eski sevgilisi yazıp yeni sevgilisindn bahsedince panjurları kapatıp yatağına gömülecek kadar zayıf psikolojisi olduğu için ben kaldırdım yatağından, dışarı ben çıkardım. Gece beşte telefonda buz gibi soğumama rağmen derdini dinleyip bakalabileceği yeni bi pencere sundum (ama o dert meselesi bile yalnız kalmamak için yaşan olabilir azıcık bile güvenim kalmadı) Bunları bir kez bile gözüne sokmadım. Bunları yaparken birazcık bile çıkar gözettiysem ne olayım. Sırf içimden geldiği için yaptım. Sonra bunları yaptığım insanın resssmen maskeyle dolaştığını görünce göt gibi kaldım öyle. Arkadaşı sırf benimle ego savaşlarına girdiği için kendisine beni aramamasını söyledi diye aramıyor. Bunun hesabını sorup cevabını almadan ben bu insanın yüzüne gülüp de tek kelime dahi edemem. insan iyilik yapınca karşılığını mı bekliyor yoksa karşılığında en azından bi değer mi bekliyor yoksa sadece ve sadece iyiliği karşısında haketmediği kötülüğü mü beklemiyor bilemiyorum ama ben çok dert ettim bu durumu. Hadi bana iyiliğin dokunmadı git bari başkalarına, kendine iyilik yap. iyi bir insan ya tek istediğim.
Peki öteki? Buna beni aramasını söyleyen? O da ayrı bir mal ötesi mal. insan bu kadar mı aşağılık kompleksli salak olur?
Bi de bu geri zekalılar birbirlerinin her mallığını her boktan hareketini her kıytırık fikrini pohpohluyor ya deli oluyorum. Siktirip gidin artık ya hayatımdan. Böyle insanları ne düzeltmeye çalışacaksın ne kendilerinden en ufacık bi beklentin olacak ne de affedeceksin. Hayatıma almamayı uzakta tutmaya bana zarar verebilecekleri çizgilerden çıkarmayı öğrenmem lazım. Bu benim hayatım, evim gibi. Kendi evimde misafir gibi yaşamak mallıktan başka bi şey değil. Ben bunların açıklamalarını bile dinlemicem. Ama bana bu yaptıklarının hata oldığunu tekrar yapamayacaklarını o iğrenç kıvrımsız beyinlerine sokacaklar. Ne kadar uyanıksınız ya salaklar.
Ya geri zekalı insanlar size ne kötülük yaptım acaba? Birinizi asosyalliğinin içinden çıkarıp arkadaşlarımın arasına soktum, stajı için hocayla görüştüm ya. Kendi gitme ihtimalim düşük olduğu halde daha hiç tanımadan, hiçbir çıkar sağlamayacağım halde tutup kolundan hocanın odasına götürdüm. Derdini ne zaman anlatmak istese işimi gücümü bırakıp dinledim. Ders çalıştırdım. Nereye çağırılsam yalnız kalmasın diye onu da yanımda götürdüm. Eski sevgilisi yazıp yeni sevgilisindn bahsedince panjurları kapatıp yatağına gömülecek kadar zayıf psikolojisi olduğu için ben kaldırdım yatağından, dışarı ben çıkardım. Gece beşte telefonda buz gibi soğumama rağmen derdini dinleyip bakalabileceği yeni bi pencere sundum (ama o dert meselesi bile yalnız kalmamak için yaşan olabilir azıcık bile güvenim kalmadı) Bunları bir kez bile gözüne sokmadım. Bunları yaparken birazcık bile çıkar gözettiysem ne olayım. Sırf içimden geldiği için yaptım. Sonra bunları yaptığım insanın resssmen maskeyle dolaştığını görünce göt gibi kaldım öyle. Arkadaşı sırf benimle ego savaşlarına girdiği için kendisine beni aramamasını söyledi diye aramıyor. Bunun hesabını sorup cevabını almadan ben bu insanın yüzüne gülüp de tek kelime dahi edemem. insan iyilik yapınca karşılığını mı bekliyor yoksa karşılığında en azından bi değer mi bekliyor yoksa sadece ve sadece iyiliği karşısında haketmediği kötülüğü mü beklemiyor bilemiyorum ama ben çok dert ettim bu durumu. Hadi bana iyiliğin dokunmadı git bari başkalarına, kendine iyilik yap. iyi bir insan ya tek istediğim.
Peki öteki? Buna beni aramasını söyleyen? O da ayrı bir mal ötesi mal. insan bu kadar mı aşağılık kompleksli salak olur?
Bi de bu geri zekalılar birbirlerinin her mallığını her boktan hareketini her kıytırık fikrini pohpohluyor ya deli oluyorum. Siktirip gidin artık ya hayatımdan. Böyle insanları ne düzeltmeye çalışacaksın ne kendilerinden en ufacık bi beklentin olacak ne de affedeceksin. Hayatıma almamayı uzakta tutmaya bana zarar verebilecekleri çizgilerden çıkarmayı öğrenmem lazım. Bu benim hayatım, evim gibi. Kendi evimde misafir gibi yaşamak mallıktan başka bi şey değil. Ben bunların açıklamalarını bile dinlemicem. Ama bana bu yaptıklarının hata oldığunu tekrar yapamayacaklarını o iğrenç kıvrımsız beyinlerine sokacaklar. Ne kadar uyanıksınız ya salaklar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar