bugün

(bkz: işte ben buna gülüyorum)
Dustan cikip jartiyerimi giydim, bekledigim yazar. Gel askim.
Kaliteli yazardır.
http://www.uludagsozluk.com/e/30265471/
fazla atarlı yazar.
adam gibi adam.
kendileri erkektir,ayrıca akıl küpüdür.
küfür sevmeyen yazar.
Seri artılayarak beni gülümsetmiştir.

Canım panpam ya özledim (galp).
sigarayı bırakmış veya bırakmak üzere olan yazar.

dostum gel iki tekim var.
Yurt dışında da ülkemizde de bmw 5 serisine binen ve bunu dm atarak belirtmekten zevk alan yazar.
Bindiği ve denediği araçları dm atarak belirtmekten değil; arabalar ve fiyat politikaları hakkında bilgi sahibi olmayan ezelemelere bişeyler öğretip açıklamaktan zevk alan yazar.
7 serisinden nefret eden, 3 serisini tam deneyimlememiş, 5 serisine taparcasına aşık olan, yurt dışında yaşayan ve şu anda dünya üzerinde tanışıp karşılıklı çay içmeyi en çok istediğim insan. Ayrıca 3 sayfa nick altı var ve o bir popi. Aynı zamanda bir yetişkin. Seni bulacam olum. Smile was here!
bazı fındıkkurtlarının derdi olmuş yazar. demek ki iyi koyduysa...

görsel
Son olarak; beni çok kötü ezen yazar:) esen kalması dileğiyle.
En çok beni severmiş o.
açık oylar kadir kıymet bilir. yaşı kaç bilmiyorum kardeşimdir.

bir yazar.
Sözlüğün meleklerindenmiş,
şairleride çok severmiş, öle diynllaa...!!!
Az biraz atarlı ama karakterli yazar.
kendileri saygıdeğer yazarlardan biridir.
Sinirlidir,asabidir. Lakin adamdır. Adamım diye ortada gezenlerden çok daha adamdır hemde.
Konuşuruz konuşmayız, küseriz barışırız bilemem ama daim olsun.
Beni ilk sefer bi paylamıştı (anlatimiyaciiim çok gururum kırılmıştı hıck fırk), sonradan pek bi seviştik, iyi, hoş (yani kişilik olarak yanlış anlamayın), sağlam yazardır.
Oğlum her entrimi okuyup okuyup; "bana mı giydirdin bana mı söyledin?" demeyin lan. Her entrymizin hesabını verir olduk aq. * Hepinizi seviyorum cansınız.

Not: tantuni ayran'a değil. Git burdan zaten açım.
An itibariyle bütün Sözlüğe giydiriyor. Moderasyon iş başına.
ulan herkes nick altı başlıklarında goygoy yapıp format sikerken benim entrymi gammazlayan yumuşakçayı bir elime geçirirsem biraz seveceğim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026