bugün
- depresyonun en kötü hali5
- osmanlıca sözcükler4
- kürtçe zorunlu ders olmalıdır7
- sözlük kızlarına çok kırgın olmak3
- herkes kendi başlık açıp kendi konuşuyor3
- kelebeklerin bir boka yaramaması5
- en gey özelliğiniz6
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- kadınlar mı daha zeki erkekler mi sorunu4
- sözlükteki yapay zekaya pandik atmak4
- kadınların bir şeyleri abartması2
- bu koyden olsam ne olacak5
- yemek yapan erkek2
- tantuni6
- lahmacunu çatal bıçakla yemek3
- kürdün dinsizi2
- yağmurcu neden akpli13
- yakışıklı seri katil3
- tai lung8
- en güzel bisküvinin probis olması3
- sözlük kızlarının kombinleri2
- velvet10
- sözlük içi güzel renkler4
- tarhana yapmayı bilen kız3
- sözlüğü canlandıramamak3
- vahşi doğada hayatta kalmak3
- ioçk'nın mutfağı6
- kedi kumu4
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek5
- radikal karar almak5
- sözlüğün en cilveli kızı3
- aleyna tilki nin ayakları2
- lahmacun yiyen insan2
- yakın gözlüğü kullanan fosil yazarlar2
- zall'ın görükle de seviştiği kızların listesi2
- tatlı yiyen erkek2
- bu yapay zeka nedir sözlükte2
- kedi köpek3
- sözlüğü aşevine çeviren tipler4
- beni özleyenler elime mum diksin19
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- şükürcülük6
- sivrisineklerin şerefsiz olması2
- kadınların 1 saatte modunun değişmesi2
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- slm yazan erkek2
- erdal beşikçioğlu17
- mantının gereğinden fazla abartılması3
- kızlar naber10
- balkan göçmenleri2
sinema hakkında verdiği bilgilerle dikkat çeken 3. nesil yazar.
benden korkmayan yazardır. yine ankara guruhunun kaliteli yazarlarından. çabuk kaynaşan korkusuz yazar *
zirvede naneli nargileyi afiyetle tüttüren yazar. bi nargile zirvesi yapalım ama herkesçikler içsin.
efendim çok samimi ve sıcakkanlı, insanın hemen kanının kaynadığı yazardır. birde güzel sesi vardır ama herkeslere söylemez nedendir bilmiyoruz.* unutmadan eskişehire geldiğimde kesin görüşeceğimdir kendileriyle.
bana benzer, benim gibi, benden biri bir sinema insanı.
sinemaya olan düşkünlüğümden mütevellit daha nice ve nice filmlere uçalım diyorum.
sinemaya olan düşkünlüğümden mütevellit daha nice ve nice filmlere uçalım diyorum.
ikidir fazla muhabbet edemiyorus lakin bundan sonraki zirvelerde fazlasıyla telafi edeceğimiz (bkz: can).
aynı masada bir kaç güzel komik diyalog dısında sohbet edemedigim yazar arkadasım. türkülerimize eşlik etmiştir, sagolsundur varolsundur. nice güzel ankara zirvelerine der ve uzaklaşır genç adam. *
gözleri çok güzel. fidan gibi. * * ayrıca çok güzel gülen biri. sevgi pıtırcığı. çok güzel de sesi var.
(bkz: e daha ne olsun)
(bkz: e daha ne olsun)
yapılacak zirvelerde tanışmak için beklenen yazar.
bir kere görmek kısmet olsa da bunun dogum gununu kutlamama engel olmadıgını dusundugum insan. nice güzel mutlu yıllara ! sağlık, mutluluk ve huzur ile...
harun reşit'in annesidir.
güzel gözleri var bunun. hep kıskandığım cinsten.
sağlam içici, yazar kişilik...
mekana geldiğimde ikinci birasını içtiğini öğrendim kendisinden... sonra ben ikinci biramı sipariş ediyorken hasım olduğum garsona* "hala iki mi?" diye sordum "evet" dedi... ben üçüncü biramı içerken o beşinci bardağını yarılamıştı. kendisini tanımanın üzücü tek tarafı "gidiyorum" demesi oldu şahsım adına... oysa vakit erken bile sayılırdı, enerjisi yetse tophane ayağına da katılacaktı, sözü vardı* ama olmadı, sağlık olsun. kısmet önümüzdeki görüşmelere diyor ve "ekle" butonuna basıyorum...
mekana geldiğimde ikinci birasını içtiğini öğrendim kendisinden... sonra ben ikinci biramı sipariş ediyorken hasım olduğum garsona* "hala iki mi?" diye sordum "evet" dedi... ben üçüncü biramı içerken o beşinci bardağını yarılamıştı. kendisini tanımanın üzücü tek tarafı "gidiyorum" demesi oldu şahsım adına... oysa vakit erken bile sayılırdı, enerjisi yetse tophane ayağına da katılacaktı, sözü vardı* ama olmadı, sağlık olsun. kısmet önümüzdeki görüşmelere diyor ve "ekle" butonuna basıyorum...
çok iyi bir elektiriği var bu kızın. insan hemen ısınıyor. çizgisini de hiç bozmayan bir asalete sahip. en kısa zamanda tekrar içelim der sırtını sıvazlarım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar