bugün
- türk kızlarının sohbet edememesi5
- yoga yapan kız namaz kılan erkek ilişkisi3
- ilk buluşmaya yaprak sarmasıyla gelen kız4
- elektrikli otomobil5
- karadeniz de kız çocuğu yoktur2
- islam barış dinidir25
- sözlük kızlarının kombinleri19
- başkan2
- tai lung51
- cincinnati cini2
- ankete gelin beyler27
- sarapci koala40
- ne kadar yaşlısın19
- recep tayyip erdoğan22
- ibb davası2
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek21
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- seks benim için 3 planda diyen erkek3
- şarapçı koala niye kuzey kore'ye gitmiyor8
- bu saate kadar uyuyan aymaz insan2
- anın görüntüsü18
- yaşlanma belirtileri2
- rolünü iyi oynadığı için tepki çeken oyuncular2
- sözlüğe küsmek4
- kızarmış ekmek10
- dolly parton'ın ölümü3
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği9
- sevmediğiniz yazarlar14
- pkk'nın silah bırakmasını takip edecek kurul31
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar3
- kendine yabancılaşmak10
- geceye bir tavsiye bırak2
- doğu perinçek6
- yalnızlık rahatlıktır15
- avon ultra colour indulgence ruj3
- ben de reise oy vericem12
- pkk kürt ağa ve kürt feodallere ne yapmış26
- aktrolleri çıldırtacak bir şey bırak9
- bir orduya karşı tek kişi olup doğruları savunmak8
- ben gökten inen ekmeğim5
- terörsüz türkiye5
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz6
- isa kendini tanrı'nın oğlu olarak görüyordu5
- bir otel odasında yalnızken duyulan hüzün4
- sözlükte yaratım sancısı çekmek5
- sözlük sosyalistlerinin fotoğrafları5
- koala aniden 180 derece neden döndü sorunsalı6
- bir soru sor7
- gece2
- azerbaycan türkçesi daha güzel olan kelimeler12
(#15556612) böyle mahlukları gördüklerinde sinirden karınlarına ağrılar giren yazarlardır.
pek bir duygusaldırlar.. galeyana gelirler hemen.
hayvanları o kadar sever ki şu an ağlamamak için başlıkta verilen entrye bakamaz, okuyamaz.
hayvansever kavramına inanmıyorum. köpekseverim kediseverim baykuşseverim de ama hayvanseverim deme köpeği sevip yolda gördüğü sevip kediye tekme atan adamdan hayvansever olmaz.
dahil olmaktan ultra memnun olacağom gruptur. hayvanları seviniz, merhamet ediniz. hayvanlara olan merhametiniz insanlığınızla dosdoğru orantılıdır.
ayrıca veteriner lisesi mezunu ve hayvan sağlığı myo mezunu olmaktan da gurur duyarım.
ayrıca veteriner lisesi mezunu ve hayvan sağlığı myo mezunu olmaktan da gurur duyarım.
hayvanı bile platonik severim.
hayvana yapılan en ufacık eziyette, eziyeti yapana ana-avrat küfür eden yazarlardır.
ayrıca insan da seven yazarlardır. hayvan sevmeyen insan nasıl sevsin, dimi ama?
13 yıldır köpek besleyen biri(ben ve ailem) olarak, benimde dahil olmaktan dolayı gururlu olduğum ,gerekli oluşumdur.
aralarında bulunduğum yazarlardır.
kuzu, dana, somon, alabalık özellikle tercihimdir.
zorda kalındığında tavşan keklik filan da olur.
bacaklarına ip bağlanabilen sinekler ve kavanozda fıldır fıldır ağ örmeye çalışan örümcekler de fena değildir.
şaka bir yana kediyi köpeği eve hapsederken, kuşu kafese kapatıp kendi istediği kelimeleri tekrarlayana dek hayvanla uğraşırken, ızgarada inekleri köfte yapıp yerken, hamsileri buğularken hayvan severliği bırakıp sadece kendisinin alışık olmadığı abes şeylerle hayvan severliği birden canlanan insanları anlamıyorum.
ben de köpekleri kuşları severim mesela ama ızgaradan nefis bir sucuğu alıp ekmeğin arasına koyarken hayvan severim diyemiyorum. çok çelişkili hissediyorum kendimi.
kuzu, dana, somon, alabalık özellikle tercihimdir.
zorda kalındığında tavşan keklik filan da olur.
bacaklarına ip bağlanabilen sinekler ve kavanozda fıldır fıldır ağ örmeye çalışan örümcekler de fena değildir.
şaka bir yana kediyi köpeği eve hapsederken, kuşu kafese kapatıp kendi istediği kelimeleri tekrarlayana dek hayvanla uğraşırken, ızgarada inekleri köfte yapıp yerken, hamsileri buğularken hayvan severliği bırakıp sadece kendisinin alışık olmadığı abes şeylerle hayvan severliği birden canlanan insanları anlamıyorum.
ben de köpekleri kuşları severim mesela ama ızgaradan nefis bir sucuğu alıp ekmeğin arasına koyarken hayvan severim diyemiyorum. çok çelişkili hissediyorum kendimi.
Benide yazın lan, her hayvanı çok severim ama köpeğin ve iri kedigillerin yeri ayrıdır.
Ayrıca tombik bir chow chow sahibiyim gurur duyuyorum.
Ayrıca tombik bir chow chow sahibiyim gurur duyuyorum.
hayvan sever olsun olmasın hayvanların öldürülmesinin yasalaştırılmasını engellemek için http://www.sessizkalmasuc...dilekce_detay.asp?id=1311 bu linkteki dilekçeyi doldurmalı ve göndermeli.
önlerde yer aldığım.
benim. Buynuzları yeni çıkmış semiz kuzuyu çok severim. Kebap yapıp yemesi güzel oluyor.
böcek sevmesi gerekip gerekmediğini kestiremediğim yazarlardır. ben henüz emin değilim, beni yazmayın.
Kokoreç antrikot falan severim bu sayılıyor mu diye merak ettim şimdi. Eğer sayılıyorsa benimde dahil olduğum yazarlardır.
(bkz: zoofili yazarlar)
hayvana tasma takıp sokakta gezdiren insanlardır. bide hayvanlar insan sever olup onlara tasma takıp gezdirse belki de bu sevginin pek hoşlanılacak bir şey olmadığını anlarlar.
Evet efendim entel görünmek icin sokakta her gordugum kedi kopegi seven yazarlariz biz. Manyagiz biz. Sirf entel gozukmek icin. Evet.
Edit: baligi akvaryuma kusu kafese kediyi kopegi balkona tikmak hayvanseverlik degil!
Edit: baligi akvaryuma kusu kafese kediyi kopegi balkona tikmak hayvanseverlik degil!
(bkz: kendimle barışığım)
Yazar gibi yazardırlar bence. Hem vicdanlıdır, hem sorumluluk sahibidir. Ay çok tatlıdır.
Buyrun benim.
Gerçi benim kedi arada bir kendini insan zannediyor ama olsun kedim o benim.
Gerçi benim kedi arada bir kendini insan zannediyor ama olsun kedim o benim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar