bugün
- sedat pekmez25
- diamond bosphoruss denen yazar14
- suca suruklenen cocuk true'nun fake hesabı5
- verilen yetkiyi kötüye kullanmak4
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- ağız ishali olan yazarlar4
- yine sözlük yazarlarının ağzından bal damlıyor3
- heyt bea6
- heyecanlıyım sözlük4
- hakkınızı helal edin arkadaşlar3
- sex asnasında beddua almak3
- sarı tekerim deliğine girerim sen mahvederim3
- internetten önce ne yapılıyordu sorusu6
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması7
- entry girerken dizleri sızlayan yuzır2
- kaskı miğfer sanan motorcu tip2
- ilk maaş4
- ulan hepiniz oradaydınız2
- katılım bankacılığı3
- penis boyutunun önemi4
- gammazlık müessesinin eski değerini yitirmesi2
- uludağ sözlük discord grubu11
- yer sofrası7
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- insanlardan nefret etmek9
- online listesi7
- ödemi hiç gitmeyen insan2
- spor sonrası ayna karşısında pazu şişirmek2
- kızlar kıllı göbek sever mi2
- 2026 dünya kupası10
- beyazsemsiyeliyabanci48
- birine geç kalmak9
- cayır cayır yanan kız13
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor8
- m r e r e c t o12
- eve atılan kızın ekşici çıkması5
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- larisalisa10
- satranç haram yasaklansın17
- dövüş ustası olmanın silaha karşı işe yaramaması3
- seni ne mutlu eder sorusu6
- gir içime hünharca12
- cumhuriyet halk partisi6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- aşkım daha önce hiç patlıcan yemedim diyen kız4
- hayatının geri kalanını belirleyecek mesaj5
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- yorgun mermi22
entry'ler (223)
yanlış yapan erkek.
kavuşamayınca aşk olmaya da bilir.
kös kös yurtta oturacam, leyla mecnun izlerim belki bi de. cips kola filan.
ilk defa böylesine yalnız gireceğim için arada sırada hüzünleneceğim tabii bir de.
ilk defa böylesine yalnız gireceğim için arada sırada hüzünleneceğim tabii bir de.
onun yanına bir de iyi derecede paint bilince sırtınız yere gelmez.
atma ziya, tayyörden olsa olsa küçük enişte olur
çok yalnızım dostlar.. aynı şehirde yaşadığım birlikte sergiye, tiyatroya, sinemaya gittiğim, şehrin yeşilliğinde şiirler okudugum bir sevdiceğim olsa fena olmazdı.
(bkz: uludağsözlüksevgiliaranıyorilanları)
(bkz: uludağsözlüksevgiliaranıyorilanları)
"rüzgar nerden eserse oraya" şeklindeki yaşam tarzının bana göre olmadıgını söyleyen ben kasırga içine atıyorum kendimi. işin kötüsü sonunda tarafımca üzülecek olan insanın çok iyi birisi olması.
hint filmi ney laaaa
şu an karnım gazdan ötürü şiş ve ve yine aynı gazdan ötürü birtakım hareketlenmeler mevcut ve ben ne yapıyorum dersiniz? elimi karnımın üstüne koyup sanki içimde bir bebek yahut bir canlı varmış gibi (evet herhangi bir canlı; ne olursa olsun severim la kanımdan canımdan sonuçta) anaç anaç davranıyorum, mutlu oluyorum, "oyyy yavruum" diyerekten seviyorum o hareketli şeyi.
niye böyle oluyo ki, neden, bilmiyorum.
bir de "neden" demişken bugün bir minibüs camının arkasında "neden?" yazıyordu şimdiye kadar gördüğüm en felsefik arka cam yazısıydı doğrusu.
niye böyle oluyo ki, neden, bilmiyorum.
bir de "neden" demişken bugün bir minibüs camının arkasında "neden?" yazıyordu şimdiye kadar gördüğüm en felsefik arka cam yazısıydı doğrusu.
can baba yine haklı çıktı. "bağlanmayacaksın öyle bir şeye körü körüne"
josé saramago.
ders çalışmam lazıııııımmmmmmm
sevgili sözlük yazarları bence siz de ders çalışın yoksa yumurta deliğinden çıkamıyor, şemsiye açılmıyor....
sevgili sözlük yazarları bence siz de ders çalışın yoksa yumurta deliğinden çıkamıyor, şemsiye açılmıyor....
o çok sevdiğim aşk yalanmış meğersem, aşık oldum ama başkasına.
akşamüstü bir saat uyuyacam diye yattım yayağa 21 30 da uyandım. bütün akşam ne yapacağım yahuu, çok pişmanım hakim bey. internet de yavaş nalet. çok sıkılıyorum bi de
bağırıp sayıp sövdükten sonra pişmanım lan of napçam ben böyle.
kızlık zarının ne işe yaradığını bilmeyenlere dert olmuştur.
--spoiler--
Orospuluk beyindedir.. Ve ben öyle çok erkek orospusu biliyorum ki !! Kızlık zarı, bizim bekaretimizi kontrol için yaratılmamıştır. Bebekken kakamızdan, mikroplardan, pisliklerden korunmamız için vucudun yarattıgı mekanizmadır.
!
Tuvalet eğitiminden sonraysa işlevini yitiren, Ve olmasının hiçbir faydası, anlamı ve gerekliliği olmayan küçücük bir zardır Ve bu zarın varlığı erkekler tarafından keşfedildikten sonra, Bizim namusumuz olarak üzerimize etiketlenmiştir. Onun için gerekirse öldürülmüşüzdür, o varsa saygı duyulmuşuz. Yoksa katledilmişiz, bir parça zar için iyi mal, 0 kilometre olarak görülmüşüz. Ve cinsel ilişkiden sonra çarşafta kan lekesini gören erkeklerin, ilk ben becerdim anlamında gururlanmasına ve övünmesine sebep olmuşuzdur. Bekaret beyindedir, bacak arasında değil ! Namus beyindedir, bacak arasında değil ! Orospuluk beyindedir ve erkeğin de orospusu olur.
--spoiler--
--spoiler--
Orospuluk beyindedir.. Ve ben öyle çok erkek orospusu biliyorum ki !! Kızlık zarı, bizim bekaretimizi kontrol için yaratılmamıştır. Bebekken kakamızdan, mikroplardan, pisliklerden korunmamız için vucudun yarattıgı mekanizmadır.
!
Tuvalet eğitiminden sonraysa işlevini yitiren, Ve olmasının hiçbir faydası, anlamı ve gerekliliği olmayan küçücük bir zardır Ve bu zarın varlığı erkekler tarafından keşfedildikten sonra, Bizim namusumuz olarak üzerimize etiketlenmiştir. Onun için gerekirse öldürülmüşüzdür, o varsa saygı duyulmuşuz. Yoksa katledilmişiz, bir parça zar için iyi mal, 0 kilometre olarak görülmüşüz. Ve cinsel ilişkiden sonra çarşafta kan lekesini gören erkeklerin, ilk ben becerdim anlamında gururlanmasına ve övünmesine sebep olmuşuzdur. Bekaret beyindedir, bacak arasında değil ! Namus beyindedir, bacak arasında değil ! Orospuluk beyindedir ve erkeğin de orospusu olur.
--spoiler--
eğer sevgilisi ona çiçek alıyorsa, küçük sürprizler yapıyorsa tabiiki 14 şubatta sıradan bir günmüş gibi olur ama aksi bir durumsa, bari 14 şubatı bahane ederek bir çiçek alsaydı der. üzülür hem de o odunun hak etmediği kadar üzülür.
götünüze kalas girsin odun erkekler
götünüze kalas girsin odun erkekler
psikolojik sorunlarım var. stresimle başa çıkamıyorum.
..ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi.
"Geleceğim, bekle dedi, gitti..
Ben beklemedim, o da gelmedi.
Ölüm gibi bir şey oldu..
Ama kimse ölmedi."
Özdemir Asaf
"Geleceğim, bekle dedi, gitti..
Ben beklemedim, o da gelmedi.
Ölüm gibi bir şey oldu..
Ama kimse ölmedi."
Özdemir Asaf