bugün
- erkek erkeğe cinsel ilişkide bulunmak12
- allahı kim yarattı13
- sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi15
- sözlükten hatun düşürmek15
- kadınınız mini etek giyebilir mi23
- üstü açık arabayla gezmek8
- kocanızın tanga giymesine izin verir misiniz9
- saddam hiçbir zaman alevi katliamı yapmadı13
- true linci14
- twerk yapan erkek11
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek10
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi25
- türkiye'de eksik olan şeyler22
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi9
- anın görüntüsü9
- siz siz olun aşık olmayın9
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız21
- kürde kürt türk'e türkiye halkları demek27
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası12
- düşün ki o bunu okuyor9
- ali koç9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- ateistler insan değildir15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi20
- yazarların en dikkat çeken fiziksel özellikleri18
- eşinin bikini giymesine izin veren insan10
- yazın ferahlatan içecekler18
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 26 mayıs 2025 fenerbahçe hatayspor maçı11
- türk soyu ve arap soyu birdir22
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- uludağ sözlük dini hikayeler9
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi8
- bodrum'da 2025 yaz sezonu beach fiyatları20
- ilhan şeşen19
- chp ye kayyum atanması9
- tayyip erdoğan'ı bir kez daha başkan yapacağız23
- üniversiteli eskort kızlar8
- bizans kadınlarındaki türk yiğitlere verme isteği12
- iq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- yazarların özlediği şeyler13
- toplum içinde maske takıp başka birini oynamak8
- moğollar kardeşimizdir10
- arapça dünyanın en zengin dilidir20
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı8

entry'ler (223)
yanlış yapan erkek.
kavuşamayınca aşk olmaya da bilir.
kös kös yurtta oturacam, leyla mecnun izlerim belki bi de. cips kola filan.
ilk defa böylesine yalnız gireceğim için arada sırada hüzünleneceğim tabii bir de.
ilk defa böylesine yalnız gireceğim için arada sırada hüzünleneceğim tabii bir de.
onun yanına bir de iyi derecede paint bilince sırtınız yere gelmez.
atma ziya, tayyörden olsa olsa küçük enişte olur
çok yalnızım dostlar.. aynı şehirde yaşadığım birlikte sergiye, tiyatroya, sinemaya gittiğim, şehrin yeşilliğinde şiirler okudugum bir sevdiceğim olsa fena olmazdı.
(bkz: uludağsözlüksevgiliaranıyorilanları)
(bkz: uludağsözlüksevgiliaranıyorilanları)
"rüzgar nerden eserse oraya" şeklindeki yaşam tarzının bana göre olmadıgını söyleyen ben kasırga içine atıyorum kendimi. işin kötüsü sonunda tarafımca üzülecek olan insanın çok iyi birisi olması.
hint filmi ney laaaa
şu an karnım gazdan ötürü şiş ve ve yine aynı gazdan ötürü birtakım hareketlenmeler mevcut ve ben ne yapıyorum dersiniz? elimi karnımın üstüne koyup sanki içimde bir bebek yahut bir canlı varmış gibi (evet herhangi bir canlı; ne olursa olsun severim la kanımdan canımdan sonuçta) anaç anaç davranıyorum, mutlu oluyorum, "oyyy yavruum" diyerekten seviyorum o hareketli şeyi.
niye böyle oluyo ki, neden, bilmiyorum.
bir de "neden" demişken bugün bir minibüs camının arkasında "neden?" yazıyordu şimdiye kadar gördüğüm en felsefik arka cam yazısıydı doğrusu.
niye böyle oluyo ki, neden, bilmiyorum.
bir de "neden" demişken bugün bir minibüs camının arkasında "neden?" yazıyordu şimdiye kadar gördüğüm en felsefik arka cam yazısıydı doğrusu.
can baba yine haklı çıktı. "bağlanmayacaksın öyle bir şeye körü körüne"
josé saramago.
ders çalışmam lazıııııımmmmmmm
sevgili sözlük yazarları bence siz de ders çalışın yoksa yumurta deliğinden çıkamıyor, şemsiye açılmıyor....
sevgili sözlük yazarları bence siz de ders çalışın yoksa yumurta deliğinden çıkamıyor, şemsiye açılmıyor....
o çok sevdiğim aşk yalanmış meğersem, aşık oldum ama başkasına.
akşamüstü bir saat uyuyacam diye yattım yayağa 21 30 da uyandım. bütün akşam ne yapacağım yahuu, çok pişmanım hakim bey. internet de yavaş nalet. çok sıkılıyorum bi de
bağırıp sayıp sövdükten sonra pişmanım lan of napçam ben böyle.
kızlık zarının ne işe yaradığını bilmeyenlere dert olmuştur.
--spoiler--
Orospuluk beyindedir.. Ve ben öyle çok erkek orospusu biliyorum ki !! Kızlık zarı, bizim bekaretimizi kontrol için yaratılmamıştır. Bebekken kakamızdan, mikroplardan, pisliklerden korunmamız için vucudun yarattıgı mekanizmadır.
!
Tuvalet eğitiminden sonraysa işlevini yitiren, Ve olmasının hiçbir faydası, anlamı ve gerekliliği olmayan küçücük bir zardır Ve bu zarın varlığı erkekler tarafından keşfedildikten sonra, Bizim namusumuz olarak üzerimize etiketlenmiştir. Onun için gerekirse öldürülmüşüzdür, o varsa saygı duyulmuşuz. Yoksa katledilmişiz, bir parça zar için iyi mal, 0 kilometre olarak görülmüşüz. Ve cinsel ilişkiden sonra çarşafta kan lekesini gören erkeklerin, ilk ben becerdim anlamında gururlanmasına ve övünmesine sebep olmuşuzdur. Bekaret beyindedir, bacak arasında değil ! Namus beyindedir, bacak arasında değil ! Orospuluk beyindedir ve erkeğin de orospusu olur.
--spoiler--
--spoiler--
Orospuluk beyindedir.. Ve ben öyle çok erkek orospusu biliyorum ki !! Kızlık zarı, bizim bekaretimizi kontrol için yaratılmamıştır. Bebekken kakamızdan, mikroplardan, pisliklerden korunmamız için vucudun yarattıgı mekanizmadır.
!
Tuvalet eğitiminden sonraysa işlevini yitiren, Ve olmasının hiçbir faydası, anlamı ve gerekliliği olmayan küçücük bir zardır Ve bu zarın varlığı erkekler tarafından keşfedildikten sonra, Bizim namusumuz olarak üzerimize etiketlenmiştir. Onun için gerekirse öldürülmüşüzdür, o varsa saygı duyulmuşuz. Yoksa katledilmişiz, bir parça zar için iyi mal, 0 kilometre olarak görülmüşüz. Ve cinsel ilişkiden sonra çarşafta kan lekesini gören erkeklerin, ilk ben becerdim anlamında gururlanmasına ve övünmesine sebep olmuşuzdur. Bekaret beyindedir, bacak arasında değil ! Namus beyindedir, bacak arasında değil ! Orospuluk beyindedir ve erkeğin de orospusu olur.
--spoiler--
eğer sevgilisi ona çiçek alıyorsa, küçük sürprizler yapıyorsa tabiiki 14 şubatta sıradan bir günmüş gibi olur ama aksi bir durumsa, bari 14 şubatı bahane ederek bir çiçek alsaydı der. üzülür hem de o odunun hak etmediği kadar üzülür.
götünüze kalas girsin odun erkekler
götünüze kalas girsin odun erkekler
psikolojik sorunlarım var. stresimle başa çıkamıyorum.
..ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi.
"Geleceğim, bekle dedi, gitti..
Ben beklemedim, o da gelmedi.
Ölüm gibi bir şey oldu..
Ama kimse ölmedi."
Özdemir Asaf
"Geleceğim, bekle dedi, gitti..
Ben beklemedim, o da gelmedi.
Ölüm gibi bir şey oldu..
Ama kimse ölmedi."
Özdemir Asaf