bugün
- pkk lılar ermeni dölüdür deyince hırttıran hırt7
- true nickli yazar10
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor7
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri8
- manisada okul saldırısı14
- husiler yüzünden gemilerin 15 gün gecikmesi8
- sözlüğümde siyaset istemiyorum kampanyası8
- mel mel bakan gibson'ın tatlı dili7
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek5
- yapay zekaya entry yazdırmak7
- erkeklerin artık kadınların peşinden koşmaması7
- sarı torbadan rahatsız olan kürt7
- habire1223
- türkiye bir kedi cumhuriyetine nasıl dönüştü7
- türkiye de muhalefet var mı4
- atlet giymeyen insan6
- seri gizli artı oy veren melek4
- sözlükteki teroristler5
- çok sıkıcısınız amk2
- hayatın güzel olması2
- z kuşağı7
- hırttırmak2
- her şeye neden diye sorma alışkanlığı4
- gocu bak bi7
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok29
- çıplakken buzdolabının kapağını açmak4
- kedi restaurantı2
- turgutlu da okul önünde silahlı saldırı2
- husiler ve mekke ittifakı'nın ilk sınavı4
- anın görüntüsü27
- evliliği ayakta tutan güçler6
- oğuzhan koç'un seyirciyi azarlaması2
- türkler ile moğollar kardeştir18
- dünyanın en ölümcül terör örgütü hristiyan lra6
- atatürk diyor ki9
- foşik törklörön liginde birinci amedspor17
- s'i l v'e r m'i s t'in kullandığı ucuz parfüm17
- drew barrymore4
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı12
- mason greenwood6
- orta asyadakilerin penis boyu3
- baturay özdemir2
- tavuk pilav yiyen erkek3
- 100tlnin hesabını yapan cimri3
- musa anter10
- bugün ne oldu11
- yanlış yönde yürüdüğünü fark ettiğin an2
- motorinin 100 lirayı görmesi4
- iş arayanların aslında para araması8
- çayı karıştırdıktan sonra kaşığı yalamak2
resmiyle deli gibi güldüren yazar. eğitime destek vermesini destekliyorum *
futbolun fsinden anlamayan Uludağsözlüğün ilk beyin bağışında bulunmuş yazarcığıdır.
(bkz: beynimi kaybettim hükümsüzdür)
(bkz: beynimi kaybettim hükümsüzdür)
ben on puan verebilirm şahsen yazdıklarına.kartal duruşuna hayran olduğum yazar.
herifi inönü yeni açıkta buldum la. dünya ne kadar küçük. *
bana ayar veren yazar. *
#8803756 her "s*kim hıyar" diyene elinde tuzla koşmaması gereken yazar. bak çocuk! entry ya yazar tarafından silinir, ya da moderatör. benim entry'm, tamamen benim olan entry'm, başka sözlükte de yayınladığım için, moderatör tarafından silindi.
#8805767 entry bir şekilde canlandırılmış, bakalım bu velet tükürdüğünü yalayacak kadar adam mı?
--spoiler--
velhasılkelam, entry tamamen senin olsa da neymiş efendim moderatörün de dediği gibi ya oraya yaz, ya buraya yaz. iki siki aynı anda idare etmeye çalışmayacakmışsın.
--spoiler--
--spoiler--
öyle yarrak gibi başlık açıp önce polemik yaratıp ardından göt olunca kaçmakla olmaz bu işler.
--spoiler--
sözlükte yazmayı sik idare etmek olarak görüyor, üstüne üstlük açtığım yarak gibi başlığı gelip sıvazlıyor. entry orada, moderatör silmediği sürece de orada kalacak.
gelip de nick altımı kirletme diyeceğim ama, ikimiz de nicklerimizin tersiyiz. ben inbe değilim (bazıları ibne okuyor, o da değilim) sen de adam değilsin. mod.un sildiği entry'den sonra havlamak olmaz, istediğim yerde istediğim gibi de yazarım. sen sik idare etmeye devam et. hadi eyvallah...
velhasılkelam, entry tamamen senin olsa da neymiş efendim moderatörün de dediği gibi ya oraya yaz, ya buraya yaz. iki siki aynı anda idare etmeye çalışmayacakmışsın.
--spoiler--
--spoiler--
öyle yarrak gibi başlık açıp önce polemik yaratıp ardından göt olunca kaçmakla olmaz bu işler.
--spoiler--
sözlükte yazmayı sik idare etmek olarak görüyor, üstüne üstlük açtığım yarak gibi başlığı gelip sıvazlıyor. entry orada, moderatör silmediği sürece de orada kalacak.
gelip de nick altımı kirletme diyeceğim ama, ikimiz de nicklerimizin tersiyiz. ben inbe değilim (bazıları ibne okuyor, o da değilim) sen de adam değilsin. mod.un sildiği entry'den sonra havlamak olmaz, istediğim yerde istediğim gibi de yazarım. sen sik idare etmeye devam et. hadi eyvallah...
bir tür jigolodur kendisi. yani hayat kadınının karşıtı da diyebiliriz.
#8814473 yarak yemek, siki tutmak ile kafayı bozmuş yazar. e, bazı şeyler meçhul kalır. niye mi? hayat kadını meşrebin gereği anlayamazsın malesef. ayrıca anlamamışsın bak. bir daha söyleyeyim. ben inbe değilim, sen adam değilsin. nick'in hakkını vermek kaygın varsa, o zaman adam ol. gidip de milletin nick altında karılık yapma.
(bkz: hayat kadını)
roketatar ramazan la al gülüm ver gülümcülük oynayan yazar.
bana ingiltere forması alacakmış kendisi. medium olsun canım tamam mı? erkek için, orjinal olsun taraftar forması filan olmasın. formayı hazırlasın sonra özelden ulaşsın, uygun yerde buluşıp kendinden alırım, olmadı kargo denen teknoloji var, kargo ücreti de benden.
beşiktaşlı enteresan yazar. git kardeşim başka işin yok mu?
tayyipçi yazar. hayatında en sevdiği adam ve ona göre adam gibi adam recep tayyip erdoğan'dır.
beşiktaşlı yazar.
beyaz ulan!
beyaz ulan!
aslında iyi adam gibi duran yazar.
şimdi açıklama yapıyorum:
bir tribüncüleri sevmem, sefa mefa işim olmaz. kimsenin arkasında durmam.
şimdi ona bakarsan mustafa kemal atatürk fenerbahçeli şimdi ne olacak? yani biri fb'yi tutuyor diye tutmayacak mıyız? türkiye'de insanların futbol takımlarını desteklemesinin herhangi bir mantığı yok ki.
roma ile lazio arasında fark var. liverpool ile chelsea arasında da var. livorno ile juventus arasında da var. ama fener, bjk, gs arasında zerre fark yok.
şimdi açıklama yapıyorum:
bir tribüncüleri sevmem, sefa mefa işim olmaz. kimsenin arkasında durmam.
şimdi ona bakarsan mustafa kemal atatürk fenerbahçeli şimdi ne olacak? yani biri fb'yi tutuyor diye tutmayacak mıyız? türkiye'de insanların futbol takımlarını desteklemesinin herhangi bir mantığı yok ki.
roma ile lazio arasında fark var. liverpool ile chelsea arasında da var. livorno ile juventus arasında da var. ama fener, bjk, gs arasında zerre fark yok.
türkiye'nin 3 büyük futbol takımı arasında zerre fark olmadığının farkında olmayan yazar.
şimdi aynı aileden bir çocuk fenerli abisi beşiktaşlı babaları galatasaraylı ise bizim herhangi bir şeyi tartışmamıza gerek yok.
şimdi aynı aileden bir çocuk fenerli abisi beşiktaşlı babaları galatasaraylı ise bizim herhangi bir şeyi tartışmamıza gerek yok.
kendisine axe alıp hediye edeceğim yazar.
beşiktaşlıdır. gerisi mühim değil benim için.
25 ocak'lardan nefret eden yazar.
eneee kaç ay oldu ayağına bi tane vuramadım ya ben bunun.*
(bkz: #9167731) lafı kodu mu oturtan yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar