bugün
- 13 ağustos 2026 kolombiya depremi11
- domuz çikolatası6
- gammazların hain planlarının yine tutmaması7
- avanos ta çömlek yapmayı denemek4
- transparan çorap giyen erkek yazar istemiyoruz4
- haftanın gammazları listesi6
- yarın sabah erken teker döner4
- almanyadan nussnucker getiren akraba4
- yeni parti premium üyelik4
- hala akp diyenler7
- sözlük yolunda kemikle deri kalmak3
- bilgi içerikli entry giren yazar3
- bilinçaltımızın derin dondurucu olması5
- mehdinin sünneti3
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar9
- pforzheim den talimat alan yazarlar3
- ışıklı ayakkabı3
- uludağ sözlükte gündemin hep üyeler olması3
- kıymadan döner olmaz3
- kredi kartı borcu2
- gözyaşı kapıları4
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki3
- avanostaki taş kule2
- 15 mayıs gecesi3
- nehşehir de havanın 22 derece olması2
- youtube kamp videoları2
- siber istihbaratta analatik olgunluk3
- pforzheim de havanın 22 derece olması2
- çerçeve yasa35
- dusan vlahovic6
- allah reisimizi başımızdan eksik etmesin6
- liderimiz recep tayyip erdoğandır5
- kevserden çeşni veren buzzz gibi kola2
- guinness birası6
- yeni partinin kürt meselesine yaklaşımı3
- zorunlu eğitim12
- perdeyi açarken caarrrt diye yırtılması2
- akpkk4
- hazret ktc3
- sadece 4 kez sakso çekmiş kızla evlenilir mi2
- ahbap derneğine para kaptırıp elfida dinlemek5
- vatanseverleri cezalandıran haindir2
- 13 ağustos 2026 motorine kademeli ötv düzenlemesi2
- bugün ne oldu3
- solaklar günü2
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması13
- ey insan5
- 2045 yılında ucan arabalar olacak mı sorunsalı6
- türk düşmanı partiler2
- sosyal olarak başarısız insanlar6
dün geceki sansürsüz adlı programda konuk olmuş ilahiyatçı. kendisi sanırım felsefeyle oldukça ilgilenmiş ve gayet mantıklı bir insan.
sansürsüz'de gerçekten mantığını kullanarak konuşmalar yapmış güzel insan. (bkz: insan değil uzaylı)
tartışmaya katılanlar içinde en çok tartışma konusuna sadık kalabilen isim olarak dikkat çekmiştir.
bahçelievler anadolu lisesinin müdür vekili.
ülkemin mütevazi bir üniversitesinde çalışmalarını sürdüren benimde bugün yapılan cnn türk te ki şirin payzın ın programında ilk kez dinlediğim insan. bugüne kadar kendisine rastlamayıp dinlemediğim için yuh diyorum kendime. kafada ilahiyatçılar hep tek tiptir ama bu adam bir başka. son derece objektif, yaratılış ve evrim konusunda son derece esnek ve kanımca şu ülkede yetişmiş en objektif ve bilimsele dayalı açıklama yapan ilahiyatçı. evrimin sadece ateizmi savunmak için desteklendiğini söyleyen teoloji okumuş meslektaşlarının bu adamı örnek alması dileğiyle.
kafamızdaki ilahiyatçı profini sikip atan felsefeci ve ilahiyatçı. felsefe bilimini dinsizlikle bu kadar iç içe sokan dindarların ne denli bilgili insanlardan bizi mahrum ettiğini bu bilim insanından anlayabiliriz. agnostik'im lan sevdim ama adamı.
bu adamı tanımaz etmezdim. ta ki anti islamî yayınlarıyla ünlü 'bilim ve gelecek kitaplığı'nda bir kitap neşrettiğini görene kadar. gazzalî hakkındaki bu kitap, gazzalî öncesi ve sonrası islam felsefesini ve modernizmini inceliyor; kaynakları bakımından da hatasız sayılabilecek bir çalışma olmuş. (hemen aldım tabii...)
fakat kitapta alttan alta gazzalî aleyhine yapılan subjektif yorumları, sonuç bölümünde sert bir halde görmek, bu adamın kime ve neye hizmet ettiğini anlamamı sağladı. siz eğer gazzalî'nin modern islam düşüncesine etkisine yaşar nuri öztürk'ten hüccet getirirseniz, ben kitaptaki subjektif yorumlarınızı görmezden gelsem bile, bunu kaale almamazlık edemem.
islam modernizmini mi okumak istiyorsunuz? ilahiyatçı ambalajı içerisindeki kafirlere lüzum yok. bedri gencer'in islam'da modernleşme adı altında muazzam ve son derece kapsamlı bir eseri var. sosyolojiyle de bağlamını kurarak harika bir şekilde istifade edebilirsiniz.
modern turan dursun'ların kitaplarını okumaya ihtiyacımız yok.
bizden çok adam çıkar!
fakat kitapta alttan alta gazzalî aleyhine yapılan subjektif yorumları, sonuç bölümünde sert bir halde görmek, bu adamın kime ve neye hizmet ettiğini anlamamı sağladı. siz eğer gazzalî'nin modern islam düşüncesine etkisine yaşar nuri öztürk'ten hüccet getirirseniz, ben kitaptaki subjektif yorumlarınızı görmezden gelsem bile, bunu kaale almamazlık edemem.
islam modernizmini mi okumak istiyorsunuz? ilahiyatçı ambalajı içerisindeki kafirlere lüzum yok. bedri gencer'in islam'da modernleşme adı altında muazzam ve son derece kapsamlı bir eseri var. sosyolojiyle de bağlamını kurarak harika bir şekilde istifade edebilirsiniz.
modern turan dursun'ların kitaplarını okumaya ihtiyacımız yok.
bizden çok adam çıkar!
Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde Yardımcı Doçent. "ideal bir öğretim üyesi nasıl olmalıdır?" sorusunun vücud bulmuş hali. Hem akademik bilgisi hem de kişiliği ile on numara bir insandır. akademisyen kompleksi hiç yoktur. görev ahlakı ise müthiştir.
Edit: doçent olmuş. kendisini tebrik ediyorum.
Edit: doçent olmuş. kendisini tebrik ediyorum.
daeş teröristi çıktı bir de.
sabah haberi okudum, dedim bula bula "hasan.a" mı buldunuz terörist olarak. nedir benim bu isimden çektiğim.
http://www.mynet.com/habe...leri-tutuklandi-2839954-1
sabah haberi okudum, dedim bula bula "hasan.a" mı buldunuz terörist olarak. nedir benim bu isimden çektiğim.
http://www.mynet.com/habe...leri-tutuklandi-2839954-1
çok iyi bi hatip,
din eleştirmeni ve felsefi düşünce analizcisidir:
https://youtu.be/JZJXwVcU-dY?t=513
din eleştirmeni ve felsefi düşünce analizcisidir:
https://youtu.be/JZJXwVcU-dY?t=513
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar