bugün
- true'nun sözlüğe küsmesi7
- türk milletine kurulan pusu10
- profilini gizli tutma nedeni8
- apo piçtir piç kalacak9
- en namuslu kadın bile dudaktan öpüşmüştür4
- mel melin palavra sıkması9
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu13
- büyük oyunu görmek4
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet7
- sözlüğe taze kan ihtiyacı5
- en sevdiğin eşofmana çamaşır suyu dökülmesi2
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi8
- suudi arabistan'a saldırılırsa türkiye de savaşta3
- intihar edenler hiç korkmuyor mu5
- hiçbir servet zamanı satın alamaz2
- bugün çok felsefik ve derin şeyler söylemem2
- güzel kızlara kötü davranmak3
- tai lung14
- ihtiyar yazar6
- nihavent kardeşimizin sözlüğe teşrif etmesi3
- mantıklı mantıklı konuşup can sıkmak5
- türkiyeye gelmiş en iyi yabancı kaleci6
- çerçeve yasa17
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- ifşalanmak2
- israil den lübnan'a yoğun saldırılar2
- en güzel reçel6
- kapak yapmak2
- abdullah öcalan'ı paşa yapmak6
- nihavent gerizekalısı3
- kaynak götüm2
- seri gizli artı oy veren melek5
- g o k u6
- türkiyeye gelmiş en büyük yıldız5
- paşinyan'ın önündeki kritik dosya2
- abdullah öcalan'ın paşa olmasını isteyen akp li4
- herkesle iyi geçinmek6
- nihoş4
- mod geldi mod geldi2
- memduh bashgan12
- bir oturuşta taxi serisini izlemek2
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı3
- yazilimcilarin flort sorunu3
- hewal ebo10
- game of thrones taki kerhaneci4
- gelecekten entry3
- özgür özel11
- ingilisçe konuşan kezo2
- ameliyattan önce imzalatılan kağıt2
- evleneceği kadının geçmişini merak etmeyen erkek2
Erikli Su Yönetim Kurulu Başkanı idi.
Şimdi Aslanoba Gıda AŞ'nin CEO'su.
Ayrıca internete - internet girişimlerine para yatırmaya hazır bir melek yatırımcı.
Etohum Yatırımcı Kulübü'ne katılmış.
Şimdi Aslanoba Gıda AŞ'nin CEO'su.
Ayrıca internete - internet girişimlerine para yatırmaya hazır bir melek yatırımcı.
Etohum Yatırımcı Kulübü'ne katılmış.
ingilizce cv'si:
http://www.etohum.com/kisi/hasan-aslanoba
Mr. Hasan Aslanoba started his business life in the mid of 1989 at Erikli, a water bottling company, founded by his father at 1965.
By 2005, Erikli brand has captured the leadership of the market as value and volume in both HOD and retail segments.
Between 2004-2006, Mr.Aslanoba served as the head of SUDER, the industrial association of water bottling companies in Turkey.
http://www.etohum.com/kisi/hasan-aslanoba
Mr. Hasan Aslanoba started his business life in the mid of 1989 at Erikli, a water bottling company, founded by his father at 1965.
By 2005, Erikli brand has captured the leadership of the market as value and volume in both HOD and retail segments.
Between 2004-2006, Mr.Aslanoba served as the head of SUDER, the industrial association of water bottling companies in Turkey.
Son dönemde adını internet projelerine yaptığı yatırımlarla sıkça duyduğumuz yerli melek yatırımcıdır.
Bu sürece yönelik olarak içten içe düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Ne oldu, nasıl oldu da ülkemizde yerli melek yatırımcılar birden palazlandı? "internet kullanımının artması, mobil'in gündelik hayatımızın vazgeçilmezi olması" gibi teranelerle kendimizi avutmayalım. Süreç; Kairetsu Forum gibi global melek yatırımcı grublarının ülkemizde ofis açmasıyla başladı. Şimdi sürece yerelde cebi dolu olanlar hakim olmak istiyor ve e-tohum organizasyonu ile internette bizden habersiz kimse başarılı olmamalı stratejisi uyguluyorlar. Yatırımların sermaye aktarımı şeklinde değil de hisse alımı şeklinde gerçekleşmesi de ayrıca dikkat edilmesi gereken bir nokta.
Bu sürece yönelik olarak içten içe düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Ne oldu, nasıl oldu da ülkemizde yerli melek yatırımcılar birden palazlandı? "internet kullanımının artması, mobil'in gündelik hayatımızın vazgeçilmezi olması" gibi teranelerle kendimizi avutmayalım. Süreç; Kairetsu Forum gibi global melek yatırımcı grublarının ülkemizde ofis açmasıyla başladı. Şimdi sürece yerelde cebi dolu olanlar hakim olmak istiyor ve e-tohum organizasyonu ile internette bizden habersiz kimse başarılı olmamalı stratejisi uyguluyorlar. Yatırımların sermaye aktarımı şeklinde değil de hisse alımı şeklinde gerçekleşmesi de ayrıca dikkat edilmesi gereken bir nokta.
1 yıl içerisinde toplamda 36 şirkete 32.6 Milyon dolar melek yatırım yapan Aslanoba Capital'in CEO'su.
iyi bir insandır. ticari zekası ile erikli'yi bu günlere getirmiştir. keşke böyle bir markanın hisselerinin bir kısmını nestle'ye devretmeseydi. sonrasında juss meyve suları ile piyasaya girmişlerdir ancak bana göre dağıtım ve pazarlama ağları ile ilgili yeterli önemin verilmemesi nedeniyle piyasada çok tutunamamıştır. şimdilerde tazedirekt ile tekrar sektörel bir atılım gerçekleştirmekte, dilerim başarılı olurlar. bugün internet sitelerini gezmiştim, güzel bir site ancak ürün gamında bir genişleme şart. selam ederim.
edit: ayrıca kendisini ve yatırımlarını yakından takip ediyorum.
edit: ayrıca kendisini ve yatırımlarını yakından takip ediyorum.
Eskiden ERiKLi SU'nun sahibiydi...
Sattı!
ŞU ANDA iNTERNET PROJELERiNE EN ÇOK PARA YATIRAN iŞADAMI DURUMUNDA.
AMA, tekrar su işine dönmüş:
http://galeri.uludagsozlu.../r/hasan-aslanoba-747507/
Sattı!
ŞU ANDA iNTERNET PROJELERiNE EN ÇOK PARA YATIRAN iŞADAMI DURUMUNDA.
AMA, tekrar su işine dönmüş:
http://galeri.uludagsozlu.../r/hasan-aslanoba-747507/
Yatırımlarıyla gençlerin önünü açan iş adamı. Hani olur da birgün bu entry e denk gelirse bi iletişim i çok görmese bana çok sevinirim.
tazedirekt.com yatırımı da kapanmış cesur yatırımcı. kaliteyi en üst seviyede tutuyor gıda satış projelerinde.
daha önce benzer bir projesi onlinemarket.com'da kısa süre içinde kapanmıştı ki o daha çılgın bir yatırımdı. zira çok yüksek maliyetleri vardı. ama internet satış sektöründe çok büyük işler yapabilme potansiyeli var. tabi kendisi bizden çok daha iyi bilir ama maliyetleri düşürmesi gerekiyor sanki...
daha önce benzer bir projesi onlinemarket.com'da kısa süre içinde kapanmıştı ki o daha çılgın bir yatırımdı. zira çok yüksek maliyetleri vardı. ama internet satış sektöründe çok büyük işler yapabilme potansiyeli var. tabi kendisi bizden çok daha iyi bilir ama maliyetleri düşürmesi gerekiyor sanki...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar