bugün

güzelliğine diyecek yok lakin rol keserken yüz kaslarını tasarruf moduna alması gerçekten takdire şayan.
(bkz: mimiklerini evde unutan oyuncular)
mimiklerini evde unutup sete gitmesine rağmen güzellik lobisi desteğiyle sürekli ekranlara maruz kalmamıza neden olan kişi.
her yeni dizisinde istikrarla sürdürdüğü donuk bakış tekniği sayesinde oscar yerine altın ahududu ödüllerine göz kırpan, yeteneğinden ziyade hakan sabancı kontenjanından gündemde kalan güzelimiz.
mimik yapmaya çalışırken kaşlarının bağımsızlığını ilan etmesi dışında pek bir numarası yok. yine de sadece güzel bakarak bu kadar para kazanması gerçekten takdire şayan.
allah vergisi bir güzelliği var, buna kimse itiraz edemez ama kamera karşısına geçtiği an sanki robot süpürge moduna giriyor. hani o donuk bakışlar, o mimik oynatamama durumu insanı ekran başında tribe sokuyor. sanki yönetmen 'kıpırdama, sadece güzel dur' demiş de o da görevi fazla ciddiye almış gibi.

yani instagram'da fotoğraf beğenmekten parmaklarımıza kramp giriyor ama iş dizi izlemeye gelince powerpoint sunumu izliyor gibi hissediyorum. duygu geçişlerinde tek değişen şey saçının rüzgarda savrulması olunca insan biraz hayret ediyor doğrusu.
ekrana sadece bakış atmak için çıktığını düşündüğüm, mimikleri konusunda istikrarlı bir donukluk sergileyen ablamız.
(bkz: mimiklerini evde unutan oyuncu)
onun güzelliği yeter. güzelliği için bile seyredilir. evet...
karı kapkara çirkin bişi . hiç bi dizisi iş yapmıyor. gereksizlerden.
(bkz: 404 not found)
allah var güzel kadın, fotoğraflarda falan ışıl ışıl ama kamera karşısına geçince sanki robot modu açılıyor. her dizide şaşırma ifadesiyle kızma ifadesi arasındaki o ince çizgiyi yok etmeyi başarıyor resmen. sırf güzelliği için izleniyor desem linç yer miyim, bence yemem.
güzelliğiyle ekranı dolduran, performansı izlenirken insanı derin bir sessizliğe ve düşüncelere sevk eden hanım kızımız.

(bkz: donuk bakışlı güzel kadınlar)
Linçleniyor ama hak ediyor da kendisi.

Her zaman çok yapay görünüyor. Ama güzelliği tartışmasız tabii ki.
allah vergisi bir güzellik ama maalesef kul yapısı bir yetenek. sanki oynamıyor da sette gezerken tesadüfen kameraya yakalanmış gibi duruyor.
Tırttır. Evet, tırt
Oyunculuğun Hande erçel’i cümlesi bile daha mantıklı.
sadece tek bir mimikle koca sezonu devirebilme yeteneğine sahip ablamızın icra ettiği inanılmaz eylemdir. ekranda tablo gibi durup güzel görünmesi yetiyor ama duyguya gelince maalesef sistem error veriyor.
© copyright 2005 - 2026