bugün
- ismail kartal12
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- oğuz çetin2
- özgürlükçü eğitim paradoksu3
- kızla konuşmaya çalışmak3
- evrene bir mesaj bırak7
- bir daha doğmayacak olmak5
- linkedin6
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler10
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj5
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- şu anda ne yapıyorsun19
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak2
- bugün ne yedin10
- yunan kültürü vs türk kültürü2
- muhafazeküler4
- uzun bir yolculuğa çıkma isteği2
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- kilo verdiren gıda4
- 30 lu yaşlar14
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- 2026 dünya kupası13
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- org vs synthesizer4
- bir gün ölecek olmak6
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- güne bir şarkı bırak14
- kemal derviş5
- en iyi terapi6
- en iyi yanık kremi5
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- macbook neo2
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- yusuf tekin'in öğrencinin bağcığını bağlaması2
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- sözlükte altın günü yapmak12
- kendi rızasıyla kabak tatlısı yiyen insan2
göztepe'nin 1993 doğumlu gelecek vaadeden genç futbolcusu. ayrıca 35 numaralı formayı giymektedir.
göztepe'mizin en hırslı oyuncusudur. bu hırsıyla ayrıca sahada sonuca ulaşabilirse daha güzel olacak.
edit: gaziantep belediye maçında 2 gol atarak takımdaki önemini vurgulamış oyuncudur.
edit: gaziantep belediye maçında 2 gol atarak takımdaki önemini vurgulamış oyuncudur.
göztepe taraftarının sahadaki ruhudur.
her maçında deli gibi koşan çalışkan delikanlı.
2013 u20 dünya kupasında ilk 21'de bulunan türk futbolcu.
göztepe'nin orta açmayan kanat oyuncusu. varın siz hesap edin. bir de her antranör bu adamı banko oynatır.
süper lig ekibi sivasspor'un kendisini transfer etmek istemesine rağmen yuvasında kalan ve yeni sezonda yine 2. lig'de göztepe forması giyecek olan sol kanat oyuncusu.
göztepemizin genç ruhu. geçen sezon çok iyiydi, özellikle play off'taki hayat maçında gerçekten formasında ıslanmadık yer bırakmadı, hırsına kurban senin. bu sezon inşallah şampiyonluğa büyük katkısı olacak.
göztepeden ayrılması takım için gerçekten faydalı olmuş olan futbolcu.
bazı futbolcular var, sırf isimleri için sahada görülmek istenir. halil tam da bu futbolculara verilecebilecek bir örnekti göztepemizde. sahada olduğunda takımın stratejik olarak çok bir artısı olmazdı, ama taraftar memnun olurdu -göztepenin çocuğu halil sahada diye-. bu sezon bana göre tamamen o şekilde geçti. hoş, sadece halil değil, var takımda onun gibileri.
takımdan ayrılması hem göztepemiz için, hem de kendisi için hayırlı oldu. inşallah gideceği takımda göztepe'de gösterdiği disiplinsizliği göstermez, sadece oynayacağı futbolla konuşulur.
yolu açık olsun !
bazı futbolcular var, sırf isimleri için sahada görülmek istenir. halil tam da bu futbolculara verilecebilecek bir örnekti göztepemizde. sahada olduğunda takımın stratejik olarak çok bir artısı olmazdı, ama taraftar memnun olurdu -göztepenin çocuğu halil sahada diye-. bu sezon bana göre tamamen o şekilde geçti. hoş, sadece halil değil, var takımda onun gibileri.
takımdan ayrılması hem göztepemiz için, hem de kendisi için hayırlı oldu. inşallah gideceği takımda göztepe'de gösterdiği disiplinsizliği göstermez, sadece oynayacağı futbolla konuşulur.
yolu açık olsun !
2015-2016 sezonunda elazığspor tarafından göztepe den kiralanan futbolcu. izmir i bırakıp kendi isteğiyle elazığ a gelmiştir. Adam hızlı, teknik, zerre bencilliği olmayan, güçlü hırslı mücadeleci bir futbolcu. bir futbolcuda olması gereken herşey var. Aldığı parayı fazlasıyla hak eden elinden gelenin fazlasını yapan adam gibi topçu...Yolun açık olsun HALiL AKBUNAR.
bal yapmaz arı. 3.sınıf topçu.
Gelişime açık bence iyi olabilir. Evet.
Beşiktaş a yakıştırılan medya transferi.
Gassaray da muğdat etkisi neyse olacak olan o.
Gassaray da muğdat etkisi neyse olacak olan o.
(video artık mevcut değil)
semtimizin çocuğudur, çok severiz kendisini. her gördüğünde sağolsun abi nasılsın diye hal hatır sorar. severiz kendisini, sağolsun o da bizi sever.
Yilin golu ampul gibi bir gol ben bu gole icerim.
21 şubat 2021 fenerbahçe göztepe maçı'nda 9. dakikada fenerbahçe'ye maçın ilk golünü salmıştır.
Seneye fenerde.
Fenerbahçe maçında bir yerlerini yırtan Halil Galatasaray maçında pamuk şeker adını duymadık. Evet.
Bugün de kıçını yırtmıştır. Ancak karşısında serdar aziz le szalai olmayınca pek bir işe yaramamıştır.
Bu adam hafta sonu çok konuşulacak at fava bekle.
Bugün sekiztaşa golü var.
Herkes golü var dediğine göre gol atamayacak futbolcudur.
Euro 2020 aday kadrosundan çıkarılmış. Sezonun yarısınından fazlasını sakat geçiren trabzon kontenjanından gelen Abdülkadir ömür’ü geçememiş. Bu adam ligin maç kaçırmayan tüm maçlara çıkan 9 gol 11 asist katkı sağlayan adama. Ayıp. Evet.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar