bugün
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz13
- ağlamak erkeğe yakışır mı4
- akciğerden gelen cikleme sesleri7
- bir kilo patatesin 50 lira olması13
- yemeğin yarısını yiyen kızlar4
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- en güzel sevişme12
- kemal sunal izleyeceğime aynada götüme bakarım3
- sözlükte dizi film konuşacak kimse olmaması3
- yeni parti34
- enayimiknatisii9
- eye of tiger dinlerken saçı başı yırtmak3
- sigmund freud vs carl gustav jung4
- ibne miyim acaba diye sorgulamak7
- güne bir şarkı bırak11
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- namazında niyazında erkek10
- çağrı filmindeki habeş kralı2
- yeni parti seçmeni2
- bu koyden olsam ne olacak18
- dm de hadi biraz yaramazlık yapalım diyen kız3
- kemal kılıçdaroğlu9
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar14
- ortalık çok karıştı ben yeni partiye vereceğim2
- nervio35
- aylık 5 bin tl iyi para mıdır sorunsalı6
- vermio11
- tai lung9
- fuhuş yapmayan içki içmeyen kumar oynamayan insan4
- ağzından bilimi düşürmeyen tip3
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- true çaylak olsun kampanyası9
- manifest dinleyerek düğüne hazırlanmak2
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- true'yi yedirmeyiz7
- sinsice kavga izleyen yazarlar9
- sözlükte birbiriyle kavga eden yazarlar5
- boyumun kaç cm olduğunu itiraf ediyorum3
- insan olmaya ceyrek kala19
- ahmet sezer bey'in esprilerine gülmeyen insan6
- ben ahbap derneğine güveniyorum17
- imamların maaşı çok diyen öğretmen10
- pinhani4
- velvet53
- chp nin camileri ahır yapması6
- true'yi eskorta emanet etmek10
- geceleri ne yapılır4
- schopenhauer ve istenç kavramı2
- ahmet sezer bey14
iZMiR'in Aliağa ilçesi'nde güvenlik görevlisi A.B.E.'nin kredi kartı borcu yüzünden tartıştığı annesini öldürdüğü, cesedini de iki ay boyunca evinin klimalı odasında sakladığı ortaya çıktı.
Olay Engin Ailesi'nin komşularının polisi arayarak Bediha Engin'e iki aydır ulaşamadıklarını ve apartmanda garip bir koku olduğunu bildirmesi üzerine yapılan araştırmada ortaya çıktı. Eve gelen polis, 73 yaşındaki Bediha Engin'in cesedini buldu. Gözaltına alınan Petkim'de güvenlik görevlisi 37 yaşındaki A.B.E., önce annesinin eceliyle öldüğünü, çok sevdiği annesinden ayrılmak istemediği için cesedini evin klimalı odasında sakladığını söyledi. Ancak şüphelenen polisin sorgusunda A.B.E.'nin suçunu itiraf ettiği öğrenildi.
A.B.E.'nin, kredi kartları yüzünden ekonomik sıkıntı çektiğini, annesinin ve babasından kalan iki emekli maaşının ekonomik sıkıntısını gideremediğini söylediği belirtildi. Zanlının, annesine ait Kurtuluş Mahallesi 321 Sokak'ta, Dostlar apartmanında bulunan dairenin satılmasını önerdiği, annesini ikna edemediği, bu yüzden iki ay önce çıkan tartışmada annesini boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. A.B.E.'nin iki ay annesinin cesediyle aynı evde kalması nedeniyle psikolojisinin bozulduğu da kaydedildi. Zanlının, annesinin ve babasından kalan maaşları kartla düzenli olarak ATM'den çektiği öğrenildi.
Bediha Engin'in çürümeye başlayan cesedi Aliağa cumhuriyet savcığı tarafından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için izmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mehmet işlek, mahalle sakinlerinin çok sessiz insanlar olduğunu belirterek, “Anne oğul da hep biraradaydılar, her yere birlikte giderlerdi. Babası Bedri Engin kalp krizi geçirip ölünce anne oğul yalnız kaldı. Ekonomik sıkıntıları vardı. Ancak bunu nasıl yaptı anlayamıyorum'' diye konuştu.
yorum bile yapmıyorum. yapamıyorum...
Olay Engin Ailesi'nin komşularının polisi arayarak Bediha Engin'e iki aydır ulaşamadıklarını ve apartmanda garip bir koku olduğunu bildirmesi üzerine yapılan araştırmada ortaya çıktı. Eve gelen polis, 73 yaşındaki Bediha Engin'in cesedini buldu. Gözaltına alınan Petkim'de güvenlik görevlisi 37 yaşındaki A.B.E., önce annesinin eceliyle öldüğünü, çok sevdiği annesinden ayrılmak istemediği için cesedini evin klimalı odasında sakladığını söyledi. Ancak şüphelenen polisin sorgusunda A.B.E.'nin suçunu itiraf ettiği öğrenildi.
A.B.E.'nin, kredi kartları yüzünden ekonomik sıkıntı çektiğini, annesinin ve babasından kalan iki emekli maaşının ekonomik sıkıntısını gideremediğini söylediği belirtildi. Zanlının, annesine ait Kurtuluş Mahallesi 321 Sokak'ta, Dostlar apartmanında bulunan dairenin satılmasını önerdiği, annesini ikna edemediği, bu yüzden iki ay önce çıkan tartışmada annesini boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. A.B.E.'nin iki ay annesinin cesediyle aynı evde kalması nedeniyle psikolojisinin bozulduğu da kaydedildi. Zanlının, annesinin ve babasından kalan maaşları kartla düzenli olarak ATM'den çektiği öğrenildi.
Bediha Engin'in çürümeye başlayan cesedi Aliağa cumhuriyet savcığı tarafından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için izmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mehmet işlek, mahalle sakinlerinin çok sessiz insanlar olduğunu belirterek, “Anne oğul da hep biraradaydılar, her yere birlikte giderlerdi. Babası Bedri Engin kalp krizi geçirip ölünce anne oğul yalnız kaldı. Ekonomik sıkıntıları vardı. Ancak bunu nasıl yaptı anlayamıyorum'' diye konuştu.
yorum bile yapmıyorum. yapamıyorum...
ailesine yararı bi yana zararı ayyuka çıkmış evlat çeşididir. ülkemizde bolca bulunmaktadır.
anne ve babanın tüm çabalarına rağmen doğmayı başaran haindir.
Uzun adam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar