bugün

muhtemelen akşam erken yatılmıştır.
ust komsu akordeoncu cocuga 50ytl para vermistir muhtemelen..
(bkz: oss)
karga olduğunuza işaret eder. kahvaltı isteyen???
tatil günü çalışacak kişiler tarafından* gerçekleştirilen eylem.
-koğuuuuş kaaaaalllllllk...
+deme yaaahuu!?..
katil olma nedenidir. öğrenci olsan bile haftasonlarının ayrı bir özelliği vardır ki o sabah gelmişsindir zaten eve nasıl erken kalkabilirsin ki. anne ve kızı arasında geçen bir dialog:
-kızııım kalk artık saat 12 oldu. ( ve o gün yapılacak hiç bir şey yoktur, aceleye de gerek yoktur bırak uyusun kız işte zaten gelmiş sabahın 4'ünde.)
hafta ici erken kalkmaya alisan bunyenin azizligidir.
yaziktir.
erken kalkmaniza sebep olan sayet bir canliysa; onu yok ettikten sonra * tekrar huzur icinde uykuya dalinmalidir * .
(bkz: piskopat oldugunu fark etmek)
haftaiçi erken kalkmaya alışan bünyenin vücut saatini proglamlaması sonucu oluşan durum."bu pazar uyuyacağım dünya yansa kalkmam" diye niyetlenen için büyük kabus.
çok süper bir pazar sabahı siz uyumak istiyorsunuz çünkü bütün hafta yorucu geçmiştir ama bazıları;

-kalksana olum saat 7 ormana gidicez.
+ya baba ne ormanı ben yatıcam.
-lan kalk oğlum kahvaltıyı orda yapcaz.
+baba ben kahvaltımı da burda yaparım öğle yemeğini de.
-eşşoğleşşek ben içince arabayı sen kullancan arabada bekliyorum.
+öfff baba yaaa tamam.

baba emeklidir hafta içi zaten yatıyor.
sabahın yedisinde uyanıp, bir yandan bir yana dönüp tekrar uyumanın verdiği dayanılmaz hazzı saymazsak, seni lanet olası pis zenci hissi.
(bkz: ızdırap)
artık günlerim birbirine girdiğinden alıştığım durum. Cumartesi kalkıyorum 3-4 dakika düşünüyorum acaba bugün okul mu vardı dershane mi staj mı yoksa. Kendime gelmem 5 dakika mı alıyor. Evi ayağa kaldırıyorum tabi o sırada.
muhtemelen akşam erken yatılamamıştır ve kişi 3.sınıf korku filmlerinden fırlamış gibi görünecektir.
Pazar günü sabahın 8inde uyanmaktır. Bok var sanki.
hele tatilse ise gidilmeyecekse yapılacak en dogru sey uyumaksa ve sen sabahın köründe kalkıyosan ne diyeyim be bro.
Aile bireylerinin kaldırması yüzünden Uyanmaktır. Sofrada hep beraber olucak mışız. Tamam olalım da niye bu saatte.

Edit:uyandırmaları yetmiyormuş gibi ekmek almaya da gönderiyorlar.
haftanın 5 günü erken kalkıldığından alışkanlık olmuştur artık.
insan psikolojik olarak sanki hafta iciymis gibi zannedip kalkiyor.
Yaktın beni açıköğretim!
yarından itibaren uzun ve zorlu bir vize haftası başlıcağı için sike sike uyanman gerekir.daha kütüphaneye git, yer bul, çalışma isteği felan.tam piç oldu pazar günüm.
(bkz: pazar sabahı işten gelmek)
dershane öğretmenlerinin sürekli yaşadığı bir durumdur. ayrıca onlar için hafta içi veya hafta sonu gibi kavramlar yoktur. *
Eger işlek bi yerde çalisiyorsaniz sabahin köründe gelenlere de, sabahin köründe kalkmak zorunda olmaniza da ne guzel soversiniz abicim.
© copyright 2005 - 2026