bugün

görsel
günaydın çocuklar, günaydın arkadaşlar. gün aydın, gönüller huzur, beyinler sağlık, cepler para dolsun. diğer tüm günlerin hayrı bugün de devam etsin.
cedidacer'i tutabilene aşk olsun. dönem dönem yine birilerine kaptırmıştın tahtı pvhy ama bu adam dişli çıktı.

günaydın çilek ve vişne karışık reçellerim. haftayı yedik yine. hepinizi cumaya bekliyorum.

mutlu günler...
tahtı kaptırmadım lan iteledim.
Günaydın popçikilerim. Hayırlı günler dilerim.
Günaydın dostlar. Hava buz gibi g*tüm dondu mk.
Bu soğukta işe gidenlere büyük sabır diliyorum. Herkese hayırlı işler, bol kazançlar..
cano sen işe de gitmiyon hiç online torbacı mısın nesin amk.
günaydın amk.
sabahları sözlüğe söylenen karşılama sözü.
Günaydınlar olsun efendim!
hayırlı işler bol gülüşler.
Günaydın canımlar. Bugün sanayi tostu yapcam az zekalılar da gelip yiyebilir.
Güneş mi var amk hani nerede?
Günaydın. Salı'dan medet uman gay' dir..
herkese günaydın.
Günaydın.
imanım gibi sağlam iradem, kimseye eyvallahım yok. Ne söylerse söylesin el alem; bir BEN var, ötesi yok. Fikrim temiz, cismim kirli; elim navruz cedid acer, yüzüm nurlu. Ulu Divan'a varsam, içim rahat , huzurlu. Dönmez dilim döner, bilmez aklım bilir. Yalanı demem, ardımca gelir. Faninin azabı yanında gerisi nedir? Umrumda değil, eğir çevir. Ceza yek, O verir. Kim derse, canını cesedini yoluna serse; kuru kelam, biter erir. Doğru yalnız O'na ait. BEN ise fikri sabit: Taş batsa ayağıma, SEN'den; BEN zerreyim, tozum. SEN'le yanarım, gayrısına buzum.

Günaydınlar olsun efendim!
günaydın millet.
günaydın sözlük.
günaydın Hansel ve Gretellerim. tam çarşamba görünümlü salı gününüz güzel geçsin diyecektim ki bugün çarşambaymış, mutlu oldum.

ama erken kalkmak yasaklansın...
Günaydın canlar.
günaydın başakşehirden selamlar.
Günaydın arkadaşlar kahvaltıda ne yesem ya da gelin hep beraber yiyek. Köpekler ve az zekalı dolarlar gelemes.
Günaydınlar popçikilerim.
görsel
ve günaydın şarkısı.
günaydın sütlü eti cici bebelerim. perşembe gününü de atlattık mı gelsin cuma.

sabah kalkmak yasaklansın...