bugün

entry'ler (7026)

kinoa

Bana birini hatırlıyor..

çok zeki kassız erkek vs az zeki çok kaslı erkek

Çok kaslı çok zeki çok seksi ve diğer güzel tüm çok şeyler..

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Bi motor alsam her şey geçecek gibi geliyoo.

98 doğumlu yazarlar

Olduk maalesef. Biz de mutlu değiliz.

allah ın fazla acımasız olması

Sen afganistandakilerin radikal islamcı olmadığını iddia edip bunu bana diyorsan işte gerçek manada dediğim sığlığı göstermiş olursun. Anladığım kadarıyla öyle.
islamı arap kültürü sanıyorsun.
Daha da bir şey dememe gerek yok.
Aynen haklısın üff her şeyi biliyorsun tamam.

27 senedir bu düşüncedeyim kimse beni ateistler kadar ezmeye çalışmadı. Hadi bakalım.

Ben senin gibi başkalarının günahıyla sevabıyla ilgilenmiyorum en azından.

Veya senin gibi sığ bir düşünce de benim yanımda olmasın. Ben bundan hoşnut olmam.

Ya ne olacaktı? Sınanmak için gönderildiğin dünyada bolluk ve bereket içinde mi yaşayacaktın? Zaten amaç zorluk anında veya iyi bir durumda hangi halde olursan ol tevekkül etmek ve aidiyet.
Allah'ın bizim ibadetimize ihtiyacı yok ki. Dünya dediğin şey sevgi üzerine kurulmuş ve senden seni yaratan bunu bekliyor.
Zaten allahım ben sana inanıyorum benim her şeyim iyi olsun, sana inanmayan bin beter olsun düşüncesi açıkça iki yüzlülük. Kaldı ki bunları gayette biliyorsunuz.
Dümdüz bir mantık üzerine inancımızı yaşamıyoruz. Hadi allaha inanalım ateşte yanmayalım, mükemmel bir hayat geçirelim.. hayata basit bakan basit yaşar basit olur.
O sebeple inanmadığınız allah'ın kimi yaktığıyla ilgilenmeniz de garip. Hadi sorguluyorsun bunu anlıyorum güzel bir şey ama evrenin hiçbir yerinde yoktur ki bir tanrıya inanan insan bir başkasının inancı veya red etmesiyle dalga geçsin. Ama ne hikmetse ateistler kendilerini çok akıllı inanan insanları aptal görüp gerek inanç gerek de inandıkları allah ve dinle dalga geçiyor.
Bundan rahatsız olunca sığ ve gerici oluyoruz. Siz yapınca entel ve marjinal oluyorsunuz.
Aşırı eğreti duruyorsunuz.
Bir avuç saygısız insan topluluğusunuz.

inanmadığını allah'ın sözlerini niye umursuyorsunuz ki? Bu arada allah'a zalim diyenler kendilerine yaptıkları zalimlikleri görseler allah'ın ne kadar merhametli olduğunun farkına varırlardı.
Bir avuç sığ ateist.
Şahsen ben ateist olsam bana göre var olmayan allah'ın sözleriyle ilgilenmezdim. Ama işte bunları ya varsa şüphesi yaptırıyor sizedmdmdm.

yeni düşen kız var mı

Eko sen de artık meme taktırıp kırmızı baş örtünle tiktokta koca bulabilirsin.

beklenen büyük istanbul depremi

Herkes bir şey söylüyor. Hangisine inanmak lazım bilmiyorum ama tek bildiğim hala daha devam eden artçılar. Şu an yatağımdayım devamlı sallanıyorum.
Buna tamam diyorsun da ya tam uyurken artsa diye insan endişe etmiyor değil.

müzik önerileri

Öyle bir yere gelmişim ki geçen ıyy dediğim şarkıyı şu an 10 defadan fazla dinlemişimdir.

(bkz: Ayaza serdim)

menuetin zekası

Demek öyle kasap?
Sanırım sana hayır diyince gey oldun o yüzden bana böyle davranıyorsun. Üzüldüm...

kadınlara çekici gelen erkek meslekleri

Pilot ve bankacı. Hepsinin mi fiziği güzel olur. Erkeğin makyajı takım elbise sanırım bir de hepsi squatlı.
Ya o değil mal gibi cümle kuruyorum deprem olacak diye uyumadım. Anlayın işte

müzik önerileri

Selami şahin- seninle başım dertte
Hande yener- ben senin delinim.

23 nisan 2025 marmara depremi

Hala sallanıyoruz. Dikkat edin kendinize.

anca bik bik konuşan insan

Kuzunun sol bacağıyla dövse seni hakkındır.

sözlükteki kavganın dallanıp budaklanması

Fırsattan istifade sude seni öpebilir bak dikkat et.

kavga etmeyen yazarlar

Selamselamselam.

Benim ki sade olsun.

nervio

Herkes bitti şimdi nervio'ya mı bok saçmaya çalışıyorsun? Hayır 3-5 kişinin olduğu artık götle don olduğumuz sözlükte neden sürekli bir çirkefleşme çabası var anlamış değilim.
Gerçekten oldukça garip insanlarsınız. Burdaki bu gariplikleri gördükçe çevremdeki herkes bana normal geliyor.