bugün
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması7
- kizlarsoruyor com6
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar10
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması6
- akp bitince ne olacak22
- macron koşacak diye park kapatan akepe31
- götün sürekli kanaması5
- royall stars4
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- herzevekil5
- çocuk istememe nedenleri5
- no 12
- ben buraya yargılanmaya değil yargılamaya geldim3
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- çirkin adam güzel kadın aşkı4
- cd devrinin bitmesi15
- fusya semsiyeli yabanci17
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- öğretmen olmak5
- izlanda başbakanı'nın külliye'ye hayran kalması2
- das kapital i yırtan kız2
- kuranı kerim meali5
- krediyle kurban kesen müslüman2
- rusya'nın dizel yakıt ihracatını yasaklaması2
- 8 temmuz 2026 ekrem imamoğlu savunması4
- aşık olunan ünlüler2
- ulu sözlük team3
- gaddar kerim in mesleği nedir4
- akrabalarla tüm alakayı kesmek5
- bezelye yemeği9
- araba sevdası2
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- toyota corolla3
- bedenen yorulmak mı beynen yorulmak mı4
- borç olmadan kira olmadan iyi olan para2
- inte suri hur2
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- alaçatı da hayır lokmasını talan eden teyzeler8
- otel odasında ölü bulunmak12
- lidya pınar2
- ekşi sözlükteki başlıkları uludağ sözlükte görmek7
- aylık 346 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- ilahi bir gücün sizi frenlediği düşüncesi7
- ölümün en iyi tanımı17
- mehdi olmayı düşünmek5
- yani olmuyor2
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- ciguli kral20
Allahım nasıl itici nasıl itici bir insan.
yazarlık falan diyor kendisi bir de, He anam he.
yazarlık falan diyor kendisi bir de, He anam he.
önce youtube kanalını keşfettiğim, ardından çeşitli yazılar yazdığı sitesini incelediğim ve içimin ısındığı, eğlenceli, idealist ve akıllı bir kadın. bir süre muhabirlik yapmış show tv'de.
(bkz: gözde tezek)
idealist bi kadın. kanalında bi videosunu izledim, zeki olduğu kadar samimi de ayrıca. boğaziçini bırakmış okurken. hayatının yollarını kendi çiziyor her daim belli. yazıları içimi ısıtıyor, kendi yolumu çizmeme zorluyor.
en sevdiğim youtuberlardan. Tam bir yay burcu kadını. Çılgın, enerjik ayni zamanda da didaktik biri. Çoğu samimiyetsiz Fake youtuberlerdansa içimizden biri gibi hakikaten. Cilt Bakım videolarından çok şey öğrendim. Geriye sadece uygulaması kalıyor.
Kendiyle ilgili sevmediğim tek şey sesi: catalli bir sesi var ama onu mimikleriyle örtüyor. Seviyorum o yapsın Video ben izlerim
Kendiyle ilgili sevmediğim tek şey sesi: catalli bir sesi var ama onu mimikleriyle örtüyor. Seviyorum o yapsın Video ben izlerim
Konusma sesi krolar gibi genizden olup yer yer tiz e cikip kulak tirmalasa da allah vergisi diyelim elestirmeyelim. Samimi bir youtuber, annesi saniye hanim da cok hanimefendi bir kisilik guzelligini annesinin bosnak soyundan almis oldugu belli.
Yazmayi seviyor, yazilarinda kendisini gayet basarili sekilde ifade ettigi ve icten gelen bir samimiyet oldugu hissediliyor.
Kendisi gibi ben de bir yay olarak bol bol seyahat ediyor olmasini kiskaniyorum. Tek basina uzak ulkelere gitmesini hele...
Onun disinda elestirecegim ve samimiyetine yakistiramadigim kezbansi tarafi; her ne hikmetse gorunusu ile alakali iltifat sayilabilecek duzeydeki instagram story yanitlarini gorup kalp atarken, bunun disindaki yani tipi ile alakali olmayan mevzuularda hicbir story donusune goruldu bile yapmiyor. Guluyorum.
Yazmayi seviyor, yazilarinda kendisini gayet basarili sekilde ifade ettigi ve icten gelen bir samimiyet oldugu hissediliyor.
Kendisi gibi ben de bir yay olarak bol bol seyahat ediyor olmasini kiskaniyorum. Tek basina uzak ulkelere gitmesini hele...
Onun disinda elestirecegim ve samimiyetine yakistiramadigim kezbansi tarafi; her ne hikmetse gorunusu ile alakali iltifat sayilabilecek duzeydeki instagram story yanitlarini gorup kalp atarken, bunun disindaki yani tipi ile alakali olmayan mevzuularda hicbir story donusune goruldu bile yapmiyor. Guluyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar