bugün

gaziantep oğuzeli havalimanının üçlü iata kodu.
Yandaş Yenişafak gazetesinin sosyal medyadaki yayın organlarından bir tanesi.
göztepe'yi çağrıştıran gazete ismi.
Nazgul Kenjetay ayrıldıktan sonra beş para etmez saçma sapan bir platforma dönüşen so called gazete. Abi bir de ingilizce arpaca içerik üretiyorlar. Hepten bırakmadım sadece eskisi kadar takip etmiyorum.
bi arkadaş yeni şafak'ın uzantısı diye yazmış. o kadarını bilmiyorum, çatı şirket altında hangi markalar var ama tv net'in kurduğu bir haber portalı. tv net kimdi hatırlayalım. zamanında fetö kumpası ergenekon ve balyoz operasyonlarını müjde diye veren kanal. bunları düzgün bir şey zannetmeyin yani. tıpkı bold ve moonstar'ın fetöcü olduğu gibi bunlar da eski fetöcü. ondan sonra başka bir örnek: medyascope'un ingiltere'den fonlandığı ortaya çıktı..
neoliberal katar zenginlerinin türkiyedeki proxy kanalı.

televole bölümlerinden hallice kıytırık içeriklerinin hiçbir kıymeti harbiyesi yok.

hepsi asparagas, hepsi düzmece.

gerçeğe dayanan birkaç varsayım üzerinden onlarca seneye bedel, komplo teorileri üretiyorlar ve kofti iddiaları aradan bir hafta geçmeden çürütülüyor.
fox, atv, kanal d, trt, gzt, a haber, akit tv, habertürk, cnn, bloomberg seyredeceğinize televizyonu kaldırıp çöpe atın, en azından vaktinizi boş yere israf etmemiş olursunuz.
© copyright 2005 - 2026