bugün

yeni nesil yazar.

evet gülşah'ın yedinci talihlisini çekiyorum. kuraya katılmak isteyenler isimlerini yazdırsın.

tabiki entrylerini okumadan güne başlamadıdığım pek tatlı user.

--reklam alanı--

500 gb taşınabilir hd satılır. 140 gb dizi, 70 gb oyun içinde.

--reklam alanı--
merak edilen yazardır.
Koşun lan karı var, şeklinde tepki verebileceğim yazar.
(bkz: buralar entry dolacak)

hoş karşılamak lazım tabi. hoş gelmiş. polemiğe girmemesi, sadece güzel yazması temennimizdir.
ankarali olmasi muhtemeldir. Vay benim toprağim ne güzel nickname öyle ..
buse35 e rakip olarak mı buralarda bilinmez. kavga etseler de izlesek. hoşgelmiştir, yazardır.
çekirdeği aldık bekliyoruk.
Gelişiyle Buraların felaket değerleneceği hissini uyandıran yazar. Hoşgelmiştir.***
kendisiyle bi çay içebilirim.
(bkz: gulsah0606 var dediler geldik)
Ultra ankaralı yeni yazar, ya da içimizden biri. evet belki de o bir fakedir.
ankaralı olduğunu düşündüğüm yazar. hoşgelmiştir.
kız olsam kendisine verirdim o derece .
06 nın tersi 90 rumuzu ters çevir 9090 birde 0606 nın ortadaki 60 ı da alırsak;

90 60 90

(bkz: yazar bize bir şeyler anlatmak istiyor)
(bkz: saat 2 de taksimde beyler)
hoş geldin harun abi demek şart olan yazarımsı, sonbuse35'in silinip bunun gelmesi manidar değil ötesi mesaj vermek değilde nedir bu.
kendisini ekşi sözlükten tanırım, yazım kurallarına olan itinası, siyasi ve ekonomik öngörüleri, konulara farklı bakış açısı felan pek bir güzeldir. antoloji.com'da ki şiirlerini okumadan güne başlamam mesela. bobiler org'da ki monteleri, zaytung'da ki haberleri hep itinayla takip ettiğim sosyal aktivitlerdir. umarım burda da bilgi ve birikimlerini esirgemeden bizlerle paylaşır.

o değilde benim telefon çalındı geçen gün. bütün numaralar gitti yeminle. numaranı özel mesajla atarsan sevinirim. görüşürüz gene buralardayım ben. dikkatli ol.
Cinsel zevkini tekrar gozden gecirir ve heteroseksuellikten vazgecer ise, bana ulasmasini diledigim hatun yazar.
ankaralı bir yazar.
2 kere ankaralı yazar.
ankara havası oynayan yazar.
kapkara yazar.
arkadaşımın arkadaşı olan yazar. biz bir grubuz.
(bkz: zarftır o)
ifşa olmuş beyler.

sarışın olan.

https://www.youtube.com/watch?v=1yyJaiksND0
© copyright 2005 - 2026