bugün

bahtsız bedevi ve çöl ayısı denkleminin gerçek hayata sıçramasıdır.
imkansız bir durum sanırım.
mevcut çözünürlük ile mümkün olmayan durum.

belki şu olabilir:
(bkz: sevgiliyi rüyada görmek)
sevgilinin sarhoşken bilimum binaları sevgilisi zannetmesi durumudur.
(bkz: taksim meydanı ndaki anıtı sevgili zannetmek)
başka erkekten kasıt eyfel kulesi ya da o tarz bir şey ise kolayca görünecek hadisedir.
google earth canlı bir platform olmadığından yerle gök bir araya gelse mümkün olmayan durum.
pek az kişi doğru kullanmayı bildiği için bu programı çok fazla bir sorun olacağını sanmıyorum. türkiye'de 10-15 kişi..
sevgiliniz eğer büyük bir erkek grubuyla açık havaya çıkmışsa, uydudan seçmek mümkündür. Aynı zamanda kişinin boynuzları da uzaydan rahatlıkla görülebilir.
insanın gözlerine inanamayacağı durumdur. korkunçtur. gözler fal taşı gibi açılır. yok olamaz, o benim sevgilim değildir denilir. ama gerekli yerlerden teyit edilip işşin aslı ortaya çıkınca yuva yıkan google'a küfür edilir.
sarmaş dolaş fingirdek bir vaziyetteyse sevgili, akabinde "eski sevgili" kategorisine sokulabilir.
lebron james'tir büyük ihtimalle. yok artık hem de.
ancak sevgiliyi kafatasi yapisindan ve basinin üzerinden taniyabilecek duruma gelindiyse mümkündür. O kadar içli-disli olunduysa zaten birak aldatsin. hakkidir..
ellerim kırılaydı da google earth'e girmeyeydim denilebilecek durum.
google earth 1 yılda bir güncellendiğinden hemen kızılmamalıdır. O eski görüntüdeki erkek belki eski sevgilidir.
+şebnem tahmin ediyordum da, bu kadar kaşar olduğunu bilmiyordum.
-ferit sen yine ne saçmalıyorsun?
+dün akşam seni UTF8&ll=37.09024,-95.894165&spn=2.821772,5.119629&t=h&z=8'de gördüm...
-?? o nedir, yine ne saçmalıyorsun be paranoyak?
+Ne olduğunu sen çok daha iyi bilirsin şebocum. beyoğlu desem, mis sokak desem, akşam altı desem...
-O sayılar neyin nesi..
+google earth canısı. insanı böyle başka erkekle suç üstü yakalatır...
-allah belanı versin be, internette gezine gezine beynin süngerleşmiş senin...
+inkar mı ediyorsun?
-hayır ferit, UTF8&ll=87.09076,-77.899865&spn=7.821772,5.119669&t=h&z=11, diyorum..
+Hö? o nedir ki?
-Senin daha iyi bilmen lazım manyak herif, bakırköy akıl ve ruh hastanesinin gugıl ört adresi...
şansınıza tükürülesi bir durumdur. yakaladığına mı sevinirsin, aldatıldığına mı üzülürsün vay amk.
Teknoloji çok gelişmiş yav dersiniz.
© copyright 2005 - 2026