bugün
- ismet gurbuz 202418
- telefon sinyali çekmeyen bölgede kaybolmak5
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması16
- küfreden kız iticiliği5
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar17
- 23 haziran 2026 fransa ırak maçı4
- bozulmaması ile meşhur olan şeyler7
- lise defteri7
- bacak kıllarını almadan şort giyen erkek4
- usta şoförlerden acemi şoförlere tavsiyeler8
- bakire kızla evlenmeyi savunmak5
- ideal sevgilinin en önemli özelliği17
- yeniden üretilse satın alınacak eski arabalar4
- yürüyüş partisi8
- evli çiftlerde tv kumandası kimde olur3
- beyaz otomobil satın almak15
- ankara da nato zirvesi tedbirleri4
- sevgiliye gitmemesi için söylenen sözler5
- aylık 374 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- saba makamı ile okunan ezan4
- türkiye6
- şapkalılar suç örgütü operasyonu2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle25
- mağaza camına kafa atan ergen genç4
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi11
- göbek adınız2
- düşük iq belirtileri5
- amerika birleşik devletleri6
- rabbin para vermesi4
- askere 79 kilo gidip 100 kilo olarak dönmek3
- milli takımı eleştirenleri hapse atma çağrısı7
- hep aynı şeyleri yaşamak4
- ibne penis nah3
- birader beyler biraderdirler3
- almanya5
- bugün de meme atan olmaması13
- 22 haziran 2026 arjantin avusturya maçı3
- chp'deki değişimciler3
- gelmiş geçmiş en iyi türk teknik direktör2
- 2 buçuk yaşında çocuğuna şarap seçen anne5
- ilgi2
- terlikle dövmek2
- makarna süzmek5
- bir arı bir arıya sen kapat ben arıyım demiş2
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- yaşlılığınız için insan biriktirin12
- diş ağrısı2
- dna testiyle ırk öğrenmek2
- 65 şut çekip gol atamamak5
- ipkis2
meslektaş yazar. Klavyesine kuvvet diyoruz.
bilmediği konularda ahkam kesen yazar.
(#9876032)
alt alta iki üç sayı yazıp türkiye'nin borcunun arttığını söylemiş. işte herkes her şeyi bilince bunlar türüyor.
(#9876032)
alt alta iki üç sayı yazıp türkiye'nin borcunun arttığını söylemiş. işte herkes her şeyi bilince bunlar türüyor.
yazdıklarından dolayı küçük yaşta olduğunu düşündüğüm yazardır.
ekonomik göstergeleri orta okul matematik bilgisi ile yorumlayan üstün zekalı bir arkadaşımız. financial times gel bizde yaz derse yakında şaşırmam.
şimdi çıkan tartışmada tanıdım bu yazarı. gene aynı olaya maruz kalmış. şakirto eleştirisine maruz kalmış. fakat bin şakirtodan bir adam etmediği gerçeği dikkate alındığı zaman, kendisinin de bom bok ve bom boş şakirto laflarını iplememesi gerektiği ortaya çıkmaktadır. yobaz akınına uğrayacak bir nick olması da kuvvetle muhtemeldir.
özet: iyi bir yazar.
özet: iyi bir yazar.
2-3 girdisi okunarak kalitesinin anlaşılacağı yazar.
7.nesil fikirdaş yazar. hoşgelmiş . saygılar sevgiler
cümlelerimizin sonuna kadar arkasında durmuşuzdur bu güne kadar. mümkünse kendi korkaklığınızı çevreye yayma gayretine girmeyin ve herkesi kendiniz sanmayın, diyen sözlük yazarıdır.
not:o kadar arkasındayızdır ki cümlelerimizin, üyeliğimizi gerçek adımızla alırız. sahte isimciklerin arkasına saklanıp, korkakça sağa sola küfretmeyiz.
not:o kadar arkasındayızdır ki cümlelerimizin, üyeliğimizi gerçek adımızla alırız. sahte isimciklerin arkasına saklanıp, korkakça sağa sola küfretmeyiz.
burda her konu hakkında kendisiyle çatır çatır kavga ederim; tartışırım. çünkü hayata bakış açılarımız taban tabana zıt.
ama kendisi yaş itibariyle benden büyük bir insan ve ben de biraz alınganlıkla birlikte kendisine karşı ileri gittim.
yine söylüyorum; belki hayat boyu hep karşıt düşüncelerde olacağız ama benim düşünce yapıma göre de zaten hatalıyım.
burdan özrü borç bilirim.
ama kendisi yaş itibariyle benden büyük bir insan ve ben de biraz alınganlıkla birlikte kendisine karşı ileri gittim.
yine söylüyorum; belki hayat boyu hep karşıt düşüncelerde olacağız ama benim düşünce yapıma göre de zaten hatalıyım.
burdan özrü borç bilirim.
fikirdaş ve nesildaş yazardır selam olsundur.*
önünde klavye ve sahte bir isimle özel mesajla küfredebilen ergen beyinlilerin kurdukları cümlenin arkasında durabilmeleri adına yazılmış bir cümleyi baz alarak tahlil yapan gerzeğin yorum yapabilmesinin mümkün olmadığı kişidir efendim.
bir konuya hakim olmadan cümle kurmak pek faydalı bir eylem değildir.
bir konuya hakim olmadan cümle kurmak pek faydalı bir eylem değildir.
insanların özel hayatlarına burnunu sokmayan, kişileri organlarına göre değil karakterlerine göre değerlendiren kişidir efendim.
tavsiye edilir.kafası çalışan insan karakterle adam seçer.penis veya vajina durumuyla deği.onu hayvanlar yapıyor.
edit:kişiliğe göre değerlendirme kişilik sahibi insanların yapabiyeceği bir şeydir.
tavsiye edilir.kafası çalışan insan karakterle adam seçer.penis veya vajina durumuyla deği.onu hayvanlar yapıyor.
edit:kişiliğe göre değerlendirme kişilik sahibi insanların yapabiyeceği bir şeydir.
aynı zamanda yazdığı hiçbir cümleyi duruma göre değerlendirip silmeyen yazardır.ya da silip yerine daha makul şeyler yazıp durumu kurtarmaya çalışmamıştır.
bekaret beyindedir tezine katılmadığı kişidir. çünkü bekaret yürektedir.
kalbinizin ve vicdanınızın sesini dinlemekten de uzaklaşacak kadar masumiyetinizi kaybettiyseniz işte o zaman bozulmuştur bekaret.
unisex bir şekilde.
kalbinizin ve vicdanınızın sesini dinlemekten de uzaklaşacak kadar masumiyetinizi kaybettiyseniz işte o zaman bozulmuştur bekaret.
unisex bir şekilde.
bekaret beyindedir gibi bir tezi olmayan yazardır.
yaptığı tespit, ahlakın sadece bekarette aranmasının sakatlık olduğudur.ahlak kişilikte aranmalıdır.
insanları değerlendirirken karaktere/kişiliğe değil organların durumuna bakanlaradır tepkisi.
yaptığı tespit, ahlakın sadece bekarette aranmasının sakatlık olduğudur.ahlak kişilikte aranmalıdır.
insanları değerlendirirken karaktere/kişiliğe değil organların durumuna bakanlaradır tepkisi.
(#10555461) tebrik edilesi yazar. ellerine sağlık.
(#10852713) kendi argümanını destekleme uğruna, karşı tarafın görüşlerini kabul etmiş. mantık hatası bulsa da yaratılışı kabul etmiştir.
mantık aramana gerek yok zaten birader. koşulsuz iman buna denir zaten. Allah'ın bir bildiği vardır...
mantık aramana gerek yok zaten birader. koşulsuz iman buna denir zaten. Allah'ın bir bildiği vardır...
(#10853306) copy paste yapmasını bile becerememiş bir copy paste yazarı.
gülüyorum bu dediklerine. bir kişinin inancının zayıflaması, onun inançsız olması anlamına gelmez genç..
ergen ateist işte mazur görün..
edit: edit düşmüş. tabii düşecek..
gülüyorum bu dediklerine. bir kişinin inancının zayıflaması, onun inançsız olması anlamına gelmez genç..
ergen ateist işte mazur görün..
edit: edit düşmüş. tabii düşecek..
kopyala yapıştırı ingilizce yazmayı seven milliyetçi/muhafazakarların pek sevmediği yazardır..
ayrıca o kopyala yapıştırı ilk yazdığı cümleye itiraz edip bilimsel veri isteyen için sunmuştur..fikrini bilimsel argümanlarla desteklemek için..anlaşılmayan bir şey kalmamıştır umarım.
ayrıca o kopyala yapıştırı ilk yazdığı cümleye itiraz edip bilimsel veri isteyen için sunmuştur..fikrini bilimsel argümanlarla desteklemek için..anlaşılmayan bir şey kalmamıştır umarım.
gördüğünü çalan hakemlere benzeyen yazar.
bayraktarlık yapmak yerine çeşitli konularda, çeşitli fikirlerini eyyamsızca söylüyor.
kimi zaman katılıyorum, kimi zaman katılmıyorum ancak bu yönüyle kesinlikle takdire şayan.
bayraktarlık yapmak yerine çeşitli konularda, çeşitli fikirlerini eyyamsızca söylüyor.
kimi zaman katılıyorum, kimi zaman katılmıyorum ancak bu yönüyle kesinlikle takdire şayan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar