bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin9
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- gece yarısı çalan telefon7
- geceye bir söz bırak3
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- uysaljakoben21
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- gammaz olmuşum13
- eski dizileri izlemek3
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- reha muhtar25
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- death2
- kemal kılıçdaroğlu35
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- bizim delilere bakayım4
- elit olmak için gerekenler13
- gecenin şarkısı4
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- ses yakışıklılığı2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- pazarda su satmak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- gazlamak2
- ona bir cümle bırak4
- semum3
- sevgiliyle kavga etmek2
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
yönetmenliğini mark waters'ın yaptığı Michael Douglas, Jennifer Garner gibi isimlerin oynadığı film.
ilk görüşte klasik amerikan komedi-romantizm filmlerinden farkı yokmuş gibi görünen film. göreceğiz.
romantik komedilerin son 15-20 dakikasında mesaj verilmesine alışkınız, icabında razıyız. "Mutluluğu yıllarca kariyerde aradım. Oysa tek gerçek aşkmış" ya da "Mutluluğu yıllarca tek gecelik ilişkilerde aradım. oysa tek gerçek aşkmış" hikayesi... Hayalet sevgililerim ise onuncu dakikada mesaj bombardımanına bir başlıyor, sonra hiç susmuyor. Bu heyecanı, ihtirası ve körlüğü anlamak mümkün değil. Sanki ilk sen söylüyorsun bu lafları. hayır yani senden önce 500 film aynı şeyi söyledi.
son yazmam gerekeni ilk yazarsam, çok gereksiz bir film! matthew mcconaughey fena oynamamış, ayrıca michael douglas' yıllar sonra bir filmde izledim, adam hala karizmatik yahu. ama jennifer garner ya çok çirkinleştirilmiş makyajla falan ya da çokmüş kadın doğumdan sonra.
içinde güzel repliklerin geçtiği, klasik amerikan romantik-komedi filmleriyle pek de alakası olmayan film.
--spoiler--
filmden bir replik:
ona karşı hissettiklerin yüzünden oyunun bozuluyor. bu gece öğrenebileceğin tek bir şey var, o da şu; bir ilişkiye ne kadar ilgisiz davranırsan o ilişki o kadar sağlam olur.
--spoiler--
--spoiler--
filmden diğer bi tez çürütme repliği:
bir zamanlar biri bana "bir ilişkinin gücü, o ilişkiyi en az önemseyenin elindedir." demişti. haklıymış. ama güç mutluluk getirmiyor. ve sanırım mutluluk insanları daha fazla önemseyince geliyor, daha az önemsemeyince değil.
--spoiler--
--spoiler--
filmden bir replik:
ona karşı hissettiklerin yüzünden oyunun bozuluyor. bu gece öğrenebileceğin tek bir şey var, o da şu; bir ilişkiye ne kadar ilgisiz davranırsan o ilişki o kadar sağlam olur.
--spoiler--
--spoiler--
filmden diğer bi tez çürütme repliği:
bir zamanlar biri bana "bir ilişkinin gücü, o ilişkiyi en az önemseyenin elindedir." demişti. haklıymış. ama güç mutluluk getirmiyor. ve sanırım mutluluk insanları daha fazla önemseyince geliyor, daha az önemsemeyince değil.
--spoiler--
çok hoş filmdir.
--spoiler--
gökten prezervatif yağan sahne ve öncesindekiler bayağı güldürür
--spoiler--
not: speyşıl tenks tu: (bkz: hayat garip) *
--spoiler--
gökten prezervatif yağan sahne ve öncesindekiler bayağı güldürür
--spoiler--
not: speyşıl tenks tu: (bkz: hayat garip) *
Kadrosu ile dikkat çeken bir film. Ne var ki Filmin genelini seks ve kız muhabbetleri oluşturuyor, A Christmass Carol efsanesinden esinlenmiş olacaklar ki kötü bir adamın geçmişini hayaletler aracılığıyla kendisine sorgulatarak ders vermeye çalışıyorlar ve reddetdiği kişiye olan aşkını kanıtlatmaya. tabi bu geçmiş hikayelerinde de yine uçkur muhabbeti hakim. Çok eğlenceli bir film olduğu söylenemez, boş vaktiniz belki bir gözatın derim, o da kadro hatrına.
https://www.planetdp.org/...irlfriends-past-dp16822#1
https://www.planetdp.org/...irlfriends-past-dp16822#1
güncel Önemli Başlıklar