bugün
- bayan kelimesi neden rahatsız edici16
- eti cicibebe4
- yorgun mermi8
- zevkli olan şeyler3
- neli dondurma seversiniz14
- yaş ilerledikçe fark edilen şey4
- sözlük bayanlarının hiç çaylak olmaması9
- arkadaşlar13
- katatespizartmasi14
- kürtçe zorunlu ders olmalıdır15
- cicibebe yiyen alfa erkek3
- kadınların efendi erkek yerine piç erkek tercihi2
- patlak bir erkekle evlenir miydiniz4
- zona7
- sözlüğün en tatlı yazarı4
- sözlük erkeklerinin kıskanç ve kompleksli olması8
- yunanlıların neşet ertaş'ı çalması7
- limonlu dondurma8
- olaf karsten lies3
- kadınların pozitif ayrımcılığa uğradığı konular4
- online listesi5
- sözlüğün gelmiş geçmiş en efsanevi yazarı4
- online olup entry girmeyen yazarlar4
- chp nin illuminati nin bir ayağı olduğu gerçeği2
- onu özlediğiniz anlar6
- tepkiselbiri3
- hayattaki tek gerçek2
- katatespizartmasi benimle evlenir misin5
- dietmar woidke3
- arkadaşlar bi waffle yer miyiz4
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- illuminati ye giriş2
- pezevenk malik'in gerçek işi nedir sorunsalı4
- kadın yazarların kavga etmesi5
- kelebeklerin bir boka yaramaması8
- turşunun iyisi limonla mı sirkeyle mi5
- kızlar bir rezillik çıkarmayacaksa gidiyorum5
- saçlarını boyatıp nasıl olmuş diye soran kız4
- türkiye2
- alfa erkek5
- kadınlar mı daha zeki erkekler mi sorunu6
- sadece kadın yazarları artılamak4
- charlotte sullivan4
- limon yiyen erkek4
- en gey özelliğiniz8
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek9
- yağmurcu neden akpli13
- markus söder3
- gece gece kornaya basan eşşşek2
- peyniri sünen pizza2
annesi kendisini doğururken vefat eden, hafif acıların çocuğu tadında japon boksör bir çocuğun boksa olan ilgisini ve başarılarını anlatan çizgi film. okul çıkışında eve koşarak gelme ve önlükle televizyon izleme sebebiydi.
(bkz: doksanların başında çocuk olmak)
(bkz: doksanların başında çocuk olmak)
babasida boksor olan bu veledin acilariyla büyüdük. babasi öldükten sonra dedesine ve ninesine "beni babamin hatiralariyla birakin, gidin basimdan" gibi birseyler deyisi hala aklimdadir,o sahnede ondan cok aglamisimdir.velhasil boksu bize sevdiren ama ayni zamanda kücücük dimalarimizi gereksiz üzüntüyle dolduran bir cizgi filmdi. simdi olsa izler miyim, izlesemde aglar miyim bilmiyorum.
trenlerin camlarına bakıp icindeki insanlari gorerek,gorme yetenegini gelistirme gibi ilginc ozelliklere sahip,severek izledigimiz eski japon cizgi kahramanı.
japonlarin (tabi bu giriş yılları fransızlar ile ortak) butun spor dallarinin cizgi filmini yapacagim, dünya beni hatırlayacak diyerek başlattığı eylemlerin ilklerindendir, ki hatırlanır da..
şarkısı içinde : cenki cenki jan döyoo papiii , diye nakarat geçer.
özet olarak, genki japonca enerjik demektir.
şarkısı içinde : cenki cenki jan döyoo papiii , diye nakarat geçer.
özet olarak, genki japonca enerjik demektir.
annesiz büyüyen bir çocuğun hikayesidir. babasının beş kuruş parası olmaz, genki acıktım der yemek bulur yedirir. kendi üç gün yemek yemeden o yılan suratlı rakibiyle maça çıkmıştı bir keresinde, çok ağlamıştım.
hatırlamak isteyenler için,
--spoiler--
https://www.youtube.com/watch?v=V3kYTzjC9oY&mode=related&search=
--spoiler--
hatırlamak isteyenler için,
--spoiler--
https://www.youtube.com/watch?v=V3kYTzjC9oY&mode=related&search=
--spoiler--
bildiğim tek arabesk tadında çizgi film. babasıyla son kez lunaparka gidişlerini, babasının ölümüne yol açan adama küçük elleriyle saldırıp burnunu kanatmasını hatırlıyorum da, hala gözlerim doluyor. ama büyüyünce p.çleşmişti biraz sanki, tadı kalmamıştı pek.
beni salya sümük ağlatan ilk çizgi (diğeri de aslan kral'dı) fimdir. o da tabii ki genki'nin lunaparkta bankta babası ile otururken babasının öldüğü sahnedir.
uçan sineği yumrukla düşüren bir kahramandı. beni tv karşısında çokokremli ekmeğimi yerken hügnür hüngür ağlatmışlığı vardır.
Hüzün dolu animelerden birisi. Çocukluğumuzda bizleri REMi ile birlikte pek bir ağlatmıştır... (bkz: http://eskicizgifilmlerim.blogspot.com/)
gelmiş geçmiş en kral çizgi filmlerden biridir, çocukluk kahramanımız olmuş boksör bir çocuktur genki, yaşadığı zorluklar tv karşısında an be an içimize işlemiş ve bizi ağlatmıştır.
aklımda kalan en büyük hatıralardan biri olan çizgi filmdir, unutulmazlarım arasında üst sıralardadır. bizi az güldürmemiş, az ağlatmamıştır.
yıllarca süren bir aramadan sonra türkiye de yayınlanan müziğine ulaştığım efsane çizgi film.
https://www.youtube.com/watch?v=il5kk3XjxbY
https://www.youtube.com/watch?v=il5kk3XjxbY
bu müzikli versiyonunu ne kadar aramıştım anlatamam.
genki çoçukluğumun en destansı hikayesiydi. halen aklıma gelir ne kadar sevdiysem.
ama sonunu star tv yayınlamamışmıydı nasıl bittiğini hatırlıyamıyorum bu kadar izlememe rağmen.
genki çoçukluğumun en destansı hikayesiydi. halen aklıma gelir ne kadar sevdiysem.
ama sonunu star tv yayınlamamışmıydı nasıl bittiğini hatırlıyamıyorum bu kadar izlememe rağmen.
Teleon ve Kanal 6 kanallarında yayınlanmış acıklı bir Japon çizgi filmiydi. Boksör olan babası ringde öldürülünce Genki de boksör olup intikamını alacağına yemin etmişti. Sonunda çıkmayı da başardı babasını öldüren adamla ringe.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar