bugün
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı28
- bir bela geliyor32
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi18
- cedidacer6
- burcunu açıklamayan insan12
- gocunun inanılmaz tartışma tekniği9
- hamas7
- sözlükte herkesin birine yavşıyor olması11
- sözlüğün çapkın erkekleri14
- film önerileri10
- tai lung'un yakışıklı olma ihtimali9
- damarlı kol kası fetişi11
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz20
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- kolejle devlet okulunun farkı10
- artık özlemek istemiyorum6
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı10
- 14 eylül 2026 saçımı boyamaya karar vermem11
- liberteryan öğretmen olmak2
- bugün can sıkan şeyler10
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası26
- laf atan erkeklere tepki göstermeyen kızlar6
- sözlükte kim kiminle sevgili7
- bik bik'in mutfağına konuk olmak24
- depresyondaki bir kızla evlenilir mi7
- karması eksi olan bayan yazar6
- sonbaharda yapılacak en iyi şey15
- ismail kartal30
- gocu35
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi9
- sözlük yazarlarının ölüm sonrası tahminleri7
- atatürkün dirileceğine inanan insan9
- bekarlık8
- her derdini içine atan insan5
- spor salonundan hiç fotoğraf paylaşmamış kız6
- evliliğin ne mükemmel olduğunu bilmeyen kerizler7
- enayimiknatisina turşu kargolamak7
- duyusal biri olmak5
- cenap abi10
- g i l d e d l i l y4
- sözlük yazarlarının yelekleri12
- tai lung7
- beni seven var mı aranızda5
- iftira atmak4
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı28
- osmanlının tekrar kurulacağına inanan insan8
- anın görüntüsü25
- sarapci koala hatayi20
- matematikten bile espri çıkarmak4
- anın fotoğrafı22
Yanağımda iki tane barındırdığım çukurumsu şey.
Nedendir bilinmez -sanırım bende de olduğu için- kadın olsun erkek olsun gamzeli insan görünce hemen kanım kaynar. Özellikle erkekte çok sevimli durur böyle sakalın arasından falan çok hoş yani. Gülüşleri de ayrı bir güzelleştirir.
Nedendir bilinmez -sanırım bende de olduğu için- kadın olsun erkek olsun gamzeli insan görünce hemen kanım kaynar. Özellikle erkekte çok sevimli durur böyle sakalın arasından falan çok hoş yani. Gülüşleri de ayrı bir güzelleştirir.
fiziksel özellik yada isim.
bende olan bişey,biri böyle gamzeli olanları kötüleyince içten içe tüh diyorum, ama nerdeyse tanıdığım çoğu insan gamzeli olmayı istiyo yada gamze yi seviyor, ama benim gamzem olduğum bile sadece konusu olunca akla geliyo, önemsiz bişey, gülecek gamzenin yakıtıdır, inşallah yakıtınız daim olur.
bende olan bişey,biri böyle gamzeli olanları kötüleyince içten içe tüh diyorum, ama nerdeyse tanıdığım çoğu insan gamzeli olmayı istiyo yada gamze yi seviyor, ama benim gamzem olduğum bile sadece konusu olunca akla geliyo, önemsiz bişey, gülecek gamzenin yakıtıdır, inşallah yakıtınız daim olur.
güzel kızların aldığı isimdir. istisnasına 1 kere rastladım.
derinin direkt kasa bağlanmasıyla oluşuyormuş,iyi ki de oluyormuş.
bir kas hastaligi derler.
Yanağımda varmış bugün farkettim.
sanılanın aksine bir cilt altı kusurudur. yamulmuyorsam sinirler ile alakalı bir durum, yanak bölgesinde bir gerilme söz konusu olduğundan küçük çöküntüler oluşur. iş bu entry nin başında dediğim gibi bir kusurdur amma lakin ki kurban olayım böyle kusuradır. evet.
miranda kerr gamzesi denen bir olgu daha var ki kendisininden hiç hazetmem, her neyse gamze insanı şirin gösteren minnoş bir masumiyetliktir, anamdan aldığım tek özelliktir velhasıl anamın gamzesi daa güzel.
Bir kıza yakışacak en güzel isimlerden birisidir. Bir de isminin hakkını veren bir yüzü varsa bitirir adamı. istisnalar da olabiliyor tabii. Mesela bir gamze tanımıştım. Yüzü edip akbayram gibiydi amk.
bugün ilk defa yanağımda bulunduğunu görmüş olduğum doku eksikliğinden kaynaklanan çukurlar.
Belde bulunanı inanılmaz tatlı olan seksi şey.
yanaktaki küçük çukurlar ve bir kız ismi.
genelde güzel kızlarda bulunan isim. ayrıca Bel ve yüzde bulunan çukurlara verilen ad.
ilgincdir bu isimdeki kızlar hep fırlama oluyor.
Gamze bazı insanlar gülümsediğinde yanaklarında, alttaki et nedeniyle, oluşan derideki görülebilir çukurdur. Ölü hücrelerden dolayı yanakta çökme meydana gelir.
Gamzeler genellikle toplumlarda çekici bulunurlar. Bebekler sıklıkla gamzelidirler, daha sonra bunlar kasların yaşın ilerlemesiyle birlikte uzamasıyla genelde yok olur veya belirsizleşirler. Sonuç olarak, yetişkinlere göre gamzeler genellikle hoşluk ve masumiyet işaretleridir.
Gamzeler genellikle toplumlarda çekici bulunurlar. Bebekler sıklıkla gamzelidirler, daha sonra bunlar kasların yaşın ilerlemesiyle birlikte uzamasıyla genelde yok olur veya belirsizleşirler. Sonuç olarak, yetişkinlere göre gamzeler genellikle hoşluk ve masumiyet işaretleridir.
omzumda bulunan tatlılık şeysi.
söyleyince omuzda gamze mi olur diyolar ama var işte.
söyleyince omuzda gamze mi olur diyolar ama var işte.
bir gamzelik rüzgar yetecek
ha itti beni ha itecek
uçurumun kenarındayım hızır.
ha itti beni ha itecek
uçurumun kenarındayım hızır.
işi gücü tweet atmak olan kız ismi.
gülerken çenede oluşan çukurcuk demekmiş.
sadece çenede olmayan belde,popoda,yanakta da oluşabilen çukurumsudur.insanı olduğundan daha sevimli yapabiliyor.bel içinse seksiliği paha biçilemez.
finansbank' ın belki de tüm türkiye' de bulunan şubelerinin birinde çalışan en güzel kızının ismi.
edit:nişanlıdır kendisi, dünya ahiret bacıdır ayrıca.
edit2 : entry burda.
edit:nişanlıdır kendisi, dünya ahiret bacıdır ayrıca.
edit2 : entry burda.
şahsıma ve vücuttaki çukurluklara verilen isimdir.
Sonradan ortaya çıkabilen bi şey midir merak edilir. Bilen biri aydınlatırsa bi hayır duasını esirgemem.
beni siktir eden ela gözlü kızın ismi. ayrica sahip olanlarin her fotoğrafta belli etmek icin kicini yirttigi bir hede.
Sağ yanakta bir adet mevcuttur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar