bugün

sayfayı yeniledigimde entrysini gordugum, eskilerden yitip gelen, nerdeki la bu sindi sorusu sordurtan sahs-ı bunye.
(bkz: gorenler gormeyenlere soylesin)**
"ey avea'nın %51 sahibi ''is bankasi'' sana soruyorum. cevap ver kodumunun bankası ne diye sömürürsün öğrenci milletini? bankalar içinde bir düzgün seni bilirdik sen de yaptın yapacağını. kırmaz mıyım ben şimdi o yıllardır sana sembol olan kumbarayı.. " selzenişiyle beni uyklu vaziyette yerlere yatırmıştır...

desteklemekteyim güzel kardeşim...takipteyiz
avea'dan yana dertli yazar.
pazar günkü kpss'ye girmektense evde semirmeyi tercih etmiş tembel bünye...*
sözlük marmara'dan niye ayrıldığını anlayamadığımız, çok üzüldüğümüz, ve tekrar orada görmeyi arzu ettiğimiz yazar amca. *
doğum günün kutlu olsun yazarı.
tanışmasak da doğum günüymüş..kutlu olsun..nice mutlu yıllara..
iyi ki doğmuş başıma bela olmuş yazar kişisidir kendisi. pastasının bana ayrılmış dilimini midesine indirmiştir acısı çıkarılacaktır hele doğum günü bir geçsindir.
dogum gunu kutlu olasıca insan.
doğum gününü içtenlikle kutladığım, değerli ağabeyim, dostum yazar. her şeyin gönlünce olması dileğiyle, saygıyla selamladığımdır.
doğum günü çocuğudur...
sozlukte bayadir gorunmeyen yazar. ayrica di$ci kurbani yazardir.
sözlük oluşumlarından ve bu oluşumlardaki sahte insanlardan sıkılmış insan..
hakan şükür'e kişiliksiz diyebilme gafletinde bulunmuştur. galiba kişilik ölçme makinesini icat etti.
' bildiğin dost ' şeklinde anlatılabilecek, sözlüğe değer veren kaliteli yazar.
edit: hepimizin seçimleri, sonuçta sevdikleri ve sevmedikleri var, onun da sevdiklerini ve sevmediklerini dile getirme hakkı. hakan şükür' ü sevmeyebilir, belki de kötü giden bir maç sonrasına rastladı ilgili entrysi. ben onun adam gibi adamlığından şüphe etmiyorum yine de.
acayip eglenceli muhabbete sahip yazar. severek konusuruyorum. *
çizgi roman sevdalılarının yakından tanıdığı tiplemelerden biridir. pire torbası puik , ve kaptan swing' le birlikte her serüvenleri hala aynı lezzette okunmaktadır.
(#1331902)enttrysine sonuna kadar katildigim yazar. ayrica tebriklerimi gonderdigim yazar. dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar misali en kotuleri girmis birde bu entryisi gs mfyasi bu calisiyor durmuyorlarki mubarek.
bana problem diye seslenen yazar.

birde saolsun canada dry gibi kendiside cok teseli etti beni caylakken .

gamlibaykus:ahahah keske caylak olmsaydin basliklar tam senlik.
wiyp2:uhuhuhuh.

x

gamlibaykus: problem sen niye caylak oldun ya.
wiyp2:bak simdi anlatayim sana.
gamlibaykus:yok anlatma haketmisindir sen kesin.
canada dry:ahahahah.
wiyp2:alacaginiz olsun lan.
başına gelen tüm felaketleri benden bilen yazar kişisidir. ayıptır, yazıktır, günahtır.
''ben gamlıbaykus, sense karnıbahar'' gibi abidik gubidik uyarlamaya sebebiyet verebilme potansiyeli olan nick.*
msn zirvelerinin esprili ve sempatik kisisi. ayrica entrylerini severek okuyorum.
sözünün eri yazar. saygıyla eğiliyorum.
amca lakabını en azından ilhan şeşen'den daha çok hakeden tombik, komik, eğlenceli yazar.
zonguldak doğumlu olduğunu öğrenip mutlu olduğum yazar. bütün gün fotolarımızı çekip kendini feda etmiş, süper fotolara imza atmıştır. sağolsundur, var olsundur..nice zirvelere..ankaraya da bekleriz..
© copyright 2005 - 2026