bugün
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi12
- yazarların en sevdiği sözler6
- 10 temmuz 20265
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi11
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle18
- mantra grubu6
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi10
- kiraz cicegi kolonyasi34
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu8
- midye8
- uzun ilişki sürdürmenin sırları4
- corona sonrası dünya düzeni4
- kürdistan5
- ilk kimin aklına geldiği merak edilen şeyler6
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı17
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- gram altın3
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite6
- 1000 liralık boxer giymek4
- woke kültürü terörü2
- ayakseverlik5
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- menemen4
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak6
- futbol21
- söylemek istenilenler3
- sevilen bilgisayar oyununu üç kelime ile anlatmak2
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- oğlum donat şu masayı4
- tabağında yemek bırakan erkek5
- yazarların en sevdiği meyve3
- johnny sinsin araba vurdurması3
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar9
- erkekte ideal omuz ölçüsü2
- velvet38
- karıştığı her yiyeceğe lezzet katan gıdalar2
- arapça da ben ene diye mi ana diye mi okunur3
- fiat 131 vs peugeot 5042
- düşün ki o bunu okuyor6
- kadın yazarların kavga etmesi11
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- 2026 dünya kupası23
- corona3
- fetöhan pamukçuk2
- fas9
- kokoreç3
- kuran da namazın olmaması21
- fransa6
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
(#44691481) ile kahkaha attırmış yazar.
kendisini şuan tanımıyorum ama tanımadan sevdim , hoş yazar.
Son dönemlerde futbol hakkındaki entrylerini beğenmediğim için bilgisayardan girince, mobil versiyondaki aksaklıktan ötürü, donuza eklemeye karar verdiğim değerli yazar. Kendisini artık okumayacak ve bu durumdan mutlu olsam da bir gün futbolu sadece iki değil tüm renkleriyle sevmesini dilerim.
ing. Kumar.
SUSTURUN ŞU DELiYi.
salakmısınız diyen şu densiz sözlüğe şikayet edilsin.
(bkz: #28211336) heyecandan yazamadı adam yapmayın amk böyle. Yazardır efendim.
yardımsever kaliteli yazar.
cartoon networkte guzel bi cizgi dizi.
(bkz: #23755010) sevr'in proje olduğunu bilmemekte olan yazardır. Resmi tarihin ırzına geçtiği ama atatürk'ün de nutuk'ta belirttiği "proje" ifadesi hiç dikkat çekmez. Sevr bir antlaşma değildir. Sonuç olarak yok ya da var saymak bir anlam ifade etmez.
Daha beğenmediğim yazısı olmayan mantıklı, bilgili olan ve cahillere sokup sokup çıkaran tarzda yazılar yazan yazar.
(bkz: #20077914) tam bir israf. ama ne israfı sözlük yazarlarının hayal gücüne bırakıyorum.
(bkz: ryan o reilly)
(#18213512) sevimli.
(#18012976)
bir birey olarak desteklemek zorunda olmadığın bir siyasi görüşe mensup insanları terörle ilintililendirmek için ne tür bir zihin yapısına sahip olmak gerek acaba?
bilen bilir özellikle beğendiğim entryler hakkındaki görüşlerimi yazarların kendisine direk söylemek gibi bir huyum vardır. beğenmediklerime ise banane der geçerim. genel olarak dini ve siyasi tartışmalardan sözlüğün yaş ortalamasını fark ettiğimden bu yana uzak duruyorum. ya da bu şahsın yazdığı mahiyette troll entrylerine de aldırmam ama bu bir troll entrysi değil.
sevme kardeşim, bende bayılmıyorum hiç bir partiye! ama bunu demeye hakkın yok! kimsin sen? etrafında akp ye oy veren kimse yok mu senin? dur ben cevap vereyim mutlaka vardır. eğer sen samimiysen git onların suratlarına da "siz teröristsiniz, pkk yı destekliyorsunuz!" de bakalım. sıkar.
akıtacak zehrin varsa bu millete karşı (çünkü kusura bakma akp'ye oy verenler de en az chp'ye mhp'ye oy verenler kadar bu milletin evladıdır) en azından konuşmayı öğren!!
not: akp nin politikalarının %60'nı desteklemem. bu yazım tamamen bir insanın iftira atmadaki fütursuzluğuna binaen yazılmıştır.
bir birey olarak desteklemek zorunda olmadığın bir siyasi görüşe mensup insanları terörle ilintililendirmek için ne tür bir zihin yapısına sahip olmak gerek acaba?
bilen bilir özellikle beğendiğim entryler hakkındaki görüşlerimi yazarların kendisine direk söylemek gibi bir huyum vardır. beğenmediklerime ise banane der geçerim. genel olarak dini ve siyasi tartışmalardan sözlüğün yaş ortalamasını fark ettiğimden bu yana uzak duruyorum. ya da bu şahsın yazdığı mahiyette troll entrylerine de aldırmam ama bu bir troll entrysi değil.
sevme kardeşim, bende bayılmıyorum hiç bir partiye! ama bunu demeye hakkın yok! kimsin sen? etrafında akp ye oy veren kimse yok mu senin? dur ben cevap vereyim mutlaka vardır. eğer sen samimiysen git onların suratlarına da "siz teröristsiniz, pkk yı destekliyorsunuz!" de bakalım. sıkar.
akıtacak zehrin varsa bu millete karşı (çünkü kusura bakma akp'ye oy verenler de en az chp'ye mhp'ye oy verenler kadar bu milletin evladıdır) en azından konuşmayı öğren!!
not: akp nin politikalarının %60'nı desteklemem. bu yazım tamamen bir insanın iftira atmadaki fütursuzluğuna binaen yazılmıştır.
(#18012976) halkın yarısının pkk destekçisi olduğunu söyleyen yazarımtrak.
(#17845990) ya bendensin ya onlardan anlayışının uzantısı kişilik.
(#16750985) ya troll yada sergen le messi yi kıyaslayacak kadar kafası güzel yazar.
ramazan bayramını en içten dileklerimle kutladığım, kendisine nice bayramlar dilediğim uludağ sözlük yazarı...
dokuzuncu nesil yazar. hoş gelmiş.
riskli hareket.
(bkz: turkish gamble)
(bkz: turkish gamble)
Gündemdeki Haberler