bugün

/887
rakip takımların şampiyonluklarını, diğer bazı kibirli ve sevimsiz başkanların aksine, tebrik etmeyi bilen asil başkanlara sahip kulüptür. bu da farkıdır.
Aslan yurekli takimim. Yuregimiz sana tutsak baska sevdalara kapaliyiz.
trabzon maçında beraberlik almasını istediğim takımım

yoksa fazla havaya girme gibi bir duyguya kapılıp alınması gereken bazı bölgelere gereken adamlar alınmayabilir gibi gelmekte..
bu akşam trabzonspor a kaybetmediğine şükretmeli...

cidden bu sezon için gördüğüm en aptal performansını izledim takımımın.
trabzonspora karşı aldığı 0-0'lık beraberliğe fazla üzülmediğim takımımdır. kazansaydık bu kötü futbolla bazı şeyleri görmezden gelebilirdik. umuyorum ki kötü futbol düzelir. zaten ilk yarıyı genel itibariyle hem avrupa hem de ligde istediği sonuçlarla bitirdi bu takım.
yakın gelecekte schalke 04'ü tutan yurdum insanlarına gerekli ayarı çekecek takım.
fenerbahçeyi son 3 maçta 2 kez yenip bir kez berabere kalarak fenerbahçeden 2 kupa almış bu kupalardan birini fenerbahçenin mabedi olan saraçoğlunda karanlık bir mayıs akşamı kamera ışıklarında kaldırmış olan takımdır. ve 42 haftadır lig sıralamasında fenerbahçenin geçemediği takımdır galatasaray.
(bkz: TÜRKiYEDE YAŞAMAKTAN NEFRET ETME NEDENLERi)
türkiye'deki futbolun babası..
Leeds united taraftarının unutamadığı takım. kolay degil tabi sen deplasmana gel taraftarın bıçaklanarak öldürülsün. Abdullah ocalan severlerin takımı.
en büyük gol umudu bienvenu olanlar tarafından eleştirilen takım.

bienvenu yahu bu boru değil ki...*
Sow'un Volesinden sonra hala kendine gelememiş taraftarlara sahip takım. Sow diyorum, vole diyorum.
bazı embesillerce 42 haftadır fenerbahçenin üstünde yer alıyor denilen wc kulübü. azıcık beyin olsa bu wc oğlanlarında fenerbahçenin bu sezon 2. haftada lider olduğunu görürler.

aralarından bir embesil götünden bir element uydurur diger embesillerde onu araştırmadan itaat edip papagan gibi tekrarlayıp dururlar.

evinizde kupa kaldırdık derler kendi 100. yıllarında fenerbahçenin kendi sahalarında şampiyon oldugunu şampiyonluk turu attıgını görmezden gelirler.

fenerbahçenin psikolojik üstünlügünü yendik derler galatasarayın küme düşmekten kurtulduğu sezonu saymayıp ondan sonraki 2 sezonu göz önünde bulundursak fenerbahçe 4 galibiyet almışken galatasaray sadece 3 defa kazanmış 3 maçta berabere bitmiştir. bunlar beraberlikleride kendilerine yazmakta sanırım.

çok ilginç bir kulüptür taraftarı ise daha ilginçtir.
fenerbahçeliler tarafından, fenerbahçe'nin yönetimini belirleyebilecek güce sahip takım olduğu iddia edilen kulüp.

ah fatih hoca ne vardı şöyle 3-4 maç daha kazanmış olsaydın da şu aziz ile aykut'u gönderip fenerbahçelilerin hayır duasını alsaydın.

şaka gibiniz fenerli kardeşler.*
türk spor'unun en büyük kulubü. futbolda ve basketbolda şike ile şampiyon olanlar gitsinler parmak emsinler. ali sami yen stadının taksim stadının yerine yapıldığını sanan mal ise az konuşsun. ülker arena açılışında rte'nin bir yerlerini yalayan gazete ilanları verenler, yönetim kuruluna cemaat ve akp adamı dolduranlar iki dakika adam olacak.
Olmadığında türkiyenin en büyük takımının fener olduğu takımdır.
Avrupa kupalarında en çok boy gösteren Türk takımı.
vizyon denen şeyi bu ülke sporuna getiren camiadır..
gs store saldıran itlerin yarattığı karmaşada dükkanı zarar gören fenerbahçeli bir dükkan sahibinin zararını karşılacak olan büyük kulübün diğer adı

http://sozcu.com.tr/zarari-g-saray-karsilayacak.html
Bu sezon, ligi beşiktaş'ın arkasında bitireceğini düşündüren takım. Hocalarının yanlış politika izlediği nettir.

Edit: imla.
şampiyonlar ligi'nde yaptığı geri dönüşü çok az takım yapmıştır. bu bile bu seneden tatmin olmaya yeter.

şimdi önlerinde schalke var. çok zor maç. kimse kendini kandırmasın. geçersek juve gelecek diye biliyorum.

kısacası allah yürü ya kulum derse ve ara transferde enteresan işler yapılırsa galatasaray çok enteresan şeyler yaşatabilir mesela.

finali falan geçtim, çok da ihtimal vermiyorum, ufacık bi belki. ama bir yarı final hali içler acısı olan futbolumuza ilaç gibi gelir.

ezeli rakibi fenerbahçe'ye de kupa yakışır. onlara da samimiyetle bir keşke.
geçen sezonki takım iyi oynuyorsa bu sezon kötü oynuyorsa, önce bir takıma bakarım..

muslera-eboue-semih-ujfalusi-hakan-engin-melo-selçuk-emre-elmander-necati

muslera-eboue-semih-dany-riera-hamit-melo-selçuk-amrabat-umut-burak

bu demektir ki yeni gelen adamlar bi b.ka yaramadığı gibi, geriye götürmüş takımı..

burak yılmaz'ın şampiyonlar liginde gol kralı, ligde de 9 gol attığını düşünürsek, faydalı olduğu aşikar..

gelelim umut bulut'a.. ş.liginde tek gol atamayan umut kardeş, ligde 10 gol atmış.. yalnız umut bulut ve burak yılmaz çift forvet oy-na-ya-maz!

trabzonsporda bile birisi sağ kanatta oynuyordu, genellikle umut bulut..

burak yılmaz- elmander forveti oldugunda, galatasaray'ın geçen seneki hücüm hattının sağlanacağını düşünüyorum..

ortasahada hamit ve amrabat'ın kesinlikle melo ve selçuk'a, emre ve engin kadar yardımı yok.. onların katkısızlığı bu ikilinin verimini de azaltıyor..

hamit beğendiğim bir oyuncu ama çok ağır, temposuz, pres yapamıyor.. hamit 3 maçta bir dribling yapacak diye her maç onlarca gol yemek istemiyorum..

amrabat ayağına hakim ama 3'lü forvet oynanırsa solda oynanayabilir.. 4-4-2 de geriye destek verdiği halde yeterli olamıyor..

defansta riera zaten nekadar oynarsa oynasın sol bek değil.. Danyı semihle uyumlanmaya başladı ama ortasahanın kanatlarının kötü olması onları da etkiliyor..

kısaca; kanatlara 2 adam, forvet arkasına 1 adam alınmalı.. sol bek alınsa ıyı olur..

bunlar ıyı olursa stopere gerek yok..

lig için galatasaray'ın en kötü oynadığı üç maç, karabük, fener ve trabzon maçları..

genel olarak bakınca ilkyarının 45 puanla bitmesi gerekirdi.. hadi diyelim 44..

bence ligde başarısız, avrupada 3 maçta 1 puan alıp gruptan çıktığı için, manchester maçları dahil oyuna hakim olan taraf olduğu için başarılıdır..
sarı+kırmızı=turuncu=enerji
adını, ikinci beyazıt döneminde, yaklaşık olarak günümüz galata semti dolaylarında, enderun'a öğrenci yetiştiren acemoğlanlarının eğitimi için inşa edilmiş saraydan alır. bundandır ki, galatasaray spor kulübü yöneticilerinde, ikinci beyazit sempatisi vardır.
sikip atmıştır

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15561.php
© copyright 2005 - 2026