bugün
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması15
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması8
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası7
- gelecek partisi'nin kapanması11
- üşüyen erkek10
- çocuklarin ve ergenlerin manifest aşkı8
- sözlük yazarlarının kombinleri4
- ketçap aromalı ruffles5
- japonya20
- sağa sinyal verip sola dönmek7
- mal varlıklarınız nelerdir5
- battal gazi5
- selçuk bayraktar'ın siyasete atılması7
- arkadaşlar görüşürüz ben gidiyom2
- ahmet davutoğlu6
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- stackoverflow da geçen saatler2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin14
- gürcistan25
- ctrlx22
- klima çarpması4
- ağlamamak için kendini tutmak12
- sabahın köründe entry giren işsizler3
- kırgızistan8
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması7
- silah çekildiği zaman patlar3
- aslan gibi adam2
- prensesler gibi uyanmak3
- günaydın sözlük uyanın artık2
- kuran da namaz yok21
- hewal ebo18
- geceniz nasıl geçiyor7
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- latin atasözleri6
- çin8
- yazarlara gelen son mesaj2
- geceye bir şarkı bırak17
- lahmacunu elle yiyen kız14
- sabaha bir şiir bırak2
- ilgi isteyen kız16
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı6
- sözlüğün aniden sessizleşmesi5
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- yeni yazarlara öneriler3
- erkeklerden hayır gelmeyeceğinin anlaşıldığı an4
- hikayeyi devam ettir52
- antalya şu an 28 derece4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- nickten isim tahmini yapmak71
ayrılıkçı.
önden, birlik görüntüsü verip arkadan ikiye ayıran.
muzip şey.
önden, birlik görüntüsü verip arkadan ikiye ayıran.
muzip şey.
(bkz: severek izliyoruz)
kadınların g noktasını gösteren harita.
sol teli anlamına gelmektedir.
(bkz: g point)
islamcı geçinen satılık kalem sahibi uşakzadelerin kafa taktığı meta. bir çeşit gündem değiştirme ve halkı yeniden karşı karşıya getirme çabasına alet edilen iç çamaşır.
vatanını satmakta sakınca görmeyen ucuz kalemlerin yeni hedefi, güle güle kullanın...
vatanını satmakta sakınca görmeyen ucuz kalemlerin yeni hedefi, güle güle kullanın...
bir üst modeli g halattır.
bir çeşit kadın donu diyerekten; kendimi tanımlama faslından kurtararak asıl amacıma büyük bir şevkle geçmek istiyorum.
biz dona ne meraklı bir milletmişiz yahu. ne zaman sözlüğe girsem, bir g string furyası almış başını gidiyor. ya düşünüyorum da; tabi yazılacak her şey burada ama bu kadar kafa yormak gerekli mi bunu tartışmak isterim. yani alt tarafı insan icadı bir iç çamaşırı.
tamam bazı delikanlılarımızın içini gıcıklayabilir, fantazilerini süsleyebilir. lakin bunu dallayıp budaklandırıp her başlığın içine sokmaya ne gerek var? gece rüyalarını süsleyen cisimler niye hep bu sol tarafta yer alsın ki?
dişi yazarlarımız da öyle.. giy sen canım benim, rahat rahat giy. kıçının derdi sana kalsın ama..
ee; bende konuyu böyle uzatarak gereksiz bir anlam yükledim ama ne yapayım tutamadım kendimi. içimde kalacağına burada yazılı olsun. neyse... son olarak şunu söylemek isterim ki; aklınızı ve dötünüzü kollayın arkadaşlar.*
biz dona ne meraklı bir milletmişiz yahu. ne zaman sözlüğe girsem, bir g string furyası almış başını gidiyor. ya düşünüyorum da; tabi yazılacak her şey burada ama bu kadar kafa yormak gerekli mi bunu tartışmak isterim. yani alt tarafı insan icadı bir iç çamaşırı.
tamam bazı delikanlılarımızın içini gıcıklayabilir, fantazilerini süsleyebilir. lakin bunu dallayıp budaklandırıp her başlığın içine sokmaya ne gerek var? gece rüyalarını süsleyen cisimler niye hep bu sol tarafta yer alsın ki?
dişi yazarlarımız da öyle.. giy sen canım benim, rahat rahat giy. kıçının derdi sana kalsın ama..
ee; bende konuyu böyle uzatarak gereksiz bir anlam yükledim ama ne yapayım tutamadım kendimi. içimde kalacağına burada yazılı olsun. neyse... son olarak şunu söylemek isterim ki; aklınızı ve dötünüzü kollayın arkadaşlar.*
beyaz pantalon altına giyilmesi farz olan iç çamaşırı.
itiraf.com kadınlarının vazgeçilmezidir.
insanı isyankar olmaya iten bir nedendir.
"bu g string i çıkaranların allah belasını versin"
hayliçoşkunbirarkadaş/gediklitaş2005
"bu g string i çıkaranların allah belasını versin"
hayliçoşkunbirarkadaş/gediklitaş2005
iç çamaşırından ziyade "ip çamaşırı" olarak anılması gereken don..nam-ı diğer `kıça kaçan..
(bkz: g noktası)
tanganın bir üst modeli.
ikame ürünü olan tanganın papucunu çokdan dama atmış en bi faideli ve kullanışlı iç çamaşırı.
kendileri, tanımlanamayan bir güruh tarafından inadına ve anlamsız bir şekilde "ahlaksızca" damgası yemektedir. ilginç tabi. evet!
(bkz: evet diyerek entryi bitirmek)
kendileri, tanımlanamayan bir güruh tarafından inadına ve anlamsız bir şekilde "ahlaksızca" damgası yemektedir. ilginç tabi. evet!
(bkz: evet diyerek entryi bitirmek)
pozisyonu iyidir, çok iyi araya kaçar ve gündemi oluşturur.
iki yanağı birbirinden ayıran...
hatunların vazgeçemediği, erkeklerin bu vazgeçemeyişten hoşnut olduğu, kışkırtıcı don.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar