bugün
- hikayeyi devam ettir54
- sokakta kavga teknikleri16
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak14
- çekirge7
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- 31 yaş sendromu5
- mezoterapi11
- sözlük yazarlarının saatleri10
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- arkadaşlar bakar mısınız28
- üç harflilerden korkmak6
- 32 yaş sendromu3
- arkadaşlar iyi geceler4
- nickten isim tahmini yapmak72
- enteresan neden kavga yok6
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- zetina dikiş makinası2
- geceye bir şarkı bırak14
- kavganın kazananı yoktur6
- pişi olsa da yesek3
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak8
- tai lung26
- flörtün ev adresinizi öğrenmesi3
- çıplak ayakla hamam böceğine basmak3
- kürk giyen erkek6
- aradığınız hiçbir şeyi bulamadığınız büyük şehir3
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- sedef adası4
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- adalarda bisiklet sürmek4
- türklerin islama göre yaşamaması5
- evreşe yollarını dar olmaması4
- uyumayın konuşalım6
- yeni parti48
- uysaljakoben17
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- sevgilinin bir vuruşta soğanı ikiye yarması3
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- ilk buluşma3
- vakıf üniversiteleri3
- tekne turu11
- türk kızlarına bir öğüt bırak5
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- kızılcık şerbeti yeni fatih2
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- çıplak ayakla lego parçasına basmak2
yazılarını beklediğimiz yazar.
sözlükte olması gereken kişilerdendir. sağlam yazardır, onurlu yazardır. böyle kişilerle yazmak hep güzel olmuştur benim için.
#11694024 olayı tersinden çözmüş yazardır.
dönüşünü şampanyayla yıkayarak kutlayacağım yazar.
bir de şöyle bir sürpriz parti olabilir. şarkı armağanım olsun. duygularımı çok güzel anlatıyor. *
https://www.youtube.com/watch?v=hOv3bAWZhfM
bir de şöyle bir sürpriz parti olabilir. şarkı armağanım olsun. duygularımı çok güzel anlatıyor. *
https://www.youtube.com/watch?v=hOv3bAWZhfM
kendisine gani gani sitem etmek istediğim istanbul a temelli dönüş yapacak olan güzeller güzeli bağyan yazar.evet ona 'adi karı' dedim.ama bir sor sözlük niye dedim? bana istanbul a yolun düşerse haberim olsun demiştir çünkü.yahu bunca zamandır aynı şehirdeydik de niye görüşmedik? ve evet şöyle yoğun bir soul jazz olayına girip de olayı zirvede bıraksak pek bir şukela olur.
evet efenim, öyle müthiş insandır ki kendisi, doğum gününde aldığımız pastayı bile kesemez, bana yaptırmaya çalışır, o kadar beceriksizdir. bir de benimle dalga geçerler, vay efendim bıçağı nasıl tutuyormuşum. kendisinin nasıl tuttuğunu görseniz kaçarsınız, hatta nasıl tutamadığını görseniz kaçarsınız. her an bir yerinize saplayacak gibi tutuyor psikopat.
ilerleyen saatlerde içip içip sarhoş olduğunu, bana sarkıntılık ettiğini söyleyip rezil etmek istemezdim ama gittiğimiz mekanda yeterince rezil olduk zaten. bir de tutturdu balon diye. ağlıyor sızlıyor zıplıyor, durduramadık. yan masalardan sürekli kınayan bakışlara maruz kaldık. neyse ki mekan sahibi anlayışlı çıktı da halimize bakıp acıdı, kovmadı. baktı çocuk avutuyoruz, sustu adamcağız.
sanırım hediyenin ne olduğunu anlamaması da sarhoşluğundan. kafa yerinde değil ki naapsın.
5 senede bir atlasın yaşı, küçüğüm kalsın hep. *
ilerleyen saatlerde içip içip sarhoş olduğunu, bana sarkıntılık ettiğini söyleyip rezil etmek istemezdim ama gittiğimiz mekanda yeterince rezil olduk zaten. bir de tutturdu balon diye. ağlıyor sızlıyor zıplıyor, durduramadık. yan masalardan sürekli kınayan bakışlara maruz kaldık. neyse ki mekan sahibi anlayışlı çıktı da halimize bakıp acıdı, kovmadı. baktı çocuk avutuyoruz, sustu adamcağız.
sanırım hediyenin ne olduğunu anlamaması da sarhoşluğundan. kafa yerinde değil ki naapsın.
5 senede bir atlasın yaşı, küçüğüm kalsın hep. *
doğum günü kutlu olasıca yazar. fankidir o. *
iyi ki doğmuş, güzel bir günde doğmuş ayrıca.
tanımadığım, bu yüzden de doğumgünü şeyimde olmayan yazar.
bana ne lan? töbe töbee. *
bana ne lan? töbe töbee. *
doğumgünü çocuğuymuş meğerse. lol.
iyiki doğdun canım kuzenim.
iyiki doğdun canım kuzenim.
doğum gününü renkli ışıklar altında, ıslak ıslak öperek, havai fişeklerle, balonlarla, pembe yıllar dileyerek kutladığım yazar. Yirim.
harbiden doğum günü çocuğuymuş. kutlu olsun...
sazan avı değilmiş lan. çekinmeyin.
sazan avı değilmiş lan. çekinmeyin.
doğumgünü çocuğuymuş meğerse. kutlu ol.
aklımı başımdan, beni benden alan yazar. kolonyayı ve o yanındakini çek aramızdan, ben sana bohçamı alıp gelirim.
ne oldi rengin soldi moduna girmiş diye duyum aldığım yazar. Hüzünlendim gece gece *
güzel yazar, güzide yazar, özgür yazar, mantıklı yazar. öperim onu.
7. nesil kaliteli bir bayan yazar. severiz kendisini.
bayılıyorum nasıl denir! böyle denir; ba-yı-lı-yo-ruuuuuuuuuuM' ona... insan böyle mi güzel güler; insan böyle mi bi insanı yıkım yıkım eder, insan böyle mi dans eder, insan bi insana kıyar da böyle mi kadınsı olur; insan insana kıyar da bu kadar güzel olmaz beya! olamaz beya! ama tanrım yapmış; olmuş.
http://www.cesmes.fi/pallo.swf
paylaştığı şu sikindirikle, an itibariyle hayatımı zikmiş yazardır. hastalık gibi lan.
paylaştığı şu sikindirikle, an itibariyle hayatımı zikmiş yazardır. hastalık gibi lan.
beni hayırlı bir haberle sevindirmiştir kendisi. mutluluklar diliyorum.
(bira borcu duruyor. belki kutlama yaparken öder borcunu)
(bkz: oğlan bizim kız bizim)
(bkz: tey tey tey)
(bira borcu duruyor. belki kutlama yaparken öder borcunu)
(bkz: oğlan bizim kız bizim)
(bkz: tey tey tey)
pek bir şey yazmayacağım ama duramadım. yazmadıklarımı da o biliyor zaten.
ıssız adam aynı ben tribine girsem onu bile çeker galiba. gecenin bunaltıcı, depresif, sıkıcı havasını biraz olsun silebildiği için müteşekkirim kendisine. orta-uzun vadeli mütevazı planlar yapmanın ne güzel bir şey olduğunu gösterdi bana.
unutmasın ben geri dönene dek, bu gece ettiğimiz sözü;
haftasonu dedin mi dünya bizimdir artık.
ıssız adam aynı ben tribine girsem onu bile çeker galiba. gecenin bunaltıcı, depresif, sıkıcı havasını biraz olsun silebildiği için müteşekkirim kendisine. orta-uzun vadeli mütevazı planlar yapmanın ne güzel bir şey olduğunu gösterdi bana.
unutmasın ben geri dönene dek, bu gece ettiğimiz sözü;
haftasonu dedin mi dünya bizimdir artık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar