bugün
- sözlükler arası savaş çıksa7
- çay içen kız8
- ütü12
- çaya şeker atan erkek4
- latte içen erkek4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
- oralet içen erkek3
- en gey özelliğiniz3
- placebo dinleyen erkeklerdeki hafif gaylik2
- mehdi nereye inecek sorunsalı2
- tavada yumurta yapmak2
- kadınların erkeklerin götlerine bakması2
- iq düşüren şeyler3
- sözlü kızları cinsel ihtiyacını nasıl karşılıyor3
- zaman2
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu3
- sevda gazozcusu2
- uludağ sözlük çeteleri9
- anın fotoğrafı14
- tinder'ı mastürbasyon için kullanmak2
- ütü ile yemek yapmak3
- gocu bak bi5
- sözlük yazarları nerede sorunsalı4
- aylık 423 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- en boktan on yıl7
- çabasız şıklık3
- yazılım öğrenmeye yeni başlayanların ortak hatası2
- akşam esintisi3
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- beyler çok acil bakar mısınız4
- 2 ağustos 2026 kim milyoner olmak ister programı3
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor4
- saat2
- davetsiz misafir2
- patates kızartması2
- demokratik sol parti3
- altın oran kaş3
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye2
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- türkiye de fiyatların çok uygun olması2
- dede torun ilişkisi2
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- red flag erkek listesi9
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- menemen9
- yüksek sesle gülmek6
- kuran ı kerim meali4
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- 2028 yılında ak partiye oy verecek yazarlar2
muhteşem bir keskin nişancının olduğu filmdir.
fullmetal alchemist'i hatırlatan nicke sahip 5. nesil yazar.
(#4607997)
uzun yazıları kısa okumak gibi göz gezdirme tarzında geçen bir insan olmama rağmen yazdıklarıyla gerçekten beni büyülemiş ve uzun yazıları okuma sabrı kazandırmış yazar.
uzun yazıları kısa okumak gibi göz gezdirme tarzında geçen bir insan olmama rağmen yazdıklarıyla gerçekten beni büyülemiş ve uzun yazıları okuma sabrı kazandırmış yazar.
karma puanı için oy isteyen yazardır. verdim gitti anasını satayım.
stanley kubrick hayranı olduğunu düşündüğüm yazar.
80 li yıllarda çekilmiş, vietnam savaşını konu alan güzel bir film.
üstelik 5. nesil yazarlarımızdandır...
üstelik 5. nesil yazarlarımızdandır...
(#16259126)
klasik sabit fikirli bir ateistten fazlası beklenemezdi zaten. ezan sesini ya da bazı dini ritüelleri bu kadar ajite ederek sanki gırtlağına bıçak dayandırılan bir tavuk gibi ötmek mantıksız ve aptalca bir tutumdur. siz değil misiniz ki inanç özgürlüğü ya da inanmama özgürlüğünün kavgasını yapan, ötekileştirilmemenin davasına tutuşan, ee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, dostum, senin o her seferinde referans aldığın avrupa'da git ben çan sesi rahatsız ediyor de, oyarlar seni anladın mı? diyecesin ki o adamlar haftada bir çan sesi duyuyor, ezan beş vakittir, e napalım din bu topraam sen rahatsız oluyosun diye genelin hakkına tecavüz etmek insanlık dışı bir durum senin hayrına ezanı pazar gününe mi aldıralım sadece.
ezandan rahatsız olmaman için sana bilimsel bir öneri benden gelsin. önce yastığı al, kafanı fikren kuma sokmuşsun zaten, bunu yapman zor değil senin için, sonra kafanı yatağa daya, yastığı iyice bastır. tamam, sorun çözüldü ha bir de dağdan gelmişsin bağdakini kovmaya kalkma ki adamdan saysınlar, azınlığın hakkı için çoğunluğun hukukuna tecavüz eden ve o haklardan rahatsız olan bilimsel dogmatizma ile uyuşturulmuş zihinlere yazıklar olsun! hayırlı sahurlar tavşan kardeş.
edit: (#16260068) şunu da tüy niyetine ortaya dikeyim, sen dükkanı aç topraam, siftah bizden bereketi allah'tan, ha pardon, allah demek yasak dimi, nede olsa ateist club. neyse ilk biralar sendense geliriz artık. allah selamet versin bu arkadaşa, güzel kafası varmış, güle güle kullansın.
el edid:
--spoiler--
edit: sizi gördüğüme mutlu oldum. düşümcemde yanılmadığımı kanıtlmaya devam edin (hoşgörü) ve eksileyin. umurumda mı sanki?
--spoiler--
bir de hoşgörüden bahsetmezler mi, tuzlayalımda kokma be kurban.
klasik sabit fikirli bir ateistten fazlası beklenemezdi zaten. ezan sesini ya da bazı dini ritüelleri bu kadar ajite ederek sanki gırtlağına bıçak dayandırılan bir tavuk gibi ötmek mantıksız ve aptalca bir tutumdur. siz değil misiniz ki inanç özgürlüğü ya da inanmama özgürlüğünün kavgasını yapan, ötekileştirilmemenin davasına tutuşan, ee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, dostum, senin o her seferinde referans aldığın avrupa'da git ben çan sesi rahatsız ediyor de, oyarlar seni anladın mı? diyecesin ki o adamlar haftada bir çan sesi duyuyor, ezan beş vakittir, e napalım din bu topraam sen rahatsız oluyosun diye genelin hakkına tecavüz etmek insanlık dışı bir durum senin hayrına ezanı pazar gününe mi aldıralım sadece.
ezandan rahatsız olmaman için sana bilimsel bir öneri benden gelsin. önce yastığı al, kafanı fikren kuma sokmuşsun zaten, bunu yapman zor değil senin için, sonra kafanı yatağa daya, yastığı iyice bastır. tamam, sorun çözüldü ha bir de dağdan gelmişsin bağdakini kovmaya kalkma ki adamdan saysınlar, azınlığın hakkı için çoğunluğun hukukuna tecavüz eden ve o haklardan rahatsız olan bilimsel dogmatizma ile uyuşturulmuş zihinlere yazıklar olsun! hayırlı sahurlar tavşan kardeş.
edit: (#16260068) şunu da tüy niyetine ortaya dikeyim, sen dükkanı aç topraam, siftah bizden bereketi allah'tan, ha pardon, allah demek yasak dimi, nede olsa ateist club. neyse ilk biralar sendense geliriz artık. allah selamet versin bu arkadaşa, güzel kafası varmış, güle güle kullansın.
el edid:
--spoiler--
edit: sizi gördüğüme mutlu oldum. düşümcemde yanılmadığımı kanıtlmaya devam edin (hoşgörü) ve eksileyin. umurumda mı sanki?
--spoiler--
bir de hoşgörüden bahsetmezler mi, tuzlayalımda kokma be kurban.
(#16891361) ciddi anlamda kavram karmaşası yaşadığını düşüdüğüm yazar. mantık üzerinde çalışmasını tavsiye ederim, felsefeyle ilgilenmel tek başına yeterli bir nosyon değildir, mantık kuramlarına davet ederim, çünkü rte'nin dana eti yemesi ile hinduların buna karşı ayaklanma eğilimini, hz.peygamber'e, onun tabiri ile ''muhammed'e'' edilen hakaret sonrasında ortaya çıkan tepkilerin mantıksal! bağlamda hiçbir farkı yokmuş! ilginç...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar