bugün
- sözlük kızlarının kekleri24
- hintlilerin savaşırken inek inek diye bağırması5
- kürdistan8
- baba oğul bisiklet5
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması4
- kefir patlaması3
- dantelli sütyen takan erkek12
- peynir helvası5
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek6
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- ölümsüzlük var4
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- şeriatçıların ateist apo yu sevmesi2
- sözlükte ki gay başlıkları5
- sen dost ararsan koş mevlana ya5
- sözlükten kız kaçırmak2
- türk açılımı5
- neme lazım diyen erkek6
- yesene beni diyen kız9
- etli biber dolması3
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
- dindarların çoğunun fakir olması7
- erkekle kadının arkadaş olması5
- bugünün cumartesi günü olması2
- uludağ sözlük ün bugları3
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- ayı dövmenin aslında zor olmaması12
- islamda namaz yoktur37
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- ölümden korkuyor musunuz17
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam3
- kekini yerim senin diyen erkek3
- mehdi'nin türkiye'yi en ileri götüreceği gerçeği3
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- betray me masklavi frank lucas kerhaneci yagmurcu4
- filenin sultanları'nın siklenmemesi4
- sütyen kelimesindeki süt3
- allah ım verdiğini kimse engelleyemez2
- soğan çuvalını sırtlarken sevgiliye yakalanmak2
- festivalde iskender kapışan sözlük erkeği2
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması3
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- renault toros4
- klip çekmesinler diye boş fabrikaya köpek bağlamak3
- bir lahmacuncunun yapabileceği en kırıcı hareket3
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- sözlük yazarlarının ödediği kira bedeli2
- intihar düşüncesi7
hoşgelmiş eski dost, şahane insan. şu hayatta, iyi ki tanımışım dediğim...
karmasıyla başı dertte olan yazar.
zannederim ki karmasından başka sorunları da olan bir yazar.
#5232816 entrysinde nikahsız bu işi yapan herkes orospudur gibi bir cümleyi kurabilmiş. kendisine sormak isterim, biz ne oluyoruz, hani nikahsız bu işi yapan erkekler, pezevenk mi?
yazık...
#5232816 entrysinde nikahsız bu işi yapan herkes orospudur gibi bir cümleyi kurabilmiş. kendisine sormak isterim, biz ne oluyoruz, hani nikahsız bu işi yapan erkekler, pezevenk mi?
yazık...
fuck of dictionary diyen adamdır. troll de diyoruz kendi aramızda biz bu arkadaşlara. yalnız kırk yıllık geyiklerle insanları tavlıyor ya o da azıcık da olsa zeka kırıntısı olduğunu gösterir.
küçük boy nurcu, kitap * kurdu. dikkat çekme telaşında islamcı. cahilliğini; cehaletini yayarak saklamaya çalışan karanlık sevici, karanlık ensesti büyük boy nurcuların muavini. gönlünü, kalbini, yüreğini insanlığa, barışa, kardeşliğe kapatmış proto cihat özlemleri içinde arap dili fetişisti.
"ezan ı 18 yıl türkçe okutanlar" başlığındaki entirileriyle dehşete düşürmüş yazardır.
konulara, neyzen tevfik edası ile yorum getiren yazar. kısaca, ' ben göte göt derim arkadaş! 'çılardan.
türkçe aşığı çok bilmiş borozan. bakın ne yazmış:
--spoiler--
bir takım konularda artık şöyle şeyler duymaya başladık,
"ulan türkçe olimpiyatları yapıyoruz, dünyaya türkçe ögretiyoruz, shopping fest gibi kavramları kullananlar var bu nası iş?"
daha çoğaltılması muhtemel homurdanmalara neden olmaya başlamıştır bu olimpiyatlar, bugün okudugum başka bir yazar bunun nasıl desteklenmesi gerektigi ile ilgili bir yazı kaleme almıştı, bu diyordu, bazı insanımızın okullarda yaptıkları çabaların sonucu, biz bunu nasıl dünyaya şamil hale getiririz, yazarlarımızı bu yoldan nasıl dünyaya tanıtırız, diyordu.
abdurrahman dilipak ise bunun olimpiyatların türkçe sinema, türkçe kitap. türkçe yazılmış tiyatro eserleri festivalleri ile desteklenmesi ile bunun dünyaya şamil hale getirilecegi, ülkemizin sanatta bu yolla ilerlemeler kaydedecegini belirtiyordu.
vesayet bitti, vatan evlatlarının hiç te yobaz olmadıkları bilakis sanatın ve siyasetin aslında piçlerin baskısı ile geri bırakıldıgının bir kanıtı degil mi? vatanından uzak hocanın açıklamalarını bugün radyoda kendi agzından dinledim, bir takım satılmış orospu evlatları yüzünden vatanına yine dönmeyecegini belirtiyordu, yazık bu güzel ülkeye ve onun garip bırakılmış evlatlarına...
--spoiler--
(#15848711)
imdiiiii bu satırları yazan vatandaşın nickine baktım. "fuckup dictionary" hımmmm dedim. sonrasında ise bir araba laf söyledim. ama buraya yazmam uygun olmaz.
--spoiler--
bir takım konularda artık şöyle şeyler duymaya başladık,
"ulan türkçe olimpiyatları yapıyoruz, dünyaya türkçe ögretiyoruz, shopping fest gibi kavramları kullananlar var bu nası iş?"
daha çoğaltılması muhtemel homurdanmalara neden olmaya başlamıştır bu olimpiyatlar, bugün okudugum başka bir yazar bunun nasıl desteklenmesi gerektigi ile ilgili bir yazı kaleme almıştı, bu diyordu, bazı insanımızın okullarda yaptıkları çabaların sonucu, biz bunu nasıl dünyaya şamil hale getiririz, yazarlarımızı bu yoldan nasıl dünyaya tanıtırız, diyordu.
abdurrahman dilipak ise bunun olimpiyatların türkçe sinema, türkçe kitap. türkçe yazılmış tiyatro eserleri festivalleri ile desteklenmesi ile bunun dünyaya şamil hale getirilecegi, ülkemizin sanatta bu yolla ilerlemeler kaydedecegini belirtiyordu.
vesayet bitti, vatan evlatlarının hiç te yobaz olmadıkları bilakis sanatın ve siyasetin aslında piçlerin baskısı ile geri bırakıldıgının bir kanıtı degil mi? vatanından uzak hocanın açıklamalarını bugün radyoda kendi agzından dinledim, bir takım satılmış orospu evlatları yüzünden vatanına yine dönmeyecegini belirtiyordu, yazık bu güzel ülkeye ve onun garip bırakılmış evlatlarına...
--spoiler--
(#15848711)
imdiiiii bu satırları yazan vatandaşın nickine baktım. "fuckup dictionary" hımmmm dedim. sonrasında ise bir araba laf söyledim. ama buraya yazmam uygun olmaz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar