bugün
- ctrlx abla11
- antipanik6
- nervio abla6
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem14
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- nick değiştiren yazarlar5
- sözlüğün en güzel kız yazarı6
- sözlüğün abazalarla dolması5
- çok osurmak4
- irem3
- cilgincapkin7
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- kitap okuyan erkek10
- online listesi yine gelecek mi3
- sedat pekmez adam mıdır5
- sedat pekmez11
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- erkeklerin fetişleri8
- oytunkaran ı özlemek3
- sude2
- üniversite okumak5
- cilgincapkin2'nin sarı teker olması2
- düğününde piste çıkıp kant tan bahseden felsefeci2
- ismet gurbuz'un 7 erkek gücünde olması2
- sahildeki dondurma2
- anne babanın bahçeye domates patlıcan hıyar ekmesi2
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- birader yazarlar biraderdirler3
- silvermist8
- hem ayranım döküldü hem de kötü şeyler oldu4
- ktç'ye öfkelenmek3
- sudekiray benimle evlenir misin2
- kendinden korkmak3
- ai analiz10
- savaş ve barış2
- aylık 331 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- hiçbir şeyin zevk vermemesi4
- bok kokusunu sevmek5
- reha muhtar denince akla gelenler6
- gocu29
- en iyi erkek mesleği4
- geri bas lan2
- tayt erkeklerin yaşam sevincidir2
- sözlükteki kuşak çatışması7
- ahmet sezer bey5
- 27 bin başlık açmış yazar2
- gocu buraya bak koçum3
- kartoncu abi2
an itibariyle şahsıma sorulan beni sevmeni istiyorum adlı bir soru yüzünden kim ulan bu triplerine girmemi sağlayan sitedir.
şimdi açtım bende nedir bu bende merak ettim. öğrenince anlatırım.
bu sitenin en ikiyüzlü insanları anonim soru kısmını açık bırakıp, oradan sorulan bazı sorulara cevap vermeyenlerdir. gerekirse küfür et ama cevap ver güzel kardeşim.
bi süre bakmayınca saçma sapan soru bikiriyor sizin için eğlenmiyor değilim.
mala bağlamış olan site.
Varolan ve facebook ile zaten entegre olan hesabımı kullanmaktan vazgeçip; o facebook hesabı ile 0'dan başka bir hesap ilişkilendirmeye çalışıyor. 0'dan yeni açtığı hesabı dondurmama rağmen ne zaman formspring'e girsem, facebook açık olduğu için onu tanıyor ve dondurulan hesabımı açmamı öneriyor. Asıl hesaba üye adı ile giriş yaptığımda da, zaten hali hazırda varolan facebook hesabımla ilişkili olduğu gözüküyor. hey allahım ya.
Varolan ve facebook ile zaten entegre olan hesabımı kullanmaktan vazgeçip; o facebook hesabı ile 0'dan başka bir hesap ilişkilendirmeye çalışıyor. 0'dan yeni açtığı hesabı dondurmama rağmen ne zaman formspring'e girsem, facebook açık olduğu için onu tanıyor ve dondurulan hesabımı açmamı öneriyor. Asıl hesaba üye adı ile giriş yaptığımda da, zaten hali hazırda varolan facebook hesabımla ilişkili olduğu gözüküyor. hey allahım ya.
sırf merakımdan dolayı açtığım, bi numarasının olmadığını anlayıp, bir daha da girmediğim site.
yakında yakınlaşacağım zamazingodur.
var bunun da bir dümeni ama anlamadım gitti.
yakında satacağım zamazingodur.
o değil de, bi'de oraya buraya bana sorun diye linklerini koyuyorlar sonra sorunca da artiz artiz cevaplar veriyorlar, çok gülüyorum ilahi onlar.
formsspring sayfalarının gereksiz olduğunu savunan insan tümcesidir sözlüğe yaz ağbicğim formsring sayfasına yazacağına bir konuyu diiyebildir bu insan!
Edit başlık başıma kalmış ben böyle düşünmüyorum...
Edit başlık başıma kalmış ben böyle düşünmüyorum...
http://www.formspring.me/atikakrc
edit:eksileyn ibneler benim de sayfam var formsprinde..
eksileyeceğinize savunsanıza...
edit:eksileyn ibneler benim de sayfam var formsprinde..
eksileyeceğinize savunsanıza...
Abazanların merak edip soramadığı soruları sormalarına yarayan gereksiz aparat.
tamamen kızların egolarını tatmin etmek için kullandıkları site. nedense facebook hesabımda o kadar az arkadaşım olmasına rağmen kızların sürekli " SORR sıkldım!!! , sorsana!!! , hadi sor bişeylerrr " gibi formspring hesaplarını paylaşmalarıyla karşılaşıyorum. allah bizi bu manyaklardan korusun.
arkadaşımın anonimden yaptığı hoş sürprizle daha çok sevdiğim hede.
ne sorarlarsa cool cevap vermece.
afedersiniz yarrak gibi bir şey arkadaş. "slm nbr?" diye soru soruluyor la. "slm nbr?" ne lan? onu soracağına hiç muhatap olma daha iyi.
ahiret sorularının sıkça sorulduğu, kızlarında abuk sabuk cevaplar verdiği, genelde de erkeklerin, kızlara sorular yönelttiği popüler kültürün parçalarından biri olan naçizane bir sosyalimsi sitedir efendim.
gereksizdir. insanlar eğer bir dertleri varsa yüzünüze söylesinler.
canımın sıkıldığı her akşam burdan ya da ekşiden bir kişinin sayfasına rastgele anlamsız bir soru soruyorum.*
çok tutulan ama benim sevemediğim oluşum.
zaten soru sorulduğunda cinleri tepesine gelen bir bünyeye sahipken kullanmamam gereken, bir gereksiz site.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar