bugün
- bana onu sormayin tatlışlığı10
- bana onu sormayin14
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak6
- sözlük yazarlarının engellediği yazar sayısı6
- iltica27
- yarragi olan adam8
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları8
- game of thrones taki kerhaneci12
- patlak tekerleğe bijon anahtarı uzatmak3
- doğum yapmanın hücreleri 11 yıl yaşlandırması4
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi11
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak5
- sizi sözlükten soğutan yazar gerçek dostunuzdur6
- cevheri güven3
- fon vurgunu akpli seçmene nasıl anlatılıyor3
- fatma betül sayan kaya51
- sarapci koala hatayi4
- gulmekicinyaratilmis2
- fal bakabilen dünyalar tatlısı yazarlar11
- ingiliz valisi ile gizlice buluşan cb adayı ekrem5
- yasin kol8
- kemalistler iktidar olursa yapacakları ilk icraat10
- yobaz kudurtan kıyafetler6
- ruh hastalarını donuzlamak2
- silvermist15
- sözlükte sevmediğiniz yazar6
- efsane olmuş replikler2
- chp'li cb adayının çin de fuhuş'tan yakalanması5
- ak parti'nin halk düşmanı uygulamaları top 54
- rachel teller2
- sizi kiskandiğini tespit ettiğiniz yazarlar4
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- ak partililerin apoya villa yaptırması11
- türk dizileri bizim için yapılmıyor5
- 60 yaşında diskoya giden adam7
- sözlük kızları göreve7
- keşke benim olsa denilen şeyler8
- 6 ekim 20262
- gammaz sözlük kızları3
- cemil tugay akp'ye katılırsa olacaklar3
- omzunda teyple gezen efsane nesil4
- göksel arsoy4
- usual emmi gel bakalım buraya7
- yogartiksen11
- trafik4
- trafik lambası4
- fatma betül sayan kaya'nın tapu zengini olması2
- ama kent uzlaşısı ve yeni parti tüzüğü8
- sabahları nefret edilen şeyler16
esasen otomobil değil kamyonet sınıfında olan araç. en güzel tarafı yan aynalarının altındaki küçük aynalar sayesinde kör noktayı gösterebilmesidir. 1.8 tdci motorlu versiyonu performans bakımından sınıfında caddy dışındaki araçlara toz yutturur.
Rahatlık açısından pek bir şeye benzememektedir. Ayrıca yakıt tüketimi fazladır.
ön yolcu koltuğunun altındaki çekmece, sigara vs mühimmat saklamak için birebirdir.
güzel ülkem türkiye'nin her ilinin her ilçesinin her caddesinin her mahallesinin her sokağını süsleyen kamyonet benzeri araç. polis teşkilatı da çok sayıda connect kullanmaktadır. çok seviyoruz lan seni.
iddiaların aksine ikinci el piyasası emsallerine ve kendi sınıfındaki diğer araçlara göre oldukça iyidir. Az yakıt, yüksek performans, sağlamlık bu araçta mevcuttur. Beğendiğim ticari arabalardan biridir.
amerikan yollarinda gorulmeye baslayan turk mali ticari arac.
yukardaki entrylerde hayvani yakit tuketiminden soz edilmis ama ford bunu amerika'ya "az yakan modeller de sunalim piyasaya" mantigiyla getirdi ki amerikan pick uplarinin nasil hayvani oldugunu varin siz anlayin artik.
görsel
yukardaki entrylerde hayvani yakit tuketiminden soz edilmis ama ford bunu amerika'ya "az yakan modeller de sunalim piyasaya" mantigiyla getirdi ki amerikan pick uplarinin nasil hayvani oldugunu varin siz anlayin artik.
görsel
almanya, brazilya, polonya, ingiltere, fransa, avustrulya, avusturya, ispanya, vs.. dünyadaki bütün ülkelere satılan bir araçtır.. güzel araçtır, fiyatına göre çok güzel bir araçtır...
ABD'de boston polis departmanı tarafından, taksiye uygunluk belgesi almıştır.
Ford Transit Connect Taksi modeller 2.0 litre hacimle, daha önceki V8 motorlu otomobil taksilere oranla %30 daha çok yakıt tasarufu olması sebebiyle tercih ediliyor. Yolcular için Özel olarak 8.4"'lik bilgilendirme ekranı da bulunduruluyor
Ford Transit Connect Taksi modeller 2.0 litre hacimle, daha önceki V8 motorlu otomobil taksilere oranla %30 daha çok yakıt tasarufu olması sebebiyle tercih ediliyor. Yolcular için Özel olarak 8.4"'lik bilgilendirme ekranı da bulunduruluyor
2010 ve 2011 modellerini ekseriyetle petrol yeşili olarak yollarda sık sık görebileceğiniz hafif ticari araç. zaten bu iki modeli öncekilerden ayıran bir iki iç mekan değişikliği, arka farın makyajlanması ve dikiz aynaların şekildir. çok ekonomik bir araç değildir. çok yakar. ancak servis ihtiyacı azdır. belki motorin fiyatları bu derece yüksek olmasa kendisini bir iki yılda amorti edebilirdi ama türkiye şartlarında imkansız. sürüşü ve iç dizaynı diğer hafif ticarilere göre çok daha iyidir. kullanırken güven verir. opsiyonel donanımları daha çeşitlidir. özellikle ford audio bluetooth denilen, telefonunuzun bluetooth ile arabaya bağlanması olaynı hafif ticari araçlar için de verilmesi çok hoş olmuş.
Gözlemlerime göre genelde çılgın şoförlerin tercih ettiği otomobildir. Otobanda veya istanbul trafiğinde yüksek hız ve yüksek makas oranına sahip şoförlerin kullandığı araçtır.
ford kalitesini ve anlayisini karakteristik sekilde yansitan agir oturakli ve saglam kasasiyla gercekten iyi bir arac hissi vermek üzere iken türkiye kosullarinda bakildiginda yüksek yakit tüketimi ile her seyi berbat eden vasita.
temmuz sonu itibariyle ilk yedi ayda 12.058 adet satış rakamı ve %2.7 pazar payıyla türkiye'nin üçüncü en çok satan ticari araç modeli.
Koç amcamız malı götürüyor.*
Koç amcamız malı götürüyor.*
Yeni tasarımı hiç ama hiç olmamış vasıta. Ford bir fetret devri yaşıyor dizayn anlamında bu açıdan tüm Modellerde.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar