bugün
- rica etsem beni linçler misiniz13
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- ellerim bos gonlum hos28
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- silver ile evlenecek erkek40
- teomancalmasur4
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın4
- sürü zekası4
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- silik yemek5
- sözlüğün toplam zekası6
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- imparatorice olmak ister miydiniz5
- avukat sevgili6
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir7
- uludağ sözlükte günü kavga etmeden bitirmek3
- katatespizartmasi16
- pitbull3
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- esmer kız neşesi2
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- motordan düşmek6
- tuzlu kahve dizisi7
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- bira içerken dinlenen en iyi sanatçı2
- eksi karmalı kadın yazar3
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- bik bik'in mutfağına konuk olmak3
- özel mesaj ifşası5
- yüzüklerin efendisi4
- morkstar5
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- nervio hamferdi8
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- masonların kurduğu abd4
- sıkılınca ay sıkıldım ayol diyen erkek2
- ortama girince herkesin susması11
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı3
- kuzey kore de bim olmaması4
- sevgiliniz eksi karmaya düşse ne yaparsınız2
- gocu giderse sözlüğün abisi kim olacak3
- hoşlanılan kızın size sevdiği erkeği anlatması5
- gecenin şarkısı9
lastfm application'ı sayesinde gönülleri fethetmiştir. kendi arşivimi silmeme ramak kaldı o derece. ah bi de playlistteki şarkı sayısını 25ten daha fazla yapsalar tadından yenmeyecek.
gün itibariyle atatürk' ün kocatepe üzerindeki resmini sayfaya koyarak gönülleri fethetmiş site.
(bkz: fizy sevişelimmi)
mükemmel sitedir. bilgisayardaki tüm mp3'leri sildim, artık bilgisayar başındayken fizy dışında müzik dinleyemiyorum. bağımlılık yarattı.
iki müzik videosu yayına sürüp server a bakım çekmekteler. araya da eğlenceyi sıkıştırmışlar.
sadeliğin ötesinde basitliğin zirvesinde ki site, 'grafik bölümünde bir gün' başlıklı video da dans eden 2 elemanın
videosunu da ssürpriz olarak çıkartarak kendi içlerindeki eğlenceyi bizimle paylaşmıştır.
fizy nin grafik bölümünde de insan başını kaldıramaz işten.
sadeliğin ötesinde basitliğin zirvesinde ki site, 'grafik bölümünde bir gün' başlıklı video da dans eden 2 elemanın
videosunu da ssürpriz olarak çıkartarak kendi içlerindeki eğlenceyi bizimle paylaşmıştır.
fizy nin grafik bölümünde de insan başını kaldıramaz işten.
yurt dışından bağlanıyorsanız sizi ingilizce karşılaması güzel düşünülmüş site. gerçi ben amerika'dan bağlanıyorum. asıl soru fransa'dan bağlansam fransızca, finlandiya'dan bağlansam fince karşılayacak mı beni?
tanım: basit olduğu kadar işlevsel harika site. belki grooveshark kadar gelişmiş değil ama güzelliği orada.
tanım: basit olduğu kadar işlevsel harika site. belki grooveshark kadar gelişmiş değil ama güzelliği orada.
an itibariyle bakımda olan ancak yine de anasayfasında müthiş atraksiyonlara yer veren eğlenceli site.
çalışmada olduğu için bir apaçiyi koymuşlar dans ediyor. biz de eğleniyoruz.
müzik dinlemek için ideal sitelerin başındaki adres.
yazması da kolaay hoop saniyesinde ordasın.*
yazması da kolaay hoop saniyesinde ordasın.*
(bkz: şükela)
üye olunca kendine ait listeler yapabildiğin ama nedense üyelerine kıllık yaparak takılan müzikli videolu sitedir.
sade ve kafa karıştırmayan tasarımı, kolay erişilebilirliği ve hızlı işlem yeteneği ile büyüleyen site. *
hafız ben böyle güzel site görmedim. ne bir takılma ne bir engelleme ne saçma sapan üyelik mevzusu yok böyle şeyler giriyorsun, yazıyorsun şarkının adını tak karşında. ortalama 4 dakika içinde her işin hallediliyor daha ne olsun.
Mood seçeneğiyle birlikte ruh haline göre ayar veren her geçen gün güzelleşen site.
muhteşem olmayan fakat, tam bir yatırımcılık dehasıdır. yaratıcılık değil, yatırımcılık.
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar içi açalım mevzuyu. veritabanı olarak youtube'u kullanır.
öncelikli arama kriteri .wma, .mp3 gibi uzantılardır. fakat sizinde seçiminize bağlı olarak
siz müzik çaldığını düşünürken esasen altta bir video dönmektedir. bu vasıfsızlığıyla
kotalı internet kullananlar için büyük sakıncalara sahiptir. aynı zamanda genel olarak ülkece
yavaş internet kullandığımızdan takılmalar da kaçınılmazdır.
fakat ilk düşünülendir ve çok iyi bir yatırımcılık ürünüdür.
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar içi açalım mevzuyu. veritabanı olarak youtube'u kullanır.
öncelikli arama kriteri .wma, .mp3 gibi uzantılardır. fakat sizinde seçiminize bağlı olarak
siz müzik çaldığını düşünürken esasen altta bir video dönmektedir. bu vasıfsızlığıyla
kotalı internet kullananlar için büyük sakıncalara sahiptir. aynı zamanda genel olarak ülkece
yavaş internet kullandığımızdan takılmalar da kaçınılmazdır.
fakat ilk düşünülendir ve çok iyi bir yatırımcılık ürünüdür.
yüzyılın icatlarından biri diye düşünürdüm taa ki moodu açtığımda ismail yk çıkana kadar.
Muhteşem sitedir. Ailecek izliyoruz.
müzik dinlemenin en hızlı ve en kolay yolu. ara, tara, bul dinle. yok ben arayamam sen çal hacı kafana göre diyorsan; tıkla mood'a ruh haline göre ver ayarı o sana getirsin.
mood olayı süper ancak bi gedik var, hemen çözülmeli. ansızın bi şarkı çıkıyor ve onu ne listene ekleyebiliyorsun ne de kimin olduğunu bilebiliyorsun büyük eksiklik kanımca. bilir kişilerin olaya el atması gerekli. bide downloadhelpere gareziniz nedir efenim?
mood olayı süper ancak bi gedik var, hemen çözülmeli. ansızın bi şarkı çıkıyor ve onu ne listene ekleyebiliyorsun ne de kimin olduğunu bilebiliyorsun büyük eksiklik kanımca. bilir kişilerin olaya el atması gerekli. bide downloadhelpere gareziniz nedir efenim?
mood sayesinde ruh halinize göre şarkıları seçip önünüze getiren site. hani depresifsiniz mesela, hareketli'yi seçip demet akalın'la karşı karşıya kalabiliyosunuz. neşelendiriyor mu bilinmez ama şöyle bi' silkelenmenize yaradığı kesin.
dolapdere big gang tan losing my religion ı dinlememi sağlamış harika web sitesi.
edit: orjinalinin r.e.m. e ait olduğunu biliyorum. kötü oylamanıza gerek yok.
edit: orjinalinin r.e.m. e ait olduğunu biliyorum. kötü oylamanıza gerek yok.
nette müzik dinlemenin en basit yolu. üye olup şarkı listesi yapabiliyorsunuz, bir nevi online winamp görevi görüyor.
bayağı geniş bir arşive sahip olan site.
lastfm paralı olduktan sonra imdadıma koşan, an itibariyle ortaçgil dinlettiren sitedir.
yeni keşfettiğim acayip güzel site, bu fikir benimde aklıma gelmişti ama çalmışlar benden olsun.* mood sekmesi sizi çok şaşırtacak.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar