bugün

/72
ulan yeter tamam stad yaptırdın sağı solu yalaya yalaya aferin ama baydın kardeşim aç bitsin de kurtulalım artık arkadaş.
geçenlerde 8-0 lik ankaragücü galatasaray maçından bahsederek; aklinca galatasarayima laf atmaya çalışan bakkal dükkanı başkanı. .

sen kimsin cimboma laf atiyon değişik. ..
klasik akepelidir.

severdim eskiden kendisini.
çarşı gibi bir taraftar grubuna yakışmayan korkak başkandır.
yaptığı rezillikler yüzü geçmiş, yüzsüz adam.

o kadar küfür yediği adamlara şakşakçılık yapıyor. kimi yalıyorsan istifa ettikten sonra yala, ama kulübümüzü karıştırma.

o stadı ben yaptım pozlarına da girme, o stadı beşiktaş kulübünün ismi ve tarihi değeri yaptı.

sen olmasan ahmet, mehmet olur onlarda yapardı...

bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama gözümüzde tüpçü ile aynı değerdedir.

tüpçü bile beşiktaş değerlerine bu kadar zarar vermemişti, manevi olarak...
kurnazdır.
sarayın yalaması fikret orman. beşiktaşın stadına ancak atatürk ve inönü nün büyük boy resmi asılır. sen rte ve davutovanın resmiyle stat açıyorsun yazıklar olsun. sarayın adamı fikret orman.
Önundeki kagidi ilkokul 3 seviyesinde okuyan adam.

Necati Sasmaz ile akicilik konusunda yarisir.

Işaok sektoroliji nedir amk,bir tek Sayin Cumhurbaskanim derken teklemiyor.
konuşmada yaptığı hataları 3-a sınıfından ümit yapmaz ne heyecanlandı dediğim adam.
Başkanım heyecanlanma bu kadar.
başkan olmuş ama yazılı metinleri bile okuyamıyor. saniyede 4 hata yapıyor.

bejiktas, vodofan arana ahsgshfgdjgs çok eğlenceli lan.
bir kartal sevdalısı olarak benim baskanim değildir.
2.Süleyman sebababababa.
beşiktaşlı duruşunu sergilemektedir an itibariyle. açılış yalam... şey konuşmasını yapmakta.
lan hep duyardım duruş da duruş diye. meğer oral seks yaparken durulan duruşmuş bu.
bazı beşiktaş taraftarı gibi nankör değildir. helal olsun yapılan iyiliğin kıymetini bilen, aklı başında bir insanmış. çok takdir ettim.
Önünde ki Kağıdı Okuyamayan bir sünepe izlenimi verdi bana .
ne yapsın el mahkum. sayın cumhurbaşkanı'm siz olmasaydınız bu stad olmazdı. hadi taraftarı alkışlayalım. konuşamıyor bir de korkudan . o kadar dil sürÇmesi ne. kafamı ütüledi. yarın stadtayım ; neyse güzel stad oldu. Edit: Paris roubaix yarışında da cancellera düştü el mahkum izleyeceğiz.
Okumasa iyi adam aslında.
ayak takımı kişidir. yani okumuş etmiş ya da iş adamı olmuş orası ayrı. ama ayak takımı.

duruşu, hareketleri ve kaypaklığı ve yalamalığı ile bir şeyleri başarırken nasıl da destek aldığını ve yalamadan bunun yapamayacağını bizlere göstermiş çaresiz ve basiretsiz kişidir.
"Allah Razı olsun Cumhurbaşkanım, tüm konuklarımızdan Cumhurbaşkanımızı alkışlamasını istiyorum."

görsel
galatasaray'a yalaka diyorduk beşiktaş x10 yalaka çıktı rıza baba. meğer galatasaray'ınki sadece masum bir yağ çekmekten ibaretmiş.
kurnaz başkandır, ileriye dönük olarak başarılı gözüküyor.
metin yazarı trollemiş bence bu adamı.

beşiktaş başkanı.
Heyecandan dili dolanan başkan.

Olsun ulan helal olsun sana adamsın.

Lan stadı başbakan cumhurbaşkanı açmayacakta kim açacak ateist derneği başkanı mı açacak?
deep throat yaptı biraz önce.
© copyright 2005 - 2026