bugün
- kayyım yönetimindeki esenyurtta rüşvet iddiası33
- kahvaltım güzel mi7
- s'i l v'e r m'i s t11
- uludağ sözlükte tek hesapla yazarlık yapmak5
- clemence baptista5
- ismet gurbuz 20249
- sinek as5
- kale3112 ifşa9
- mısır daki haladan miras kalması6
- arkadaşlar slm falıma bakın4
- gocu karton toplayan cocuk true sari renkli seker2
- masklavi ile çay içmek5
- yaşar ustanın olayları biraz fazla ajite etmesi4
- trabzonspor4
- zorda kalsanız penguen siker miydiniz3
- eve jobs4
- cüneyt arkın'ın bizans ta savaş suçu işlemesi3
- kötü adamın kahkaha atarak suçunu itiraf etmesi3
- cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi4
- 19 ekim 2026 trabzonspor beşiktaş maçı20
- kötü adamın iyi adamı öldürmek yerine konuşması3
- bir erkeğin yapabileceği en büyük hata18
- kolye140
- fakirliğin kuşaktan kuşağa aktarılması2
- zenginlerin de geçinemiyoruz demeye başlaması2
- bizanslılıktan soğumak2
- saçını topuz yapan erkek3
- pasifik okyanusuna gay demek2
- fon vurgunu29
- yol yemek ssk sağlayan mafya babası2
- fizik kurallarından muaf olmak2
- kötü adamların adamlarına sigorta yapmaması2
- kim jong'un bir türlü ölmemesi4
- amigurumi2
- 40 yaş üstü erkekleri sözlükten tahliye ediyoruz19
- karton toplayan cocuk'un gerçek yüzü18
- sergen yalçın2
- parcalandim toparlanamiyorum37
- gözlüğü çıkarınca superman olan clark kent2
- yeşilçam da zenginlerin sürekli viski içmesi2
- filmlerde bir yere girince kapıyı kapamamaları2
- sabahları nefret edilen şeyler3
- ihvan'ın türkiye de yeni vakıf kurması3
- 20 ekim 2026 galatasaray strasbourg basketbol maçı2
- dişi bir yazarla karşılıklı çay içmek8
- platon un mağara alegorisi7
- sözlüğü 5 ailenin yönetmesi20
- can sıkıntısı3
- yüksek enflasyon12
- sözlük yazarlarının salataları15
Network üzerinden arkadaşınızla aynı takımda oynayabilmeniz sizi sabahlara kadar pc başında kitlemesine sebep oluyor . Diğer serilerine nazaran çok iyi ve de gerçekçi olmuş oyun. 2007 de 7 - 8 gol atabilirken 2008 de bir gol atmanız size acayip sevinç hezeyanına sokabilir.
Sonuç : kesinlikle tavsiye edilir.
Sonuç : kesinlikle tavsiye edilir.
eğer bir türk takımı seçerseniz taraftarların türkçe tezahürat yaptığı oyundur.
ciddi zorlaştırılımış fifa futbol oyununun yeni sürümü. takım halinde kapanıyor , takım halinde atağa çıkıyor gibi bir durum yaratmışlar. kendi sahasına hapsedebiliyorsunuz karşı takımı yada siz kendi sahanıza hapsolmuşsanız öyle bir anda ileride çoğalamıyorsunuz.defansdan uzun bir top attığımızda eski serilerde illa ki o bölgeye yakın bir adamımız olurdu bir anda kontra atağa kalkardık fakat bu seride bir allahın kulu olmuyor. akıllı oynamak gereken güzel bir oyun yapmışlar açıkçası. grafikler olarak 07'e oranla biraz daha estetik düşüyorlar , şut atıyorlar falan ama yinede ulan bu adamlar beni kazıkladımı acaba bu basbayağı 07 lan diye yanılgıya düşebiliyorsunuz. en büyük yeniliği ise isterseniz oyunda sadece tek bir oyunucuyu kontrol ederek oynayabiliyor olmanız. onda da ortasaha ya da hücuma yönelik ortasaha oyuncusunu seçerseniz daha zevkli bir hal alıyor.
Oyuncu değiştirme* tuşu, pes serisi oynayanların tuşları karıştırmaması için değiştirilip q yapılmıştır.
oyuncu değiştirme tuşunun değiştirilmesiyle içine sıçılan oyun. alışana kadar uzunca bir süre geçecek gibi gözüküyor.
EA Sportsun (ya da Electronic Arts Spor Departmanının*) her sene mütemadiyen çıkarttığı FIFA serisinin 2007 ayağı. Her sene * PES gölgesinde kalan FIFA serisi bu sefer olmuş dedirtiyor adeta. Bir defa amateur bile o kadar kolay değil***. Artık ortalarımızı sahanın istediğimiz yerine (sadece futbolculara değil) gönderebiliyoruz. Paslar atılırken son saniye yön değiştirmeleri artık geçerli kabul ediliyor*. Yeni oyun seçenekleri (2 adet) gelmiş. Biri "Zone Play" : Bu modda takımın 4 farklı pozisyondaki (kaleci, defans, orta saha, forvet) oyuncularını kontrol ediyorsunuz. Diğerlerini AI hallediyor. Diğer mod ise "Be a Pro" : Bu modda ise sadece tek bir futbolcuyu yönetebiliyorsunuz*. Bu iki modu oyun türü olarak seçtiğinizden "Multiplayer" oynarken (en fazla 4 kişi) herkes dahil oluyor bu duruma.
Oyunun grafiklerinde ahım şahım bir değişiklik yok (zaten 07 de güzeldi). Animasyonlar geliştirilmiş, yeni hareketler eklenmiş, AI saçmalamıyor. Kısaca "olmuş". Bu sefer EA akıllılık yapıp 07'den daha iyi bir optimizasyonla sürmüş oyunu piyasaya. Yani 07 yi çalıştıran makinelerde bir sorun yaşamadan 08 i de açabileceksiniz.
07'de olan çoğu şey aynı olduğu için teker teker yazmaya gerek yok.
Bu sefer FIFA 08 , gene PES kadar tutulmayacak ama kesinlikle bir şans verilmeli. Bu oyun bunu hakediyor.
Toplam notumu da vereyim : 89/100.
Not: Karakter yüzlerini nedense benzetemedim. Ama bu benim futbolcu bilgimin az olmasından da kaynaklanıyor olabilir.
Oyunun grafiklerinde ahım şahım bir değişiklik yok (zaten 07 de güzeldi). Animasyonlar geliştirilmiş, yeni hareketler eklenmiş, AI saçmalamıyor. Kısaca "olmuş". Bu sefer EA akıllılık yapıp 07'den daha iyi bir optimizasyonla sürmüş oyunu piyasaya. Yani 07 yi çalıştıran makinelerde bir sorun yaşamadan 08 i de açabileceksiniz.
07'de olan çoğu şey aynı olduğu için teker teker yazmaya gerek yok.
Bu sefer FIFA 08 , gene PES kadar tutulmayacak ama kesinlikle bir şans verilmeli. Bu oyun bunu hakediyor.
Toplam notumu da vereyim : 89/100.
Not: Karakter yüzlerini nedense benzetemedim. Ama bu benim futbolcu bilgimin az olmasından da kaynaklanıyor olabilir.
ciddi taktik sorunları olan oyundur. taktik ayarları yapmak için baya bir sabırlı olmak gerekir çünkü oyuncuların özelliklerine bakmak bile bir meseledir, bunun yanında taktikler oyuna pek etki etmiyor, örneğin ileride bir türlü çoğalamadığım için 3-4-3 düzenine geçtim yine çoğalamadım, attığım gollerin büyük bölümü forvetin biriyelsel becerisiyle oldu. bazen fifa'nın da pes'in de yapımcılarının yıl boyunca sadece birkaç kodu değiştirdiklerini, biraz da oyunu süslediklerini düşünüyorum. çünkü yıllardır bazı klişe sorunlar düzelmiyor.
roberto carlos, lincoln ve henry'nin yer değiştirmesi dışında 2007'den bir farkını göremediğim oyun. güzel ama.
tamamen piyasa tarafindan sisirilen oyundur.
fifa 08 in değeri demlendikçe anlaşılacaktır. bence çok başarılı ve yenilikçi. grafikler harika, pes2008 demo oynamadım ama. haksızlık etmeyin lütfen, insan oğlu ne kadar nankör; zamanında pes mi vardı.
oynayabildiğim, pes karşısında (pes 08 demosunuda oynadım) daha düşük not alan oyundur. kardeşim nedir bu fifa & nba live serisindeki gerileme. lan ileri gideceğinize ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyosunuz.
(bkz: pro evolution soccer)
(bkz: pro evolution soccer)
pes 2008 ve fifa 08 in demoları karşılaştırıldığında pes 2008 in böldüğü oyundur.
demosunu oynarken eğer kamera olarak tele yi kullanıyorsanız kendinizi fifa 2001 ya da fifa 2002 oynuyormuş gibi hissedebilirsiniz.
winning eleven'ın yine altında kalacak oyun.
be a pro modunu merak edenler için tanıtım videosu yayınlanmıştır.
http://www.youtube.com/watch?v=vgV5MlmkQro
http://www.youtube.com/watch?v=vgV5MlmkQro
pc demosu çıkmış olan oyundur.
478mb boyutundaki demo aşağıdaki adreslerden indirilebilir.
http://largedownloads.ea....ifa/08/FIFA08_PC_Demo.exe
http://www.gamershell.com/download_20852.shtml
http://gamedemos.de/index...serverauswahl&did=921
http://worthdownloading.c...php?gid=2679&id=12257
478mb boyutundaki demo aşağıdaki adreslerden indirilebilir.
http://largedownloads.ea....ifa/08/FIFA08_PC_Demo.exe
http://www.gamershell.com/download_20852.shtml
http://gamedemos.de/index...serverauswahl&did=921
http://worthdownloading.c...php?gid=2679&id=12257
videolarını izleyince, "yine sıçmışlar" denen oyundur.
olmamış diyoruz, kısmet olursa * önümüzdeki seneye diyoruz.
olmamış diyoruz, kısmet olursa * önümüzdeki seneye diyoruz.
önümüzdeki eylül ayında piyasaya cıkacak oyundur. ps 2 için de ea nın oyunun versiyonunu üreteceği anlaşılmakla birlikte, türkiyede orjinal oyunun satış rakamına göre turkcell super lig oyunda olmayabilir veya tsl in yanında lig a da yer alabilir. ingiltere 4. ligi dahi bu oyunda yer almaktadır.
-abi ne oynuyosunuz?
-wining
-o ne be abi hiç ağzınızın tadı yok fifa varken hehe
demesiyle birlikte elemanın ayardan ayar olduğu saflığı yüzünden savunduğu oyun.
-wining
-o ne be abi hiç ağzınızın tadı yok fifa varken hehe
demesiyle birlikte elemanın ayardan ayar olduğu saflığı yüzünden savunduğu oyun.
winning eleven veya pes gibi futbol oyunları varken yanına bile yaklaşmayacağım oyundur.
fenerbahce şükrü saraçoğlu stadyumu nuda içinde barındırmasını istediğim oyundur.
(bkz: fenerbahçe şükrü saraçoğlu stadı)
(bkz: fenerbahçe şükrü saraçoğlu stadı)
maç esnasında çıkan kavgada oyuncuları kontrol edip, oyunu alternatif bir dövüş platformuna dönüştürebilecekmişiz sanırım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar