bugün

na yerine görmeyi tercih ettiğim nottur. en azından devam zorunluluğundan kurtulurduk amk.
(bkz: yaz okulu nedenleri)
(bkz: büt nedenleri)
(bkz: idare hukuku) ve beklenen son transkript'imin vazgeçilmez dersi ve vazgeçilmez notu.
korkulu rüya.
rahatlatan nottur. notu alan birkaç dakika sonra şöyle düşünür: "amaaaan! geçsem bile dd'yle geçecektim. şimdi tekrar alır, bb ile geçerim."

ikinci kez aldığında geçeceğini ve geçerken de en az bb ile geçeceğini düşündürür. mis gibi nottur.*
universite alinan en dusuk notun isimlendirilmesi. allah gostermesin.
her dönem illa bir tane getirdiğim harf çiftidir. haftaya daha bütünlemeler var ama, sevgili hocamın beni geçirmeyeceğini bildiğim için hiç kasmaya gerek duymuyorum..

ccc i lav yu efef ccc
hala not kartımda görülmeyen ama korkulu bir bekleyişe beni gark eden not!
amerikan donanmasının soğuk savaş dönemine dek fırkateyn cinsi gemiler için kullandığı kısaltmadır.*
anasını sattımın notudur. koca yıl sadece tek dersten kalınır. o da tecrübesizlikten aileye söylenir...aile şoklardan şoklara girer. okulun ilk senesi olmasına karşın o okul 1 sene daha uzamıştır çoktan onlar için. baba para hesapları yapmaya başlamıştır. anne napalım oğlum hoca mı tutalım demeye başlar...
Üniversitede dersten kalındığını belirten harfler.

Daha korkuncu da N/A'dır. Her üniversitede çeşitlilik göstermesi muhtemel bu ikili, devamsızlıktan kalma durumunu betimler. Karşısında N/A yazan ders yaz okulunda alınamaz. Öğrenci bunu görür, şekilden şekile girer.

Bu sırada şahsa lütfen bakmayınız. Psikolojiniz, gördüklerinize dayanamayabilir.

Benden söylemesi.
counter strike adlı oyunda friendly fire olarak geçen takım arkadaşını vurma olayı..
bir "aa" değil, fakat inanın çok daha fazlası. *
vizeden 100 alsanda finalden 40ın altında almanla otomasyonda gözükecek harf notu.*
Frendlyfire.Kardeş katili anlamına gelen counter strike terimi,yani takım arkadaşını vurmak.
ilk gördüğümde korkup ağladığım nottur. ama sonra sonra aramız düzelmiş ve adeta arkadaş olmuşuzdur. samimiyeti fazla ilerletmeden okul bitmiştir. kendilerini özlememekteyim.
twitter'da bu arkadaşları takip edin demenin kısa yolu.
(bkz: fevkaladenin fevkinde) olarak yutturulası not değeri.
ergen söylemi. 'ff bu ne ya'.
Twitterda yapılan işlem, #ff .
twitter'da cuma günleri başkalarını etiketleyerek arkadaş listesine önerme işlemi.

(bkz: follow friday)
(bkz: dota komutları)

!ff - forfeit
(bkz: full frame)
fevkaladenin fevkinde.
(bkz: fevkaladenin fevkinde)
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026