bugün

(bkz: ey hayat)
obis açıldığında harflerle cizlen nah işareti .
Calculus 2'den almaya karar verdiğim nottur. Keza calculus 1'den de aynı nota sahibim. Seriyi bozmak istemedim. Yarın bu muhterem calculus 2 için yapılacak sınavın cevap kağıdına da resim çizip, hocaya akrostiş yapacağım. Hizmette sınır yok bizde.
call of duty 2 zamanlarında güzel vakit geçirdiğim bir klan kısaltmasıdır kendisi.

"friendly fire", pek karizmatik duruyor.
'F'ırsat bu 'f'ırsat.
bugün bir yenisini ekledim koleksiyonuma yarın sabah 9-10 arası bir yenisini daha ekliyeceğim.
yaz okulu gibi şenliklere girmek için kullanılan bilettir.böyle havuz başında felan eğlenirken görevliler kolundan tutup dışarı atmasın diye transkripte yazıp göğsünüze asınız.sonra çılgın yaz okulu eğlencelerinin tadını çıkartın.*
yanyana durduğunda üniversite öğrencisini bu kadar gıcık eden başka harf var mı?

yok.

tanım: içimi çürüten ikili.
Friendfeed için kısaltma olarakta kullanılır.
first flass diye yanıtlamıştı abim babamın sorusunu. babam da anlamadan hıııı demişti, eğitim şart.
16 lık sayı tabanında yazılmış .8* aritmetiğine göre en büyük sayıdır, veya .7* aritmetiğine göre en küçük sayıdır. 10luk sayı tabanında .8 e göre 255, .7 ye göre - 127 dir.
lojistikte; freight forwarder.
finalini fikeyim.
(bkz: follow friday)
ünüversite öğrencilerinin lise polemiğinden çıkmalarına yardımcı olan not sisteminin etkisiz elemanıdır . daha ölmedik lan diyip öğrenciyi hayata hazırlar aynı zamanda . yıkıl ama kalkmasını bil ...
Fevkaladenin Fevkinde.
her cuma twitter'da birçok kişi tarafından yapılan gereksiz bir arkadaş etiketleme (#FF @tikican @ıkkınsu gibi)
(bkz: flashforward)
(bkz: dişlek tiplemesi)
görmeye çok alıştığım not.
fuck faster.
(bkz: yersen)
(bkz: açmayın dd ler)
(bkz: follow friday)
*
ferrari'nin yeni modelidir.

(bkz: ferrari ff)
(bkz: fevkaladenin fevkinde)
Güncel Önemli Başlıklar