bugün
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- manifest dinleyen erkek7
- aşk acısı çekiyorum sözlük18
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- 7 ağustos 20012
- yaz yemekleri5
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi6
- scooter'a 6 kişi binmek5
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- taksici muhabbeti5
- gocu bay bey birader3
- spiderman mi döver batman mi5
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- gammazların çok kötü insanlar olması3
- can kolukısa4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- petrol4
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı3
- solcu dövmek2
- elalem ne der4
- gram altın3
- türkiye5
- stres yönetimi6
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- yüz yaşından büyük binada yaşamak3
- doğuda yaşayan yazarlar5
- stres3
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- david bowie yi tanımayan insan2
- bu saatte bu kadar sıcak mı olur lan2
- gulmekicinyaratilmis11
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- taksim delisi cenk2
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- aylık 449 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- tai lung9
- fenerbahçe7
- yeni parti tüzüğü2
- rüşvet5
- kuran ı kerim meali6
- 26000 entry2
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- mekke ortak savunma anlaşması2
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- almanya4
- sözlüğü 3 kelime ile anlatın2
- bilgesu erenus2
türkiye'de tiyatro denilince akla ilk gelen isimlerden. memlekette oyun oynamadığı yer neredeyse kalmamıştır.
(bkz: eşeğin fikri)
(bkz: eşeğin fikri)
(bkz: her ihtimale kadıköy)
(bkz: yaa-man)
akıl hastası tiyatrocumuz.
türkiye'nin en kötü mizahçılarından birisi.hiçbir zeka izi taşımayan, belaltı espriler ve inceliksiz politik hicivler yapmaya çalışarak içinde olduğu bok çukurunda diplere doğru seyrediyor.
iyi yolculuklar dilerim.
iyi yolculuklar dilerim.
değil konuşmak, yanında öylece bulunmak bile çok ciddi bir direnç gerektiren, öfkesi güzel, çok sağlam, çok güzel adam. çok komik değil hiç.
dün geceki makina'nın konuklarından.
bir arkadasımın ferhan şensoy ortaoyuncular adını kullanarak ortaoyunu yapmayan şahıstır dediğinde yerlere yattığım gereksiz bir yazar.
(bkz: tuna kiremitçi)
(bkz: tuna kiremitçi)
(bkz: tembel deha)
küfürü virgül olarak kullanan usta tiyatrocu.
komik olduğunu zanneden,
ama komik olmaktan çok uzak olan, tiyatrocu...
ama komik olmaktan çok uzak olan, tiyatrocu...
fername adlı tek kişilik gösterisinden:
"derya baykal'dan kurtuldum ama deniz baykal'dan kurtulamadım."
"derya baykal'dan kurtuldum ama deniz baykal'dan kurtulamadım."
eskiden gazetelerin elimizi siyah renge boyamasından , gazete okuduktan sonra elimizi yıkardık , simdi posta diye bi gazete var onu okuduktan sonra gidip abdest alıyoruz.. diyerek posta'ya ve haydar dümene atıfta bulunan basarılı sahsiyet. *
kuba'ya giderek komunist haci oldugunu söyleyen sahis. anlamadigim olay, islam dinine ve hicbir dine saygisi olmayan bir kisi neden haci olmak ister?
Kendisine duyulan ve sıkca rastlanan nefreti anlayamadığım, sevdiğim ve büyük bir tiyatrocu olduğu kadar büyük bir edebiyatcı olduğunu düşündüğüm değerli bir şahıstır kendisi.Şatıroğlu namıyla tanınmış bir ailedendir kendileri ve çerkezdirler.Çarşambanın en övünülesi yanlarından biridir ayrıca.
türk tiyotrosu içi çok büyük bir isimdir.tiyatrolarında halkın sorunlarını,devlet meselelerini,günlük yaşanan sorunları mizahla bütünleştirip sahneye taşıyan usta tiyatrocumuzdur.
(bkz: pasız yaşamak pahalı)
(bkz: pasız yaşamak pahalı)
yorgun matador manindaki oyunda kendini oynayan, son hergelerden biridir ferhan sensoy. kendi tarzini gelistirmiş, kendisi türk tiyatrosunda bir cigir acmiştir. günümüze köse basinin tutan bir çok oyuncu onun tezgahindan gecmistir.
istanbul'u satiyorum oyununda dalan'i hedef almiş ve akabinde nokta dergisinde dalan'la röportaj yapmiştir.
(bkz: özgeçmiş öz bosa geçmiş)
istanbul'u satiyorum oyununda dalan'i hedef almiş ve akabinde nokta dergisinde dalan'la röportaj yapmiştir.
(bkz: özgeçmiş öz bosa geçmiş)
askeri göreve çağıran, doğuda bir ilde gösterisinde bir espri içinde geçen "pkkdan bile tehlikeli" lafı üzerine tepki gösteren seyircilere yanlış anlaşıldım diyen tiyatrocu.
diğer kitapların harfleri küçük puntolarla yazıldığı için okurken zorlandığı için, kendi kitaplarını büyük puntolarla bastıran tiyatro üstadı.*
(bkz: manitu)
eğilip bükülmediği için kimileri tarafından yerden yere vurulan kimileri tarafından sevilen tiyatrocu.
ayrıca agzına küfrün yakıştığı ender insanlardan biri.
ayrıca agzına küfrün yakıştığı ender insanlardan biri.
pardon filmiyle bizi yerlere yatıran,filmi soluksuz izlettiren,sigara içişiyle izleyenede zart zurt sigara yaktıran şahıs.
"tansiyonum dingildedi", "gel dikiz ki" gibi tabirleri kitaplarında sıkça kullanan tiyatro adamı... şahları da vururlar oyunu, fevkaladenin fevkindedir gerçekten.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar