bugün

/789
masaüstü duvar kağıdı;

görsel
çocukluk aşkımız.

babamın omuzlarında henüz okuma yazma bile bilmiyorken girmiştim stadyumdan içeri. 1996 senesi bir Gaziantepspor maçıydı. Kahramanımız ( şu anki Kahredenimiz) Aykut Kocaman'ın golüyle kazanmış, şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmıştık. Gel zaman git zaman, içimizde büyüdü, kocaman bir sevgi oldu. Çok zaman üzdü, yıprattı, ama vazgeçmedik. Özellikle 3 Temmuz sürecinde her sabah bugün ne oldu diye uyanıyorduk. Sahip çıkmaktan desteklemekten asla vazgeçmedik, ama artık dayanamıyorum, Bugün geldiğimiz nokta da, artık vasatın üzerine çıkamayan, köhne, ve kaybetmeye alıştırılmış bir ruha büründük ya da bürünmek zorunda bırakıldık. eski o ihtişamlı heybetli ve halkla kucaklaşmış Fenerbahçeyi bekliyorum heyecanla.

Bir haziran akşamı neden olmasın?
aziz in tapulu malıdır. aynen.
önümüzdeki en az 5 yıl boyunca taraftarını tatmin edeceğine inanmadığım , taraftarı olduğum takım.
Renkli bir takım. Başarısız işte. Ne beklersin bir renkliden. Evet.
Ara transfer dönemi bitti transfer yok Aykut efendi şampiyon olmamız zor diyor ee Ali Koç ekonomi kötü durum kötü deyince adama demediğinizi bırakmadınız. Gideceksiniz Ali Koç gelecek dertler bitecek. Evet.
ali koç'un kendilerini kurtaracağına inanan bir avuç sefil topluluğu takımdır.

braga'nın bunların içinde gezdirdiği maç halen akıllardadır. *
Bitirdiniz lan bizi.
sonuna kadar..
Günaydın.
savunma hataları yüzünden bu sezonu yanmış kulüp.

şu hatalar olmasa şu anda puan farkıyla liderdi fenerbahçe. normal gol yemedi ki.
yusuf yusuf seslerimizi hiç kesemeyen takımımız. maalesef.
tek bir şey söyleyeceğim, bu sezon fenerbahçe'yi kıran kıran yenen bir takım yoktu. fenerbahçe yenildiği ya da berabere kaldığı her maçı kendi verdi. bu akşamki gibi 4-5 maçımızı bu yüzden verdik. futbolun adaleti yok...
görsel
: )
bu sene de babayı alan takım. en son ersun yanal döneminde kupa almışlardı. başakşehir, beşiktaş ve galatasaray maçlarından sonra muhtemelen ilk 6 dışında kalacaklar açık ve net.
Bu sezon sadece türkiye kupası kazanma şansı olan takımdır. O da Galatasaray elenirse.yoksa hiç şansı yok.

Pep guardiola teknik direktörleri olsa bile şampiyon olamazlar.

4 senedir futbolda kupa kazanamıyorlar.4 sene kupa kazanamayan büyük mü olur be.beşiktaş bile 7 sene şampiyonluk hasreti sırasında kupa kaldırdı.tabi.
bu gece de maçta atılan gollerin hepsini kendi atan takım. bu sezon başından beri bu olaydan başımız yandı, bu olaydan geride kaldık. diyecek bir şey bulamıyorum. şanssızlık desem, hata desem, yanlış yönetim desem...ne desem yetmez bu tablo için. şampiyonluk şansı mucize gibi bir şey. şans zaten hiçbir zaman olmadığı gibi bu sefer de yanımızda olmayacak. bir sürü sakat var, taraftar bugünden sonra daha da küsecektir takıma. başakşehir ve beşiktaş maçlarından puan çıkarmamız lazım ama olur mu bilmiyorum. önemli maçları kazanma özelliğimizin devreye girmesi gerekiyor buradan da kurtulmamız için. kısacası fener'i hiç bu kadar çaresiz bir durumda görmemiştim. yazık.
görsel
herkes haddini bilecek son ultimatom;

görsel
yine ne kadar boş konuşuyorlar.
Bu takıma kim giderse gitsin kadroda mehmet topalı görünce kanser olacağı kesin. Hiç mehmet topal olmayı hayal ettin mi?
artık kimsenin takmadığı anadolu takımı. son 10 senede 1 şampiyonlukları var onda da beşiktaş olimpiyat stadında oynuyordu açık ve net.
görsel
yapılanlar karşısında dilini sertleştirmesi gereken kulübümüzdür.
görsel
© copyright 2005 - 2026