bugün

/790
iyi gün taraftarı denmiş rakibinin taraftarına. hani evindeki mersin idman yurdu maçına şampiyonluk iddiası devam ederken 19 bin taraftar toplamış adamlar diyor bunu.
tek eğlence fenerbahçe.
Bir spor klubü.

Bir daha bu başlıklara yazmayacağıma, hatta okumayacağıma dair kendime söz vermiştim ancak dayanamadım.
Bir şey söyleyip gideceğim.
Elin avrupasında, ingilteresinde oynamaya devam etse "ulan ne topçu be. Adam çok iyi be. Helal olsun ulan." diyeceğiniz, avrupa kupalarında kendi sikik takımınızın karşısına çıksa anında domalacağınız oyuncular fenerbahçe' ye transfer olduğu zaman mahallenin şamar oğlanı gibi davranmayı kesin lan ayarsız ibneler. Hayatında van persie' yi, nani' yi anca televizyonda ağzı açık, salya akıtarak izleyecek bebeler şimdi bu oyuncularla taşak geçer oldu. Sen kimsin mnakoym? Şu hayatta ne gibi bir başarın var bunlardan üstün de dalga geçebiliyorsun dingil?

Kaldıramıyorsun bari çirkinleşme, çirkefleşme. Sen git Sabri' ye bel bağlamaya devam et amk fakiri. Ya da takımının kırk yılda bir kazandığı şampiyonlukla sevin.
Kolay gelsin.
ruhu olmayan takımdır. bir fenerbahçeli olarak kulübün önünü tıkayan aziz yıldırım dır.

bu adamın seçimleri bu takımın ruhuna aykırı.

fenerbahçe engin,oğuz, aykut döneminde agresif ve sert futbol ile kazanırken, aziz yıldırım'ın kurduğu futbol takımları hep pasif ve basiretsiz bir futbol oynamıştır. kemalettin ayarında olmasa da bu takım kazanmayı ve mücadele etmeyi bilmiyor. bilemezde.

çok eskiye gitmedim. ki zaten bu dönemden önce oynanan türkiye'de futbol yok. nitekim aziz yıldırım kendisi hırçın olmasına rağmen takımı buna göre ayarlamadı. bu birinci etken.

ikinci etken, aziz yıldırım'ın transfer ederken menajerlik oyunundan adam seçer gibi futbolcu seçmesidir. yani böyle adamların bu takımda kötü oynaması futbolcunun suçu değildir. inanın değildir. çünkü adamın çapı belli. bu takıma alanı sikeceksin.

normalde şöyle olur. teknik direktör getirirsin, hocaya takımını kur dersin. oda liste yapar sana söyler. sende almaya çalışırsın başkan olarak. ama sen zaten basiretsiz bir hoca getirip bir de bu adama transfer yaptırmayıp sen kurarsan takımı. o takımdan nasıl uyum beklersin? bu durum bu sene için değil, aziz yıldırım geldiğinden beri böyle. he diyeceksin ki ali şen sanki farklı mıydı? değildi. o da aynıydı. ama ali şen işini biliyordu. hocayı iyi seçiyordu. ve futboldan anlıyordu. aziz yıldırım anlamıyor. anlamadığı gibi karışıyor.

bakın bir futbolcuya minnet duyamazsınız. futbolcu sen olmazsan başka kulüpte oynar. bu adamı bağrınıza basmayın diyoruz. ama türk taraftarlara anlatamıyoruz.

bakın ispanya'da nasıl ki saha kenarında yeşil alana oturup maç izleyen seyirciler var bizde tel örgüler var. hep bu futbolculara duyulan aşırı sevgiden dolayı. siklemeyin şu piçleri. bu adamlar susuz yolda seni beni satacak tiplerdir. en alt ligde oynayıp en üst ligde oynayan dahil hepsi aynıdır.

sabri sarıoğlu karısına arabalar alıyor kendisi otel açıyor, galatasaray seyircisi takım neden kötü oynuyor diyor. lan sen futbolcularına bak. adamların senin kulübünü ne kadar umursadığına bak gözünü sevim.

nani piçi takımda adamına göre pas veriyor. adamlar kalkmış diego kötü oynuyor diyor. aynısını daha önceleri alex hooijdonk zamanında yaptı bu gerizekalılar. bu adamlara futbolu anlatamıyoruz. seyiricisi bilmiyorki fenerin futbolu kulüp nasıl bilsin...

trabzonspor'da takım futbol oynamıyor. kulüp yönetiminde mafyalaşma var. seyirci gelmiş başka alemlerde. arkadaş sen önce kulübünün arka kapılarında neler oluyor bir araştır. herkese güvenip arkanı dönme. mal mısın?

aziz yıldırım bu kulübe artık çok zarar veriyor. fenerbahçe nin güzel yanı diğer kulüpler gibi değil. gelecek adamlarda potansiyel çok fazla. şu aziz olmasın ben adım gibi eminim futbolda başarı gelecektir. neden mi?

bir iş yeriniz olduğunu düşünün. kötü çalışan ya da istediğiniz seviyede olmayan tembel olanları işten çıkarırsınız değil mi? onlarla pazarlık yapıp "ya iyi çalış bak sana şu kadar zam yaparım, ya da idare et koçum" demezsiniz değil mi? bir ciddiyet gerekir. ama fenerbahçe'de bu ciddiyet adamına göre oluyor. neden? çünkü takımı kuran kişi çok fazla...
aslında doğru düzgün bir başkanı olsa Türkiye'nin Bayern münih'i olacak takım.

Beşiktaşlıyım.

adamlar 3 Temmuz gibi bir süreç yaşadı, her seferinde bol bol futbolcu aldı para bitmedi. krasiç gibilere turizm desteği verdi, altyapıya dönüp de bakmadı hiç. hep rakibinin oyuncusunu veya talip olduğunu aldı.

özetle para bitmiyor bu kulüpte, Serhat ulueren geçen gün söyledi bizim çocukluk yılları (70'ler) her 15 kişiden 11'i fenerliydi diye.

rıdvan dilmen de hakeza, çocukken kadro kurarlarmış yarısı fenerli yarısı beşiktaşlı çıkarmış. 96-2000 arası ve UEFA Kupası sayesinde dengelenmiş Galatasaray taraftarı.

bu erime halen devam ediyor Fenerbahçe'de. çünkü başkanı yüzünden sevilmiyor, bak önceden ali Şen vardı ben Beşiktaşlı olduğum halde sever taklit ederdim konuşmasını.

şimdi nefret uyandırıyor Fenerbahçe ve sebebi sen değilsin fenerli. sebebi "biz bize yeteriz " ve "17'ye karşı 1" gibi hamasetvari konuşma yapan aziz yıldırımdır.

kurtulduğunuz gün Fenerbahçe kurtulacaktır.

tarihe not düşülsün.
egolarına yenik düşen, ruh hastası bir başkanın yönetmeye çalıştığı takım.

her sene rakiplerimizin şampiyonluğunu izliyoruz. çünkü bu ruh hastası ülkenin %70inden fazlasını camiaya düşman etti egolu söylemleri tavırlarıyla.

artık gitsen diyorum be başkan. en büyük transferimiz olacak senin gidişin. seviyorsan eğer, gitmen gerekiyorsa gidersin. seninde gitmen icab ediyor. please.

vitora kızamıyorum. sonuçta istediği takımı kurmasına fırsat verilmedi. transferler ondan önce yapıldı. al dediler bu oyunculardan takım kur. hakeza, o oyunculardan 5 yaşındaki çocukda takım kurabilirdi. ama onun kafasında başka planlar var belli. asker istiyor, savaşan adam istiyor. nani persie diego gibi adamlarla bu biraz zor.

yinede yapması gereken tek şey, topal yada josef den birini kesecekti. devre arası da bir oos ve santrafor talep edecekti yönetimden. bu kadar. belkide yaptı ama aziz godoşu herşeyi kendisi yapacak ya aq kabul etmemiştir.

artık bizlerin bir seneye daha tahammülü kalmadı. biz beşiktaş değiliz 15 senede bir şampiyonluk bekleyemeyiz. galatasray da değiliz 14 senelik bu çile bitsin artık bu sene diye beste yapalım. şampiyonluklar için sevmedik tabiki ama biz fenerbahçeyiz alışkınız başarılara şampiyonluklara. dolayısıyla bünye istiyor şampiyonluk kutlamayı.

varsa biraz şerefin, onurun, gururun. mayısın 3. haftası yapılcak kongrede istifanı verirsin aziz pezevengi.
Her dalda en başarılı ya da en başarılı ikinci takımdır. Türkiye'nin en büyük spor kulübüdür.
seni şampiyon yaptırmayacağız seni şampiyon yaptırmayacağız.
şampiyonluk bayragini beşiktaşa teslim ettik(pierra).
bunun nedeni son haftayalara girerken 4 deplesman macini berabere bitirip
dünkü deplasmanda da 2-1 lik skorla kaybetmemiz oldu.
Yine göt olmuştur. Bu ülkede bunlar kadar rezil rüsva olan kimse yok. Tebrikler Aziz.
artık kongre seslerinin gelmeye başladığı kulüp. kongre için kulis yapmaya geç dahi kaldı bu camia. ancak hala aziz yıldırım'ın rızasını almaya çalışmaları benim için büyük bir hayal kırıklığı. muhalifler ve aziz yıldırımcıların tek ortak noktası ali koç şuanda.

http://populerfutbol.com/...ongre-sesleri-yukseliyor/
görsel

Boşoktoş toroftoru tinerci

Diyenlere girsin bu cocugun bacağı.
Beşiktaş ın şampiyon olması fenerbahçe nin büyüklüğünü gösterir.

D. Kuyt.
bu akşam finalfour'da kazanarak futboldaki başarısızlığını telefi etmesi beklediğimiz takımımızdır.

basketbolda da futbolda da bir totemin var, fener'in maçının olduğu gün, efes stokluyorum dolaba ve maç sırasında içmiyorum. maçtan sonra kazanınca keyiften içiyorum. ne zaman dayanamayıp maç sırasında açsam efes'i, kesin bi puan kaybı yaşıyoruz. bugün buna tahammülüm yok, dolabı kilitleyip anahtarı arkadaşıma vereceğim maç bitmeden verme diye. maçtan sonra gelsin efesler, haydi gelsin artık o kupa!
euroleague finalinde cska moskova ile karşılaşacak takım. onunda içinden geçeriz evelallah.
ülkece gurur kaynağımız!
obradovic'ten bir tane de futbola lazım!
futboldaki hüsranı basketboldaki olası başarıyla unutmak ve taraftarına da unutturmak isteyen camia.

türkiye neymiş amk? siz dünyanın en büyük spor kulübüsünüz be oğlum.
güne yine türkiye nin en büyük kulübü olarak uyanmış şanlı kulüptür.
ağlayan takım.
(bkz: fener ağlama)
Günü yine ikincilikle bitirecek olan luzır kulüp.
18 yıldır aziz'in çiftliği denilen,

5 yıldır adını şikebahçe olarak değiştirdiği rivayet olunan,

bu yıl en çok beşiktaş'ı ve beşiktaşlılar'ı seven futbol kulübü...
geri kalan 17 takım tarafından nefret edildiği gerçeğini gurur verici olarak gören taraftarları olan ilginç ve bir o kadar da galatasaray'ın gölgesinde kalmış en eski 3. Futbol kulübümüzdür.
Edit: spor kulübü olacak.s
galatasaray'ın kazandığı eurocup'ı küçümsediklerinden dolayı euroleague'de fenerbahçe umrumda değildi. ancak iki pilotumuzun şehit olduğu helikopter olayında füzenin rus yapımı olmasından ötürü, ayrıca avrupa basketbolunda bu yıl duble yapıp kupalara türk ambargosu koymak adına cska moskova karşısında destekliyorum.
şikeci yüz karası takım.
Bugun gunlerden cyka bliyat, davay davay gunudur.

Basarilar fenerbahcem.
© copyright 2005 - 2026