bugün

quiz
/791
Tek kurşunla yıkılmaz evet.

Ancak 2 gün geçmeden neredeyse tüm takımı telef edecek bir skandal olmuşken, şimdi sanki fb kollanıyormuş gibi konuşanlara ne demeli?

bu kurşun aslında yeni bir temmuz kumpasından farksız.

Yine yalnızlaştırma, akışına bırakma, ötekileştirme, hatta yapan faili meçhulleri haklı çıkarma gayelerini açıkça gördük.

Sahada büyüklerin hepsini yendikten sonra bu kurşun sahadışı olaylar safdışı bırakma operasyonu da olamaz mı? O malum sene tüm 17 takımı üst üste koymuşken.
yönetime olan destek yerlere düşmüşken birden bire böyle bir saldırı oluyor. akp gibiler ne zaman sıkışsalar kullanacakları bir şeyler başlarına geliyor. bir olay kime yarıyorsa onun da parmağı vardır o işte.
fb medyası öyle sayfalar dolduruyor ki 2 gündür zannedersiniz ki çanakkale savaşı destanı!!! abarta abarta, şişire şişire yazılar...
bu işin içinde var bir bit yeniği...
başlık altında kin kusulan takım. ulan otobüs kurşunlandı. şoföre bişey olsa 40 can gidecekti bu nefret hala ya. allah belanızı...
Bazı 'hayvandan daha aşşaği yaratıkların' inanilmaz saçma pislik iftiralarina maruz kalmiş takimdir. Evet o.......pu çocugu evet takim kendi kendini kurşunlatti şerefini şeyaptığım seni.
öncelikle, kendisine yapılan saldırıyı vicdanı olan kimsenin kabul edemeyeceği kulüp. önemli olan insan hayatıdır ve fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı insan hayatına yapılan bir saldırı olup kabul edilemez.
ancak bu saldırı sırasında yapılan '' temmuz kumpası '' nitelemesine de anlam verebilmek mümkün değildir. çünkü fenerbahçe şike yapmış, başkanı ve yöneticileri şike soruşturması kapsamında tutuklanmıştır, yani bir hata vardır, kumpas yoktur. aynı sebepten ötürü juventus ve marsilya düşürülmüştür. fenerbahçe de avrupa' dan men edilmiştir.
aziz yıldırım ve mahmut uslu' nun öncüsü olduğu '' biz tek siz hepiniz '' paranoyasından vazgeçilmediği müddetçe fenerbahçe antipatisi devam edecektir. antipatinin normal, saldırının yanlış olduğunu kabul ediyor ve rakip kulüplerin başarılarını kutlayan, '' biz tek siz hepiniz '' paranoyasından vazgeçen fenerbahçe yöneticileri görmeyi diliyoruz.
yaşanan insanlık dışı kurşunlama olayından sonra bile nefret kusmaya devam eden, sike sürülmeyecek akıllarıyla anlamsız komplo teorileri üreten vicdansız köpekleri gördükçe bırakın lig ertelenmesini, ligden çekilmesini istediğim camiam. Çekilsin de bu zihniyetini siktiğimin götverenleri birbirlerini bombalamaya devam etsin. Fenerbahçesiz bir ligde kendi boklarında boğulup rezil olsunlar. Biz taraftar olarak her türlü cefayı çektik, yine çekeriz. Biraz da onlar çeksin.
Adamdaki mantığa bakarmısınız, güya fenerbahce kendi kendini kurşunlamış ulan embesil 100km/h hızla giden otobüse isabetli vurmak icin uzman nişancı olmak yetmez(ki bu nişancıda tam vuramamış).hadi diyelim öyle bir nişancı buldu, şöför kürşün yedikten sonra o kurşunun teshiriyle yanlış hamleye zorlansa hemde köprünün üzerinden giderken, orda o direksiyonu düzeltenler bile otobüsü kurtaramazdı. siz tımarhane kackını yada hayvanat bahcesi kackınmısınız harbi tarif edilmez yakında sözük sizin icin tanım yapsın.
silahlı bir olay yaşandı, takım otobüsünün önünde arkasında koruma araçları vardı ve video kaydı altına alınıyordu.

1-o kayıtlar nerede ? şüpheliler belirlendi mi?
2-silahla ateş eden otobüsün ön kısmından ateş etti. koruma aracıyla otobüs arasına nasıl girdi?
3-otobüsün ön tarafında oturanlar ateş edenleri görmedi mi?
4-fenerbahçeden kimsenin ifade verdiğin haberini duymadık.

ardından twitter ve youtube yasakları.

bu olay siyasi bir olay gibime geliyor.
harbi mal lan bunlar, milli maç arasi fenerbahçeye iyi gelmişti oysa, rizede gördük bunu, takim tam ritim yakalamisken, galatasaray trabzon deplasmanina gidecekken maclara cikmayacagiz demeleri kendilerine zarar, sonucta bu lig bi sekilde devam edecek, ha su acidan bakarsak sezon sonu sampiyon olamama halinde ellerinde saglam bir bahane olmus olacak orasi ayri.
tüm takımlara zamanında ve şimdi nasıl geçirdiyse ve koyduysa, iyi koymuş olduğundan, kendi takım taraftarlarınca çok sevilen, tapılan, diğerleri tarafından da nefret edilen spor kulübü.
Ağlak herifler.

Bursaspor yıllar önce polis kasklarıyla diyarbakırdan çıkıp 3 gün sonra k.paşayı yenerek köprünüze bayrak dikti.

Avrat kılıklılar sizi.
görsel
görsel
görsel
görsel
aziz yıldırım, mahmut uslu, volkan demirel, emre belözoğlundan ötürü haklı bir antipati edinmiş kulüp.
yine de vicdanı olan herkes için içerisinde insanların bulunduğu takım otobüsüne yapılan saldırı hain ve üzücü bir olaydır, kesinlikle tasvip edilemez. insan hayatı değerlidir.
mahmut uslu adlı şahsın yaptığı son açıklama tam bir kabus! biz beyazız ama zenci muamelesi görüyoruz diyor manasında... yani zenciliği aşağılanma ve ötekileştirme olarak görüyor. takımındaki o kadar siyahi oyuncuya rağmen ettiği lafa bak!

bu arada leman'a da koca bir YUH!
son nefesime kadar destekleyeceğim takımdır vesselam.
Yıkılmaz kale. Evet.
Aziz Yıldırım ve tayfasının defolup gitmesi gerekiyor. Adam hem Fenerbahçe'ye hem ülke futboluna yeterince zarar verdi. (en basitinden avrupadan men cezası)
son 6 ayda 84 milyon tl zarar etmiş türk kulübü. son 3 ayda 67m zarar olarak gerçekleşmiştir.

(bkz: satılmış medya)
(bkz: ibne basın bunu da yazın)
devler liginde sıfır çekmesine rağmen, 2 kez şampiyonluğu son haftada kaybetmesine rağmen ve adil yönetilen her maçta galatasaray'a yenilmesine rağmen inatla galatasaray'dan büyük olduğunu iddia eden vasat anadolu takımı. galatasaray tarafından tercih edilmemiş oyuncuları transfer etmekle dünya takımı olunmaz bunu acilen öğrenmeli fenerbahçe.
ligte 3.sırada olan ve son zamanlarda moralleri bozuk olan futbol klübü, uğramış oldukları saldırı onların psikolojisini tabi ki bozdu ve onları futbola yabancılaştırıp isteklerini azalttı, umarım mutluluklarına tekrar kavuşurlar.
Bu sene şampiyonlar ligine gidip birazcık para toplaması elzem kulüp çünkü kaliteli ayaklarının hemen hemen hepsi yaş olarak bayağı ilerlediler ve bunun getirdiği sıkıntıları gördüğünüz gibi sezon sonunda yaşamaya başladılar, sakatlıklar patladı.

Yani seneye bir gençleştirme operasyonu şart, maliyeti de bayağı yüklü olacak.
bir tutkudur, aşktır, sevdadır gönül verdiğim takımdır.
son 3 yılda adam akıllı tek bir transfer yaptı, onun da parasını ödemiyor.

adam ülkesinden kalkıp gelecek, burada senin şikeci takımına katkı vermeye çalışacak.. babasının hayrına mı oynayacak lan burada? ödesenize adamın parasını!
10 yıldır futbolcularını hatır gönülle oynatan dallamaların ağzını sulandıran diego ribas'ı bünyesinde bulunduran güzide kulüp..

söyleyin parası neyse, bir kampanya yapalım..

siktir edin gitsin takımdan...
© 2005 – 2026 uludagsozluk.com