bugün
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur14
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- koklayarak öpmek17
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri9
- sözlükteki herkesin tarafını tutmak istemek5
- fatma betül sayan kaya13
- akp kazandı11
- koklayarak insan tanımak7
- ilk buluşmaya 100 tl ile gelen erkek3
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- yalnız erkek sayısının patlaması10
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- siyahi peygamber olmaması8
- dayanç2
- dünya52
- sözlüğün embesillerle dolu olması8
- saylon2
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- şuan dinlediğin şarkı8
- usualsuspect'i tedavi ettirmek4
- hamburgerciler bu kadar eti nereden buluyor3
- isyan sırasında koşarak saz çalan bıyıklı adam2
- morkstar yazdı bunu12
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- anın görüntüsü29
- barış alper yılmaz2
- koklayarak öpen erkek3
- çingene mahallesinde mokar diye bağırıp kaçmak4
- online listesinde 70 yazar olması2
- kendini doktor sanan tıbbi malzemeci3
- gocu32
- otobüste hava atmak için açılacak kitaplar3
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- süper para kazanma yöntemi buldum garanti5
- atatürk'ün çanakkale kumandanı olması4
- s'i l v'e r m'i s t11
- beraber sözlüğün içine edeq mi tatlı kıs5
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- bir ilişkinin olmazsa olmazı3
- akşam akşam canın kahveli yaş pasta çekmesi6
- morkstar11
- dolunay2
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- üründül plaza4
- libido artışı2
- gocunun elleri9
boş beleş takımların kendisiyle boy ölçüşerek prim yapmaya çalıştıkları futbol takımıdır.
hoşunuza gitmiyorsa eğer, gidin kendinizi bursaspor la kıyaslayın, mına koduğumun malları.
hoşunuza gitmiyorsa eğer, gidin kendinizi bursaspor la kıyaslayın, mına koduğumun malları.
başkanı hapiste yatan teşvikçi kulüp. lekeli.
kendisininde vergi borcu silinmiş olmasına rağmen hala rakiplerinin vergi borcu silindi zanneden taraftara sahip kulüp.
taraftarı olduğum büyük kulüp. sarı lacivert renkleri güzeldir.
sadece bir takıma yönelik kanun çıkarılamayacağına kafası basmayanların eleştirdiği takımdır.
diyelim es es lerde kanundan yararlandı. e bu işin asıl failinin gs olduğu gerçeğini değiştirir mi?
diyelim es es lerde kanundan yararlandı. e bu işin asıl failinin gs olduğu gerçeğini değiştirir mi?
sanki türkiye'de tek şike yapmış takımmış gibi gösterilmeye çalışılan takımdır. türkiye'nin gelmiş geçmiş en şikeci takımı galatasaray olmasına rağmen, ligde kalmayı sondan 2. haftada garantilediği sezonda şampiyonluk yarışında olmadığından mütevellit götü kurtarmıştır. aziz yıldırım'ı ve fenerbahçe'yi ne kadar sevmesem de onlara yapılan bu ahlaksızlığa susacak değilim. bu sene şerefi için mücadele etmişler, ve bunu da başarmışlardır. dolayısı ile helal olsun denilen takımdır.
hani bir zamanlar diğer takımlar ezilendi mağdurdu ya, hani mağdur edebiyatı yapıyorlardı ya, şimdi asıl mağdur şimdi görsünler mağduru ama biz mağdur edebiyatı yapmayıp adam akıllı işimize bakıcaz Biz bize yeteriz..!
türkiye'de şike yapmış tek kulüp mü bilmem ama kanıtlanmış tek kulüptür. şeko ne diyor mahkemede "6222'yi hazırlayanlar arasında ben de vardım (zaten canlı yayında yasa sert olsun biz istedik dedi) lakin işin buralara geleceğini hesap etmedim" dedi. bu şu demek bir iki küçüğü ezerler büyüklere de ders olur diye düşünmüşler. lakin ipin ucu bunlara dokunmuş.
civciv oluşumu.
Civcivlerin büyüyüp aslan sanrısı yaşayanları süt dökmüş kediye döndürdüğü oluşum.
bok atanların dikkat ettiyseniz çoğunlukla geri zekalı olduğu spor kulübü kaale almamakta fayda var.
Kap'a gün aşırı 56446 tane futbolcu bildirip sonrasında görüşmelerden kuyruklarını bacaklarının arasına sıkıştırarak ayrılan kulüplerin aksine transfer etmek istediği futbolcuyu Kap'a bildirdikten 5 dakika sonra transferi bitiren, Türkiye'nin en büyük kulübü.
romanlarda, mitolojilerde falan veritaserum diye bir muhabbet vardır. rivayet odur ki bu veritaserum isimli iksiri içen sadece doğruyu söylemeye başlar.
ben şikeyi bilmem neyi tartışmıyorum bu saatten sonra. merakımı celbeden tek bir şey var.
velev ki gerçekten öyle bir iksir olsaydı, aziz yıldırım'a içirilmesini fenerbahçe camiası kabul eder miydi? veya mesela bununla ilgili bir referandum yapılsa fenerbahçe taraftarı arasında, kaç kişi aziz yıldırım'a güvenirdi?
bunu cidden merak ediyorum.
ben şikeyi bilmem neyi tartışmıyorum bu saatten sonra. merakımı celbeden tek bir şey var.
velev ki gerçekten öyle bir iksir olsaydı, aziz yıldırım'a içirilmesini fenerbahçe camiası kabul eder miydi? veya mesela bununla ilgili bir referandum yapılsa fenerbahçe taraftarı arasında, kaç kişi aziz yıldırım'a güvenirdi?
bunu cidden merak ediyorum.
kendisinin rakibi olan takımın taraftarlarının artık mitolojiye, safsataya bel bağlamasına sebep olmuş takım. akşam akşam iyi güldürdüler yalnız.
(#15900550)
(#15900550)
şike dedikoduları altında lekelenmeye çalışılan kulübüm.
dedikodu dedin mi, orhan veli nin dedikodu adlı şiirini anmamak olmaz,
Kim söylemiş beni
Süheyla ya vurulmuşum diye?
Kim görmüş, ama kim.
Eleni yi öptüğümü,
Yüksekkaldırımda, güpegündüz?
Melâhat i almışım da sonra
Alemdara gitmişim, öyle mi?
Onu sonra anlatırım fakat
Kimin bacağını sıkmışım tramvayda?
Güya bir de Galataya dadanmışız.
Kafaları çekip çekip
Orada alıyormuşuz soluğu.
Geç bunları, anam babam, geç.
Geç bunları bir kalem.
Bilirim ben yaptığımı.
Ya o, Mualla yı sandala atıp,
Ruhumda hicranın ı söyletme hikayesi?
üstadın sanki bu günler malum olmuş gibi galata yı da şiirine dahil etmesi ne kadar da manidar olmuş.
dedikodu dedin mi, orhan veli nin dedikodu adlı şiirini anmamak olmaz,
Kim söylemiş beni
Süheyla ya vurulmuşum diye?
Kim görmüş, ama kim.
Eleni yi öptüğümü,
Yüksekkaldırımda, güpegündüz?
Melâhat i almışım da sonra
Alemdara gitmişim, öyle mi?
Onu sonra anlatırım fakat
Kimin bacağını sıkmışım tramvayda?
Güya bir de Galataya dadanmışız.
Kafaları çekip çekip
Orada alıyormuşuz soluğu.
Geç bunları, anam babam, geç.
Geç bunları bir kalem.
Bilirim ben yaptığımı.
Ya o, Mualla yı sandala atıp,
Ruhumda hicranın ı söyletme hikayesi?
üstadın sanki bu günler malum olmuş gibi galata yı da şiirine dahil etmesi ne kadar da manidar olmuş.
şampiyonlar ligi'ne gidebilecek olan takım.haklıydık kazandık.
başka bir aşktır benim için. doğuştan fenerbahçeliyim. herkesin kalbinde bir takım yatar öyle vazgeçemem bu takımdan. yense de yenilse de tutacağım tek takım.
bugün o sürekli bahsedilen uefa sopasını milletin götüne sokmuştur. candır can!!!
sahip oldukları korkunç mafya gücüyle uefa'yı bile tırstırmışlardır.. buna ancak çüş der saygı duyarız. *
şampiyonlar ligi yolcusudur. yani, pek çok kişi eli s*kinde beklerken yine orgazma ulaşamamıştır.
büyük bir çoğunluğun hevesini kursağında bırakarak şampiyonlar ligi yolcusu olmuştur.
şampiyonlar ligi'nin tozunu attırmaya gelecek takım.
şampiyonlar ligine gidipte 0 puan alan dünyada ki iki takımdan biridir.
türkiyeli takımlar arasında şampiyonlar ligi'nde en yüksek puan toplayan takımdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar